GirafLift

GirafLift Reviews

Excellent rating
5.0
154 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (123)
Slavisa en Suzanne Milojevic
Slavisa en Suzanne Milojevic
2021.04.26
Brydel was stipt op tijd en kon ons op de dag zelf nog helpen. Hij beoordeelt vooraf goed of hij ons echt kon helpen, zodat we niet achteraf teleurgesteld zouden worden. Giraflift is echt een aanrader. Prijs en kwaliteit is erg goed in verhouding.
Advertisement
Sander Koehorst
Sander Koehorst
2021.04.06
Dan was daar eindelijk het moment dat mijn langverwachte eetbank geleverd zou gaan worden. Na wikken en wegen op de ochtend van aflevering ervoor gekozen de weg met de minste weerstand te kiezen. Geen krap trappenhuis of demonteren van een bank in dit geval. Dan is het fijn dat er een bedrijf bestaat dat bereikbaar is, flexibel en niet geheel onbelangrijk zijn afspraak na komt. Brydel bedankt.
Baws X
Baws X
2021.03.25
Moest met spoed een bank 4 hoog tillen in de storm. GirafLift was de Enige die wilde komen, en hij was er binnen 1 uur! Super service ben er erg blij mee en zal voortaan altijd bij Giraflift een lift huren!!!
Richard Van Der Voort
Richard Van Der Voort
2021.03.18
Baws X
Baws X
2021.03.11
Advertisement
Esther van Baarle
Esther van Baarle
2021.03.10
Super flexibel en zo vriendelijk! Mijn kasten werden 4,5 u later bezorgd dan gepland, maar was geen enkel probleem. Ondanks de stress die ik had, maakten ze mij aan het lachen! Dus als je een verhuislift nodig hebt, bel GirafLift! Top, mannen, super bedankt nogmaals ????
Eric Smith
Eric Smith
2021.03.09
Michael Lander
Michael Lander
2021.03.02
Petra Dul
Petra Dul
2021.03.01
Advertisement
Bob
Bob
2021.03.01
Wij zijn super blij met de hulp van GirafLift. Door hun hulp was de verhuizing in een mum van tijd geregeld, binnen één uur was de hele vrachtwagen al leeg. Doe jezelf een lol en als je gaat verhuizen bel Brydel van GirafLift!
Lisanne van der Zeeuw
Lisanne van der Zeeuw
2021.02.08
Michelle Li
Michelle Li
2021.02.06
Very thankful for their help! They are also a happy crew! Always the best help to have!
Sherita van den Dool
Sherita van den Dool
2021.01.31
Advertisement
Tamara Odenkirchen
Tamara Odenkirchen
2021.01.30
Celesta Kofman
Celesta Kofman
2021.01.30
Mariette Wubben
Mariette Wubben
2021.01.28
Suzanne van der Wansem
Suzanne van der Wansem
2021.01.27
Advertisement
Nadine Cromberge
Nadine Cromberge
2021.01.20
Recent heb ik samen met mijn vriend bij Brydel gebruik gemaakt van zijn giraflift voor 1 uur.(ziet er heel gezellig en lijkt ook echt op een giraffe haha). Dit was nodig om zware meubels uit het raam in de verhuisbus te krijgen. Brydel was heel aardig,professioneel en het besturen van de lift deed hij echt strak. Hij heeft nog extra geholpen met het juist indelen van de dozen en meubels in de verhuisbus .(Wat niet was afgesproken qua dienstverlening,maar super gewaardeerd werd!) Dank je Brydel voor de goede service en veel sucses met je bedrijf. Groetjes, Nadine
Jaco den Dulk
Jaco den Dulk
2021.01.14
Francis Bousselmame
Francis Bousselmame
2021.01.07