FOTO-GRA Anna Harasim-Polak Reviews

Excellent rating
5.0
56 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (56)
Karolina Cabaj
Karolina Cabaj
2021.03.15
recommends
Serdecznie polecam Annę! Świetne podejście, szybka realizacja a efekt sesji to ogromne WOW ?
Advertisement
Urszula Bogdalik
Urszula Bogdalik
2021.02.17
recommends
Serdecznie polecamy! Zdjęcia ślubne wyszły przepięknie:) Ania podchodzi do pracy bardzo profesjonalnie i pełnym zaangażowaniem a przy tym jest mega sympatyczną osobą.
Monika Kruszewska
Monika Kruszewska
2020.12.04
recommends
Napisze krótko: te zdjęcia to same arcydzieła! Mówi się, że czas mija bezpowrotnie, a Pani Ania umie go zatrzymać :) SZTUKMISTRZYNIA? DZIĘKUJEMY ?
Karolina Jaszczuk
Karolina Jaszczuk
2020.11.03
recommends
Ania to najlepsza Pani Fotograf !!?♥️ Widać,że kocha to,co robi ?Ma świetne podejście do ludzi ,swoją prace wykonuje na 1000000%,jest bardzo życzliwa i pomocna ♥️ Na swój ślub długo szukać fotografa nie musiałam ,odrazu wiedziałam, że to musi być Ania!?? Z całego serca polecam!♥️♥️♥️♥️
Patrycja Magdalena
Patrycja Magdalena
2020.09.24
recommends
Polecam! Ania podchodzi do swojej pracy bardzo profesjonalnie, współpraca z nią to czysta przyjemność. Zdjęcia z wesela wyszły przepiękne, jest ich bardzo dużo (każdy z gości znajdzie siebie na zdjęciu). Polecam również sesje w plenerze, było wesoło i poszło bardzo sprawnie mimo upału :-)
Advertisement
Sylwia Krasuska
Sylwia Krasuska
2020.07.27
recommends
Polecam, w sumie to polecamy z mężem ? Ania to profesjonalista w swoim fachu! zdjęcia są idealne?, uchwyciła piękne momenty? na pewno spotkamy się jeszcze nie raz? DZIĘKUJEMY za piękne zdjęcia i wsparcie w tym stresującym dla nas dniu❤️ bo Ania poza robieniem zdjęć mega dopinguje i rozluźnia atmosfere? POLECAMY
Iwona Więsak
Iwona Więsak
2020.07.08
recommends
Dziękujemy jeszcze raz i gorąco polecamy. Ania to nie tylko świetny fotograf, ale również bardzo pozytywna i otwarta osoba. Potrafi zarazić energią oraz rozluźnić atmosferę. Współpraca z Anią jest prawdziwą przyjemnością.
Weronika Sałasińska
Weronika Sałasińska
2020.07.08
recommends
Jeszcze raz bardzo dziękujemy!!! ? za piękne zdjęcia i foto książkę ? Ania profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. serdecznie polecamy ❤
Dominika Pietrasik
Dominika Pietrasik
2019.12.06
recommends
Współpraca – rewelacja, profesjonalizm – level expert. Podpowie, zasugeruje, pokieruje, odradzi co trzeba i doradzi co należy. Mieliśmy okazję przełamać lody przy sesji narzeczeńskiej – po efektach, które zaskoczyły nas samych o zdjęcia weselne byłam spokojna ? Wszelkie pomysły nie były problemem, współpraca od samego początku układała się bardzo dobrze, atmosfera przy pracy zarówno przy sesji narzeczeńskiej jak i wesela bardzo komfortowa. O wielu zdjęciach nawet nie wiem, kiedy zostały wykonane ? Zdecydowanie polecam bo Ania to nie tylko fotograf, to wsparcie emocjonalne, które zadzwoni do Ciebie w noc przed weselem, aby zapytac jak się czujesz. Dziękujemy Aniu jeszcze raz ?
Advertisement
Monika Jastrzębska
Monika Jastrzębska
2019.11.22
recommends
Profesjonalizm w każdym calu, na najwyższym poziomie, ujęcia ciekawe. Polecam w 100%
Katarzyna Oknińska
Katarzyna Oknińska
2019.10.07
recommends
Bardzo dziękujemy i serdecznie polecamy usługi Ani wszystkim niezdecydowanym. Pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Wykonane przez nią zdjęcia będą przepiękną pamiątką na całe życie. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy i polecamy. :)
Agnieszka Zdanowska
Agnieszka Zdanowska
2019.09.17
recommends
Współpraca z Anią była dla nas czystą przyjemnością. Zdjęcia zarówno z pleneru jak i reportażu w pełni oddają emocje, pamiątka na całe życie.❤️❤️❤️❤️ Oczywiście polecamy wszystkim, którzy chcą , by ich Wielki Dzień był uwieczniony na pięknych fotografiach, by fotografie zrobione przez Anię pokazały to czego sami nie zdążą zauważyć w tym wyjątkowym, niestety tak szybko przemijającym dniu. Gorąco POLECAMY Agnieszka i Artur
Marlena Ksionek
Marlena Ksionek
2019.09.06
recommends
Również polecam Anie mila sympatyczna osoba . profesjonalnie i z wielkim sercem wykonuje swoją prace?pozdrawiam
Advertisement
Ewelina Drabińska
Ewelina Drabińska
2019.07.30
recommends
Polecamy wszystkim Anię ? zdjęcia są przepiękne, współpraca wspaniała ? pełen profesjonalizm. Najlepszy fotograf na świecie ?❤️❤️
Klau Dia
Klau Dia
2019.07.15
recommends
Pełen profesjonalizm ? Ania zawsze pomocna, pozytywnie nastawiona i co najważniejsze doskonale wykonuje swoją pracę, oddając się jej w stu procentach ? gorąco polecamy ?
Marlena Daniel Kruszewscy
Marlena Daniel Kruszewscy
2019.07.12
recommends
Zdecydowanie polecam! Pełen profesjonalizm, jakość zdjęć super. Jesteśmy miło zaskoczeni ?
Iwona Tomasiewicz
Iwona Tomasiewicz
2019.06.14
recommends
Aniu jeszcze raz dziękujemy za przepiekną fotoksiazke i zdjecia. Komunia dziecka jest raz w zyciu, a my dzieki Tobie bedziemy mogli ja wspominac caly czas? Serdecznie polecam Foto-Gra Anna Harasim wszystkim tym, ktorzy chca uwiecznic najważniejsze chwile swojego życia.???
Advertisement
Aneta Miazga
Aneta Miazga
2019.05.26
recommends
Serdecznie polecam ! Profesjonalne podejscie jakość na najwyższym poziomie , zdjęcia super??
Justyna Marchel
Justyna Marchel
2019.05.25
recommends
z czystym sercem polecam. Super zdjęcia - pełen profesjonalizm.
Ewelina Koziestańska
Ewelina Koziestańska
2019.03.13
recommends
Serdecznie Polecam Panią Anię! Miła i profesjonalna w swoim fachu, zawsze z uśmiechem podchodzi do swojej pracy :) W ekspresowym tempie dostaliśmy śliczne zdjęcia jak i pomysłową fotoksiążkę. Super! Jeszcze raz dziękujemy ?