( Ghazal Frakteservice ) Flyttebyrå & Renholdstjenester

www.frakteservice.no

( Ghazal Frakteservice ) Flyttebyrå & Renholdstjenester Reviews

Excellent rating
5.0
52 reviews Verified
( Ghazal Frakteservice ) Flyttebyrå & Renholdstjenester
%title%

%offer%

Reviews ( 52 ) 5.0

Svein Nordgård
Svein Nordgård
2024.05.15
recommends
Suveren service, anbefales på det sterkeste. Benytter meg av deres tjenester ved neste behov
Advertisement
Svein Nordgård
Svein Nordgård
2024.05.15
Suveren service, anbefales
Hugo Boni
Hugo Boni
2024.05.10
Veldig bra!
Morten Svenneby-Arvnes
Morten Svenneby-Arvnes
2024.05.10
Effektive og hyggelige folk som gjorde en bra flyttejobb. Stor og ny lastebil
kal nak
kal nak
2024.05.06
Great service! Reliable and efficient job by Anas Transport.
Advertisement
mette kiilerich
mette kiilerich
2024.04.30
De kom som avtalt og jobbet effeltivt
Maryam Azimi
Maryam Azimi
2024.04.28
Jeg er glad for at vi fikk hjelp av Ghazal Frakteservice til flytting. Alle medarbeiderne var flinke og jobbet fint og samarbeidet veldig bra. Lederen kommuniserte rolig med hver og en av sine medarbeiderne. Alt arbeidet ble gjennomført etter planen og Vi ble fornøyde med resultatet. Jeg ønsker alle i Ghazal Frakteservice alt godt og masse lykke til videre. Det Anbefales .Takk!
Une Kjølseth
Une Kjølseth
2024.04.28
Jeg fikk god hjelp med å få kjørt unna et stort lass med ting som skulle til gjenvinningstasjonen. Grei kommunikasjon i forkant- kom som avtalt og til avtalt pris. Hyggelig og imøtekommende. Anbefales.
Servet Cicek
Servet Cicek
2024.04.28
Har akkurat fått flytta både hjem og kontor av dette firmaet, og må si at jeg er ekstremt fornøyd. Veldig profesjonelle arbeidere og samtidig utrolig effektive. De møtte til avtalt tid, faktisk litt før, og var veldig blide og imøtekommende. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste, da også de også var veldig gode og fleksible på pris. A++
Advertisement
Marit Bergh-larsen
Marit Bergh-larsen
2024.04.28
Kjempgod flytte og fraktehjelp med Ghazal Frakteservice!!
Ellen Høvik
Ellen Høvik
2024.04.27
Veldig god oppfølging, kommunikasjon og kjempegod service! De var pålitelige, dyktige og raske. Anbefales for trygg transport og flyttehjelp. 👍
Charite Houwing
Charite Houwing
2024.04.27
Kan anbefale Ghazal flytteservice! Kom på kort tid, jobbet både effektivt og grundig. Hyggelige og imøtekommende gutter!
Nina Millestad
Nina Millestad
2024.04.27
Veldig fornøyd med vel utført flytte/tømmeoppdrag. Anas var den eneste som kom på befaring, og gav gode råd. Hyggelig kommunikasjon hele veien, og de kontaktet meg for å sikre at tingene som skulle på ISI, var riktig. De var forsiktige med tingene mine, så alt kom vel i hus. Anas kontaket meg etter oppdraget, da tømming og sortering tok lengre tid enn beregnet, så jeg var forberedt på antall timer på fakturaen. Anbefales!
Advertisement
Tiny Paws - Pet Store
Tiny Paws - Pet Store
2024.04.22
recommends
Møtte opp til avtalt tid og har god kommunikasjon underveis. Bar alt inn for oss inn i bilen og ut! Vi takker for en super jobb og vi kommer til å spørre dere igjen😺 Anbefales på det sterkeste! Potehilsen🐾 Tiny Paws - Pet Store
Tiny Paws Pet Store
Tiny Paws Pet Store
2024.04.22
Møtte opp til avtalt tid og har god kommunikasjon underveis. Bar alt inn for oss inn i bilen og ut! Vi takker for en super jobb og vi kommer til å spørre dere igjen😺 Anbefales på det sterkeste! Potehilsen🐾 Tiny Paws - Pet Store
Reply from ( Ghazal Frakteservice ) Flyttebyrå & Renholdstjenester 2024.04.23
Tusen takk for en flott tilbake melding 😊 det var hyggelig å tjene dere, vi vil gjerne kjøre for dere igjen, ønsker dere lykke til og en god sommer ☀️ Hilsen Ghazal frakteservice
Lisa Stromstad
Lisa Stromstad
2024.04.18
Very pleased with the service. Needed help with the transport of a kitchen. Reliable, professional and efficient. Would highly reccomend:)
Reply from ( Ghazal Frakteservice ) Flyttebyrå & Renholdstjenester 2024.04.18
Tusen takk for flott tilbakemelding Lisa 😊 Dette setter vi stor pris på . Vi ønsker deg en flott vår og god sommer snart :-) Mvh Frakteservice
Bård Vikebø
Bård Vikebø
2024.04.02
Pliktoppfyllende og pålitelig. Gjorde en veldig god jobb! Anbefales.
Advertisement
Lars Hansson
Lars Hansson
2024.03.16
Han er presis og hyggelig, foreslo et billigere alternativ enn jeg ville tenkt på selv, enkelt oppgjør via vipps 😊
Mats Toftenes
Mats Toftenes
2024.02.21
Flyttet kontoret vårt i Asker. Godt gjennomført oppdrag. Var forsiktige og flinke, stresset ikke men passet på at tingene ble flyttet uten skader. Hadde bra med tepper i den store bilen så ting lå trygt under transport. Hyggelige karer. Anbefales!
Even Stokke Halvorsen
Even Stokke Halvorsen
2024.02.15
Flyttet et stort bord i 6 skapstammer, «kjøkkenøy på hjul» fra Jar til sentrum. Super service, fin pris etter avtale, og hyggelig kommunikasjon hele veien. Ryddig og spesifisert faktura. Kommer til å bruke ham til mindre eller større oppdrag fremover!