Fysiomission

Fysiomission Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Yousef Belarbi
Yousef Belarbi
2024.03.09
Na een tijdje laat me schouder te hebben toch maar even langs geweest, werd goed geholpen en ze was ook nog super vriendelijk!
Reply from Fysiomission 2024.03.20
bedankt voor je review
Advertisement
aidan scanlan
aidan scanlan
2024.02.25
Na 2 maanden last van de schouder en nek te hebben gehad ben ik en bij Marjel na 2 behandelingen van af! Super!
Reply from Fysiomission 2024.02.26
bedankt voor de review!
Marijke
Marijke
2023.10.13
Al snel wist Marjel een veilige therapie omgeving te creëren. Waardoor er goede resultaten werden behaald. Huiswerk wist ze om te zetten in algemene dagelijkse werkzaamheden Hierdoor was het geen huiswerk meer. 100% aan te bevelen
Reply from Fysiomission 2023.10.13
Hallo Marijke, bedankt voor je review! Gr marjel
Maarten Brzoskowski
Maarten Brzoskowski
2023.10.03
Een hele fijne en professionele fysio die mij van mijn langdurige schouderklachten heeft afgeholpen!
Reply from Fysiomission 2023.10.13
bedankt voor je review maarten
Bianca Van Den Berg
Bianca Van Den Berg
2023.09.30
Na jaren van schouderklachten nu eindelijk een fysio gevonden die na uitgebreid onderzoek achter de oorzaak kwam. Na veel oefenen nu eindelijk van de klachten af!
Reply from Fysiomission 2023.10.02
bedankt voor je review
Advertisement
Arjan Rossewij
Arjan Rossewij
2023.09.29
Ik had last van mij knie en was opzoek naar een fysio waar ik direct terecht kon. Bij Fysiomission kon ik gelijk terecht. Na een sessie en de verschillende oefeningen die ik heb meegekregen, gaat het gelukkig een stuk beter. Nu de oefeningen vol blijven houden.
Reply from Fysiomission 2023.10.02
bedankt voor je review
Thomas Hendriks
Thomas Hendriks
2023.09.27
Erg professioneel! Geeft je het goed gevoel dat er echt aan een oplossing word gedacht. Meedenkend, zeer kundig en sociaal.
Reply from Fysiomission 2023.09.28
Bedankt voor je review!!