FRISKFYSIO  Amstelveen

www.friskfysio.nl

FRISKFYSIO Amstelveen Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
126 recensies Geverifieerd
FRISKFYSIO  Amstelveen
%title%

%offer%

Recensies ( 117 ) 4.9

MG
MG
2024.05.22 2024.05.22 | Netherlands
Frisk team houd me in beweging Hele goede ervarging met het deskundige Frisk team. Nek en schouder klachten zijn met behandelingen en oefeningen weer onder controle. En na de behandeling aan een overbelaste pees kan ik met behulp van Frisk gewoon blijven hardlopen.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.05.22
Bedankt MG! Wat fijn om te horen dat je met onze hulp weer pijnvrij kunt bewegen en hardlopen! We staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen. 🏃‍♂️🌟 FRISKFYSIO
Tilda Floor
Tilda Floor
2024.05.21
Goede en prettige mensen Wordt super geholpen geen wacht tijden
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.05.22
Bedankt, Tilda! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je snel geholpen wordt. 😊 FRISKFYSIO
NocthiaZz
NocthiaZz
2024.05.16
Wordt hier behandeld voor buik en kaak spierklachten. Aantal afspraken gehad nu en ben zeer tevreden.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.05.17
Bedankt, NocthiaZz! Wat fijn om te horen dat de behandelingen goed bevallen. We blijven ons best doen om je nog beter te helpen. Tot je volgende afspraak! 😊 FRISKFYSIO
Florence Reimerink
Florence Reimerink
2024.04.30
Fijne praktijk! Er wordt goed met je meegedacht en behandelplan wordt aangepast waar nodig.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.05.08
Bedankt voor je positieve woorden, Florence! We zijn blij dat we met je mee konden denken en je tevreden bent met het behandelplan. 😊 We hopen je snel weer te zien bij FRISKFYSIO.
NPB Media - 24/7 Buitenreclame
NPB Media - 24/7 Buitenreclame
2024.04.23
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.04.23
Beste NPB Media, Hartelijk dank voor uw review! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent. We waarderen uw feedback enorm. 😊 Blijf gezond en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Rene Baas
Rene Baas
2024.04.15
Prima Fysio, goed onderzoek en behandeling. Eindelijk lage rugpijn onder controle. Maar ook zo vriendelijk zelfs bij de "pijnlijke prikken".....
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.04.16
Beste Rene, bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen met je rugpijn. Hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO 😊
Pieter Dijkstra
Pieter Dijkstra
2024.03.26
Goed en snel geholpen. Voor diverse klachten zijn er specialisten aanwezig.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.27
Hallo Pieter, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en specialisten. We doen altijd ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Dank voor je review! 😊 Hartelijke groet, FRISKFYSIO
Amir Mozes Bar Yosef
Amir Mozes Bar Yosef
2024.03.26
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.05.17
Bedankt voor je geweldige recensie, Amir! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service. 😊 Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Fleur Hovers
Fleur Hovers
2024.03.26
Kom snel terecht en behandeling is effectief
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.27
Beste Fleur, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle en effectieve dienstverlening. 😊 We hopen je snel weer te zien bij ons. FRISKFYSIO
N H
N H
2024.03.21
Uitstekende fysio praktijk, snel mogelijkheid tot afspraak en professioneel.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.27
Beste N H, bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u onze professionaliteit waardeert. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen! 😊 Vriendelijke groeten, FRISKFYSIO
Thomas
Thomas
2024.03.19
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2022.06.28
Dank je wel voor je 5 sterren waardering Thomas. Hier doen wij het voor. mvg Team Frisk
Bünyamin Ö
Bünyamin Ö
2024.03.18
10/10 recommended. I am a member of Fysio Fitness and had lots of appointments from Frisk Fysio therapists related to my lower back, knee and ankle problems. From front desk to gym and physiotherapy, my experience so far is great! They are always there to help and support.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.20
Hello Bünyamin! We're thrilled to hear about your positive experiences with us. Your health and satisfaction are our top priorities! Thank you for your kind words. We're always here for our members! 💪 FRISKFYSIO
E. E.
E. E.
2024.03.18
Super fijne en professionele fysiotherapeuten
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.20
Beste E.E., Dank u wel voor uw positieve reacties over onze fysiotherapeuten. We zijn enorm blij dat u tevreden bent met onze diensten. 😊 Tot ziens! FRISKFYSIO
Gulshat Ust
Gulshat Ust
2024.03.12
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.13
Beste Gulshat, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt. 😊 Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Ingrid Rietveld
Ingrid Rietveld
2024.03.11
Prima therapeuten. Fijne sport gelegenheid. Goede begeleiding.
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.11
Beste Ingrid, bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze therapeuten en begeleiding waardeert. We hopen je snel weer te zien bij ons. 😊 Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Andreas Brink
Andreas Brink
2024.03.11
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.11
Hallo Andreas, Hartelijk bedankt voor jouw feedback. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw steun betekent veel voor ons team! 😊 Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Zolondz Reeder
Zolondz Reeder
2024.03.11
Prima geholpen en snel aan beurt!
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.11
Beste Zolondz, bedankt voor je positieve feedback. We streven ernaar om onze klanten altijd zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Fijn om te horen dat dit is gelukt. We hopen je snel weer te zien! 😊 FRISKFYSIO
Ralo Rubio
Ralo Rubio
2024.03.11
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.11
Beste Ralo, Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. We blijven ons best doen om je van dienst te zijn 😄 Met vriendelijke groet, FRISKFYSIO
Johanna van Vliet
Johanna van Vliet
2024.03.05
Geweldige fysiotherapiepraktijk - fijne therapeut, snelle diagnose, goede voortgang/vooruitgang
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.03.06
Beste Johanneke, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze zorg. We streven ernaar om u de beste service te bieden. 😊 Groetjes, FRISKFYSIO
Bax Fielding
Bax Fielding
2024.02.22
Great training with Noud today. Making great progress in mending my ACL injury. Lovely receptionist at the front desk as well :)
Antwoord van FRISKFYSIO Amstelveen 2024.02.23
Hi Bax, thrilled to hear about your positive experience with Noud and our receptionist! We're here to support your recovery journey. Keep up the amazing progress! 🎉 FRISKFYSIO