getpersonal.dk

www.getpersonal.dk

getpersonal.dk Reviews

Excellent rating
4.8
318 reviews Verified
getpersonal.dk
%title%

%offer%

Reviews ( 318 ) 4.8

Jeppe Tungelund
2024.04.11 2024.04.11 | Denmark
Verified
Thomas Rossil
2024.01.17 2024.01.17 | Denmark
Verified
Virkelig flot service Service udover det sædvanlige! Jeg havde lavet en stavefejl på et produkt, men skrev så til getpersonal, men de kunne desværre ikke nå at ændre fejlen da vi var for langt henne i processen, de valgte alligevel at sende et nyt produkt med den rigtige stavelse!
Laila Askou
2023.12.27 2023.12.27 | Denmark
Verified
Super flot toilettaske med navn. Fantastisk flot toilettaske med navn. Modtageren er virkelig glad og stolt.
Rune Birk
2023.12.26 2023.12.26 | Denmark
Verified
Great customer service I bought a necklace with an ingraved dog tag. It is really Nice, but The ingraving was done with The wrong type of letters.. I contacted them with The issue and they send me a new one with correct letters. Free of charge..

Date of experience: 15 December, 2023
Aleks
2023.12.26 2023.12.26 | Denmark
Verified
Meget imponeret Gode priser der kan konkurrere med varen helt uden personificering, og ligeledes føler man sig involveret i hele processen og altid i kontrol, så man ved ens ordre ender i gode hænder!

Date of experience: 14 December, 2023
E MV
2023.12.05 2023.12.05 | Denmark
Verified
Så fint Var meget positivt overrasket over produktet. Er selv rigtig glad for gaven jeg har fået købt. Lidt ked af man ikke kunne se hvordan indgraveringen ville se ud i virkeligheden før det færdige produkt kom frem.
Bogi
2023.11.03 2023.11.03 | Denmark
Verified
Beautiful product and fast delivery
Ebbe L
2023.09.20 2023.09.20 | Denmark
Perfekt Jeg købte en indgraveret champagnesabel som fødselsdagsgave. Det blev meget populær! Nemt at bestille og leveringen var hurtig. Kan anbefale!
Kirst Larsen
2023.08.30 2023.08.30 | Denmark
Hurtig nem handel Hurtig nem handel & hurtigt levering
Super god service Jeg havde lavet en fejl i min bestilling, men fik den bedste service jeg til dato har oplevet, så jeg fik en gave der var helt i top, som jeg kunne give barnebarnet. Giver mine bedste anbefalinger til firmaet Getpersonal.dk og handler helt klart gerne igen hos dem.
Hurtigt Hurtigt, nemt og billigt. Bedste anbefalinger👍👍👍
Nemt at bestille og super hurtig… Nemt at bestille og super hurtig levering
Lone
2023.06.06 2023.06.06
Hurtig levering og tingene levede… Hurtig levering og tingene levede fuldstændigt op til forventningerne.
kunde
2023.05.22 2023.05.22
Gode produkter Gode produkter, hurtig levering.
Louise
Louise
2023.05.18
Pæn pung og pæn skrift 👌 Pæn pung og pæn skrift 👌
Evelyn
2023.04.18 2023.04.18
Super hurtig levering😊👍 Super hurtig levering😊👍
kunde
2023.03.18 2023.03.18
Ubrugelig bøtte Købte en grøn aluminiums snusbøtte, med “indgraveret tekst”. Den grønne farve smittede af på det snus, der lå nede i bøtten. Og den såkaldte “ingravering” er mere noget tekst, som er blevet klistret på eller lign.
Jonas Lind
Jonas Lind
2023.03.17
Sublim kvalitet samt leveringstid Jeg bestilte en kuglepen samt dagbog med indgravering og fik det 2 dage senere! Vanvittig hurtig service og lækker kvalitet 🔥 TAK!
Lotte
2023.03.06 2023.03.06 | Canada
Hurtig levering :-) Hurtig levering :-)
Jonas
2023.03.01 2023.03.01
Fornuftige priser & hurtig levering Fornuftige priser og fik leveret mine glas med gravering 23 timer efter at have bestilt. Suverænt 👌