Frisør P. Jørgensen

www.frisorpjorgensen.dk

Frisør P. Jørgensen Reviews

Excellent rating
5.0
46 reviews Verified
Frisør P. Jørgensen
%title%

%offer%

Reviews ( 46 ) 5.0

Djuna Sørensen
2024.05.23 2024.05.23 | Denmark
Vanvittig god service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved Pernille!🩷 Jeg var meget nervøs og ikke sikker på mit valg af hårfarve men Pernille gjorde det hele meget lettere og lavede et fantastisk resultat på mig🥰 Ikke sidste gang jeg besøger Pernille i hendes salon🩷 Kæmpe stor anbefaling herfra🙋🏽‍♀️ Hun tager godt imod dig og søger for du er tilpas hele tiden🩷

Date of experience: 22 May, 2024
Advertisement
Christina Lundorff-Hansen
Christina Lundorff-Hansen
2024.04.25
recommends
♥️ i love it ♥️ Har lige været ved frisør, og må indrømme jeg er positiv overrasket 🤩 Pernille kan virkelig trylle det flotteste resultat frem, og får virkelig ens drømme omkring ens hår til at blive til virkelighed 👍🫶😍 Så mangler i en sød, dygtig frisør, der virkelig går op i sit arbejde, og hvor kvaliteten er i top, så bestil tid, i vil IKKE fortryde ❗️
Torben Vestergård
Torben Vestergård
2024.04.25
Super behageligt og ikke mindst rigtig dygtig. Kan klart anbefale Pernille!
Torben Vestergård
Torben Vestergård
2024.04.25
Super behageligt og ikke mindst rigtig dygtig. Kan klart anbefale Pernille!
anders alling-dam
anders alling-dam
2024.04.18
En rigtig dygtig frisør med sans for detaljerne, og som virkelig har styr på sit håndværk. Kan varmt anbefales!
Advertisement
Channe Jytzler Hansen
Channe Jytzler Hansen
2024.04.17
recommends
Kæmpe anbefaling herfra! Pernille er utrolig dygtig, lyttende og professionel. En salon med utrolig god atmosfære 🌸 Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Pernille, gik fra salonen med præcis det hår, som jeg ønskede ✨
Daniel Waade
Daniel Waade
2024.04.13
Virkelig dygtig og serviceminded frisør. Pernille gør meget for ikke bare at sælge, men give den bedste rådgivning. Hun har givet mig en utrolig flot klipning, selvom mit hår ikke er helt nemt at arbejde med. Super godt tilfreds og kommer 100% igen næste gang jeg er i Esbjerg og så er det endda billigere end hvor jeg normalt bliver klippet!.
vickie jørgensen
vickie jørgensen
2024.04.13
Jeg var i dag hos frisør Pernille, og hun vil fremover være min faste frisør, selvom jeg skal køre fra Fyn for at blive klippet. Jeg fik en bayalage, toning, plex, klip og browlamination. Det er første gang jeg har oplevet, at resultatet blev så flot og naturligt, samtidig med at der virkelig var sket en del. Andre steder har jeg oplevet at jeg ikke fik det, jeg håbede, men her sikrede Pernille sig hele vejen igennem, at jeg var tilfreds og undervejs tjekker hun op på, hvilket resultat jeg ønsker. Det er desuden første gang jeg har været ved en frisør, hvor jeg har oplevet at produkterne var til at betale for, og hvor vejledningen ikke gik ud på sælge, men hvad der passede til mine behov og vaner. Kæmpe anbefaling herfra.
Mie Thorngaard Kristensen
Mie Thorngaard Kristensen
2024.04.12
recommends
Pernille er super dygtig og professionel, og hammer god til både store og små 🥰 Hun kan skabe ren magi ✨ Herhjemme overlader vi ikke vores hår til andre. En stor varm anbefaling herfra, det vil i ikke fortryde❤️‍🔥
Advertisement
isabella andersen
isabella andersen
2024.04.12
Bedste frisør jeg har været til. Pernille fik lysnet mit meget mørke hår så fint op, samtidig med hun gav gode råd samt vejledning. Lækre produkter til vedligehold af hår til gode penge. Fantastisk service , klart anbefaling ❤️
Line Stigsgaard Nissen
Line Stigsgaard Nissen
2024.04.03
Jeg vil på det varmeste anbefale Pernille. Hun er vildt dygtig, sød og hendes salon er super flot!
Madsen Sofie
Madsen Sofie
2024.03.31
recommends
Pernille er en dygtig og professionel frisør, som kan sit håndværk og går op i det gode resultat🌸 samtidig er hun sød og man får altid en god snak, så man føler tiden flyver afsted💗 Jeg kom ind i salonen med et ønske om, at hun skulle redde et uønsket resultat, som en anden frisør havde lavet.. det klarede hun til perfektion🤩 Helt klart den eneste frisør der fra nu af får lov til at lave mit hår
Marie Thyrsting
Marie Thyrsting
2024.03.26
Varmeste anbefalinger 👏👏 Kommer hjem fra Kbh for at blive klippet hos Pernille! Hun er så dygtig, skøn og man oplever så høj grad af personlig service. Kan på det varmeste anbefale hendes salon.
Advertisement
Marie
2024.03.26 2024.03.26 | Denmark
Varmeste anbefalinger Kommer hjem fra Kbh for at blive klippet hos Pernille! Hun er så dygtig, skøn og man oplever så høj grad af personlig service. Kan på det varmeste anbefale hendes salon.
Josephine Klembach
Josephine Klembach
2024.03.22
recommends
Super dygtig til sit arbejde, man går altid derfra med et smukt resultat 😍
Maria Nisbeth
Maria Nisbeth
2024.03.14
Helt igennem fantastisk service og utrolig dygtig faglighed ⭐️ Pernille er så detaljeorienteret og lytter virkelig til dine behov og ønsker. Salonen er indbydende og lys og man kan ikke andet end at slappe af 🩷 Er så glad for min klipning og styling 🫶🏼
Cecilie Madsen
Cecilie Madsen
2024.03.11
recommends
Jeg vil helt klart anbefale Pernille. Jeg kom ud med det smukkeste resultatet i mit lyse hår, og hun ramte plet ift. lige hvad jeg ønskede mig. Samtidig var hun omhyggelig, serviceminded og ydmyg. Jeg kommer helt sikkert igen 🤩
Advertisement
Frederik Høy
Frederik Høy
2024.03.09
Pernille har været min frisør i lidt over 2 år. Efter min mening den bedste frisør i Esbjerg, har dog kun prøvet 4 andre, de var både dyrere og leverede ikke tilfredsstillende resultater, men hos Pernille får du altid en 10/10 klipning.
Linda Sonelius
Linda Sonelius
2024.03.07
recommends
Jeg vil helt sikkert anbefale Pernille, hun er helt vildt dygtig til at farve. Mit hår er blevet så flot og perfekt. ☺️
Mette Louise Thorning
Mette Louise Thorning
2024.03.06
recommends
Fantastisk service, god vejledning af produkter og hår. Jeg er altid gået glad og tilfreds efter et besøg ved Pernille 🤩👍🏼