GHverhuur

GHverhuur Reviews

Excellent rating
5.0
9 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (9)
RosanneRooze
RosanneRooze
2024.04.05
Fijn adres om iets te huren. We hadden snel reactie op onze vraag en kregen goede uitleg van het apparaat wat we gingen gebruiken.
Advertisement
Arie Mors
Arie Mors
2024.02.23
Goede service en afspraken , een fijn minikraan om mee te werken . Bedankt Hans De foto’s heb ik al naar je opgestuurd.
Corne Seijner
Corne Seijner
2024.02.16
Zeer goed en professioneel materiaal en goed geholpen
Erik Leewis
Erik Leewis
2024.02.12
Zeer professioneel geholpen en keurige apparatuur. Goede uitleg en fijn contact. Aanrader voor kwaliteit !
Willem
Willem
2023.12.11
Een bouwdroger en 2 ventilatoren gehuurd. Erg tevreden over communicatie en apparatuur werkte zonder problemen. En goedkoper dan de landelijke ketens! Zou hier zonder twijfel weer huren en aanraden aan vrienden.
Advertisement
Tirza Terlouw
Tirza Terlouw
2023.10.11
Goed materiaal, hier een elektrische palenboor gehuurd en de shovel + vervoer. Uitleg is prima. Echt top als je deze apparaten maar een enkele keer nodig hebt en zelf niet kunt aanschaffen. Locatie is goed bereikbaar.
Michiel Vermet
Michiel Vermet
2023.08.10
Tijdens mijn verbouwing heb ik bij GH verhuur een trilplaat gehuurd. Alles was snel geregeld en ben zeer te spreken over de goede service.
jorranp
jorranp
2023.08.09
Super materieel en goede service voor een prima prijs!
Jos Witte
Jos Witte
2023.07.27
Goed materieel en goed geholpen!
Advertisement