FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt

www.fysiovogelzang.nl

FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt Reviews

Excellent rating
5.0
53 reviews Verified
FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt
%title%

%offer%

Reviews ( 53 ) 5.0

Francesco Buscemi
Francesco Buscemi
2024.04.08
I feel incredibly lucky for having found Gijsbert Vogelzang. I really owe him a lot. I had a very bad and scary accident and it took some time to recover from that injury. Because of that, my shoulder lost a lot of its mobility and I really needed an expert to help me heal. Gijsbert was the shoulder expert everyone in Groningen kept suggesting me and he made the whole difference. After an accident one feels often vulnerable and insecure with every movement. Gijsbert did more than designing the right path to recuperate mobility through physiotherapy and exercises; he also created the right atmosphere for me to trust my movements again, which is an essential part in every physiotherapist trajectory. He adjusted the sessions to my needs of the moment, assessing the situation and the progress day by day. He also spent time explaining me the mechanics of the shoulder and the latest research developments in shoulder rehabilitation, something he is very passionate about. Thanks to him and his explanations, I became more and more aware of the movements that helped me heal faster that I could do in my daily life even outside our physio sessions. I also appreciated how patients from PhysioVogelzang gain access to a whole team of physiotherapists who work in synergy and collaborate. Lennard has always been of great support too, especially at times when my injury brought pain that was hard to tolerate or made exercises more difficult. Massages and other tips could really help. Overall I can only recommend FysioVogelzang in the highest possible terms. Gijsbert created an incredible team and always managed to make me feel at ease. I am extremely grateful for all his work!
Advertisement
Jochem De Vries
Jochem De Vries
2023.12.01
FysioVogelzang heeft mij goed geholpen door kundig en adequaat op zoek te gaan naar de blessure en de oorzaak ervan. Gijsbert had zo snel een duidelijk beeld en door goed advies kon ik snel mijn sporten weer hervatten. Erg tevreden met de werkwijze!
Bauke Dijk
Bauke Dijk
2023.10.12
De fysiotherapeut is erg duidelijk in uitleg en denkt echt met je mee. Ik heb me altijd gehoord gevoelens en ze denken echt met je mee. Al met al een hele fijne manier van behandelen. Ik kom zeker terug
Mark Prins
Mark Prins
2023.09.29
Al een tijdje loop ik bij deze fysio en ik kan met recht zeggen dat dit een erg goede is. Vandaag met verschillende technieken, waarvan o.a. dry needling (deed amper pijn), naar mijn knie gekeken. Een aanrader voor iedereen!
Pascal Van Dijken
Pascal Van Dijken
2023.09.15
Super goede voorste kruisband revalidatie gehad! Het wachten op een operatie duurde even maar tot die tijd goede begeleiding gehad van Gijsbert en collega’s. Na de operatie goed geholpen door Gijsbert, Jeroen en Lennard! Door de vele afwisseling van oefeningen was de revalidatie goed vol te houden en met name het moment dat de veldrevalidatie begon! De afwisseling van kracht training in de sportschool en op het veld was top! Ik zou iedereen met knie problemen aanraden naar FysioVogelzang tegaan. Door het plezier maar ook vanwege de deskundigheid van alle medewerkers. Nogmaals bedankt voor alles!
Advertisement
Anniek Van der Meulen
Anniek Van der Meulen
2023.08.18
10/10! Ik ben supergoed geholpen bij deze fysiopraktijk! Een paar maanden geleden kwam ik hier voor m’n schouder en nu heb ik er eigenlijk geen last meer van! De fysiotherapeuten hier zijn zeer professioneel en weten precies wat ze moeten doen om je goed te kunnen helpen, maar tegelijkertijd kunnen ze ook leuk een grapje met je maken. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede fysiotherapeut zoekt :)
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2023.08.25
Hey Anniek! Super om te lezen dat je tevreden en dat je schouder weer kan wat je graag zou willen! Stiekem zijn we ook wel trots dat je onze grapjes leuk vindt ;-)!
Niek Kemkers
Niek Kemkers
2023.07.24
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2023.08.25
Bedankt, Niek!
Thijmen Dam
Thijmen Dam
2023.07.19
Goed geholpen door Gijsbert. Pijn in mijn schouder (snowboard ongeval) is in een aantal weken behoorlijk afgenomen, en daarnaast staat hij er altijd met een glimlach. Top!
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2023.08.25
Hey Thijmen! Bedankt voor je review!
Kasper van Hoek
Kasper van Hoek
2023.03.26
Met goed resultaat een coronaherstelprogramma afgewerkt. In de sportschool hebben we aan fysiek herstel gewerkt en leerde ik beter aanvoelen waar bepaalde grenzen lagen. Verderop in het programma heb ik met hardloopcoach Hylke aan de verdere conditie gewerkt. Ik leerde daar vooral hoe ik kon hardlopen op een lager tempo dan ik gewend was, zonder mezelf op te blazen. Nu geeft hardlopen mij energie. Het heeft mijn kijk op de intensiteit van sporten veranderd. Nu verdeel ik mijn energie veel beter. En nu het programma erop zit, kan ik ook weer zonder negatieve gevolgen intensief sporten. Ik ben er heel blij mee.
Advertisement
Ruben Looije
Ruben Looije
2023.03.08
Alleen maar goede ervaringen met deze Fysio. Ze nemen je mee in hun denkproces waar de oorzaak van de mogelijke klacht zou kunnen liggen en op basis daarvan wordt in samenspraak een plan bedacht. Daarnaast zijn ze heel eerlijk over het mogelijke vervolg afspraken: ze zijn niet te benauwd om te zeggen dat een vervolg afspraak helemaal niet nodig is. Tot slot zijn ze heel flexibel, dus ik heb nog nooit langer dan een week hoeven wachten op een vervolg afspraak. Dikke aanrader dus!
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2023.08.25
Fijn dat je onze werkwijze waardeert, Ruben! Dank :-)
Britt Wetsema
Britt Wetsema
2023.01.15
Altijd goed en snel geholpen! Ook hebben ze een mooie accommodatie met verschillende apparaten.
joep oosterhaven
joep oosterhaven
2023.01.12
Had last van beide knieën maar na een paar behandelingen waar ik duidelijk uitleg kreeg over oefeningen die ik thuis of in de sportschool kon uitvoeren heb ik nu nauwelijks pijn meer. Ook communicatief was deze fysio erg fijn.
Zwaantje Wieling
Zwaantje Wieling
2022.12.24
Heel tevreden over de professionele maar ook persoonlijke benadering . En natuurlijk over het resultaat.
Advertisement
mervyn bos
mervyn bos
2022.12.06
Erg goede fysio praktijk! Ze maken gebruik van veel verschillende apparaten en soorten behandelingen. Hierdoor was het al snel duidelijk wat er mis was in mijn knie, en is het ook snel verholpen! Zeker aan te bevelen.
Jeroen Cremers
Jeroen Cremers
2022.10.18
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Bedankt voor je beoordeling, Jeroen!
Roland de Bruijn
Roland de Bruijn
2022.10.05
Middels de club bij FysioVogelzang gekomen. Goed contact en snel plek. Komende maanden professionele begeleiding voor mijn kruisband revalidatie!
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Beste Roland, Fijn dat je het contact als prettig ervaart. We zetten alle zeilen bij om je revalidatie in goede banen te laten verlopen. Let's go!
T R
T R
2022.09.08
Goeie service en hulp bij vragen
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Dank voor de review en toelichting!
Advertisement
Bente Albers
Bente Albers
2022.08.26
Super fijne begeleiding! Na jaren schouder klachten gaat het veel beter na een paar keer geweest te zijn. Super vriendelijke en kundige mensen. Dank jullie wel!
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Hoi Bente, Super dat je schouder zo is opgeknapt! We zijn blij dat je onze manier van werken als prettig hebt ervaren! Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Nikos Kotsiris
Nikos Kotsiris
2022.05.10
Je wordt altijd snel geholpen en juist geholpen. Had met voetbal blessure opgelopen en kon maandag ochtend direct geholpen worden. Duidelijke adviezen en trainingen maakte mijn herstel weer een stukje sneller. Je kan alle kanten op bij deze fysio, hij zal altijd helpen / voor je klaar staan. Super aanrader!
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Fijn dat je zo enthousiast bent Nikos. We hebben inderdaad veel richtingen waar we heen kunnen maar het liefst vooruit! ;-)
Quin Bruins Slot
Quin Bruins Slot
2022.03.29
De therapeut wist er veel van. Mijn klachten waren binnen een week weer weg door de oefeningen die ik kreeg.
Reply from FysioVogelzang Groningen Rivierenbuurt 2022.10.19
Super, Quin!