Fubah Recenze

Fubah Recenze

5.0

Vynikající - na základě 81 recenzí

www.fubah.cz
je ověřeno Trustindexem

Garantujeme, že všechny recenze jsou 100% skutečné.
Co je Trustindex?
%title%

%offer%

Recenze (80)
Jiří Krásný
Jiří Krásný
2024-02-17
Pana Bureše z "FUBAH.CZ" můžu doporučit. Chtěl jsem vytvořit web pro začátek podnikání, což se mu povedlo na jedničku s hvězdičkou! Spolupráce probíhá i nadále, vše na čem jsme se domluvili, bylo vždy vypracováno. Ještě jednou děkuji!
Odpověď od Fubah 2024-02-17
Moc děkuji za skvělou spolupráci pane Krásný!
Kvalitni Domek
2024-01-23
Kvalitnidomek.cz doporučuje! Děkujeme za skvělou spolupráci trvající již několik let. Naše firma díky vašim webovým a reklamním službám vyrostla neskutečnou rychlostí! Kvalitnidomek.cz s.r.o.
Odpověď od Fubah 2024-01-23
Děkujeme za skvělou spolupráci a hodnocení!
Tomáš Brázda
Tomáš Brázda
2024-01-21
Honza mi hodně pomohl s problémem eshopu, na který bych nejspíš nikdy nepřišel. Veliká ochota, výborná komunikace. Doporučuji.
Odpověď od Fubah 2024-01-22
Děkujeme za hodnocení!
Marek Uhrinek
Marek Uhrinek
2024-01-19
Vreľo odporúčame, rýchle a korektné riešenie špecifickej požiadavky pre náš eshop. Do budúcnosti určite budeme nadvezovať na dalšiu spoluprácu :)
Odpověď od Fubah 2024-01-19
Děkujeme za hodnocení!
Katarína Baková
Katarína Baková
2024-01-17
Rychle riešenie problému na web stranke
Odpověď od Fubah 2024-01-17
Děkujeme za hodnocení!
Michal Barta
Michal Barta
2023-12-23
S pánom Burešom spolupracujeme už dlhšie na viacerých spoločných projektoch. Veľmi sa mi páči jeho zapálenosť a proaktivita, je možné s ním viesť profesionálnu diskusiu o webe, jeho súčastiach a aktivitách s ním spojených, je to odborník vo svojom odbore. Dodržiava termíny a kvalitu dohodnutej práce, je naňho spoľah.
Odpověď od Fubah 2023-12-27
Děkuji za super hodnocení pane Bárta. S profesionálem, jako jste Vy je radost spolupracovat!
Valerie Kynčlová
Valerie Kynčlová
2023-12-23
Ať už řešíte nový web nebo stávající, rozhodně doporučuji. Trápila jsem se s chybou na stránkách a pán to vyřešil během 15 minut. Profesionalita, rychlost a preciznost - vše mi bylo vysvětleno, vše šlape jak má. Za mě skvělá práce 💪😌
Odpověď od Fubah 2023-12-23
Děkujeme za skvělé hodnocení! :)
Katerina Lefebvre
Katerina Lefebvre
2023-12-14
Moc děkuju za ochotu a pomoc! Rok se trápím s problémem na svých stránkách, hledám řešení, kde se dá, a tady bylo vše během pěti minut vyřešeno. Ještě jednou moc díky za vstřícnost a obdiv k vašim zázračných schopnostem, znalostem a dovednostem! Díky!!!
Odpověď od Fubah 2023-12-14
Děkujeme za hodnocení a spolupráci!
Radek Charbuský
Radek Charbuský
2023-12-08
P. Bureš je profesionál, co slíbí to platí a ve výsledku jsem velmi spokojen. Mohu všem doporučit.
Odpověď od Fubah 2023-12-08
Děkujeme za skvělou spolupráci a nápodobně!
Jitka Černicková
Jitka Černicková
2023-11-21
Spolupráce na našem webu infilo.cz proběhla naprosto bez problému a jsme nadšení z celého designu i firemní identity. Od firmy Fubah máme kromě webu na míru a loga i vizitky, reklamní letáky a billboardy. Pan Bureš je opravdu profesionál na svém místě.
Odpověď od Fubah 2023-11-21
Děkujeme za skvělou spolupráci👍🏻
8xero8 xerovy
8xero8 xerovy
2023-09-02
Skvělá spoluprace doporučuji
Odpověď od Fubah 2023-09-03
Děkujeme za hodnocení.
MP Montech
MP Montech
2023-09-01
Maximálna spokojnosť, super služby, profesionálny prístup. Určite odporúčam 👍
Odpověď od Fubah 2023-09-03
Děkujeme za hodnocení.
Grafický servis
Grafický servis
2023-08-30
Honza odvedl naprosto perfektní práci i v 1 hodinu po půlnoci při úpravách eshopu. Ochota velká, profesionální přístup. Vřele doporučuji.
Odpověď od Fubah 2023-08-31
Děkujeme za hodnocení.
Marek Kadrnozka
Marek Kadrnozka
2023-08-30
Veliká ochota, komunikace, spolehlivost a rychlost zpracování, děkuji moc.
Odpověď od Fubah 2023-08-30
Děkujeme za hodnocení.
Ondrej Cerny
Ondrej Cerny
2023-08-30
Skvělá ochota a komunikace s firmou. Od prvního kontaktu jste přesvědčeni, že jednáte s profesionály, kteří vědí co dělají. Mohu ostatním jen doporučit. Děkuji moc za spolupráci.
Odpověď od Fubah 2023-08-30
Děkujeme za hodnocení.
Lukas Meixner
Lukas Meixner
2023-08-29
Sikovnost a ustretovost , vrelo odporucam. Dakujem
Odpověď od Fubah 2023-08-29
Děkujeme za hodnocení!
Evka Melcer
Evka Melcer
2023-08-27
Celkom neznámy muž mi ponúkol pomoc, keď som po 10 hodinách bádania a čítania už nevedela ako ďalej. A tento pán to urobil naozaj rád a ochotne, promptne a snáď aj dobre. Heh. Každopádne, viac takýchto ľudí v tomto svete. Veľká vďaka. Profesionalita a ochota. Super 👌 ďakujem.
Odpověď od Fubah 2023-08-28
Děkujeme za nevšední hodnocení!
Daniel Koliba
Daniel Koliba
2023-08-25
Díky za spolupráci, web běží parádně a hlavně rychle! Celkovou spolupráci hodnotím velmi pozitivně
Odpověď od Fubah 2023-08-25
Děkujeme za hodnocení!
Luboš Josef Marek
Luboš Josef Marek
2023-08-25
Při tvorbě a správě webů a e-shopů je někdy potřeba dát víc hlav dohromady, či podívat se na věc z druhé strany. Děkujeme za ochotu a nakopnutí... 😊
Odpověď od Fubah 2023-08-25
Děkujeme za milé hodnocení! :)
KATKA
KATKA
2023-08-21
Som spokojná so službami, migrácia stránky prebehla rýchlo a bez problémov. Odporúčam
Odpověď od Fubah 2023-08-21
Děkujeme za hodnocení👌🏻