Foscam Netherlands

Foscam Netherlands Reviews

Good rating
4.0
103 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (103)
Martin Tanis
Martin Tanis
2024.04.16
Prima systeem aangaande camera’s! Werk fijn, duidelijk zicht en scherp beeld. Erg tevreden! Deurbel en gong is drama, kost veel uren van je leven. Slechte verbinding, onmogelijk “even” te connecten. Anno 2024 via een frequentie met je telefoon bij de speaker… dat moet echt technisch beter kunnen. Bel en gong gezamenlijk €200… niet kopen dus!
Wil van den Eijnde
Wil van den Eijnde
2024.04.15
Govert Crooswijk
Govert Crooswijk
2024.04.01
Reply from Foscam Netherlands 2024.04.04
Bedankt voor de waardering Govert Crooswijk.
T.H. Veenema
T.H. Veenema
2024.03.04
Wat een heerlijk bedrijf! Wij hadden problemen met het toevoegen van onze camera's op de NVR en kregen wekenlang maar geen reactie van IPcamshop waar wij de spullen hebben gekocht. Zelfs na een tweede mail niet. Pas na een negatieve review over IPcamshop hadden we dezelfde dag contact. Dat werkte dus wel. Maar toen moesten wij de negatieve review eerst verwijderen en dan wilde IPcamshop ons wél service verlenen. Zo werkte het niet, dus wij naar Foscam te Groningen. Ookal hadden wij onze spullen niet bij Foscam aangeschaft, zij reageerden meteen en meerdere keren op een dag zelfs. Dankzij hun werkt ons camerasysteem nu fantastisch en wij zijn dan ook zeer tevreden. Hartelijk dank Foscam. In de toekomst hebben wij nog wel wat nodig en komen ons dan ook bij jullie melden.
Mario Drumont
Mario Drumont
2024.02.21
Ik kreeg snel feedback op mijn vraag ivm een camera. Alleen jammer dat deze bij hun out of stock was en ik deze bij een andere Shop dan maar besteld had. Toch ben ik zeer tevreden over de Foscam Camera Shop 👍🏼
Ger Houtappels
Ger Houtappels
2024.02.19
Geweldig geholpen bij het probleem van mijn camera.
Reply from Foscam Netherlands 2024.02.28
Fijn om te horen! Bedankt voor de review.
Bob
Bob
2024.02.10
Zeer snelle en vakkundige reactie. Goed werk!
Reply from Foscam Netherlands 2024.02.13
Bedankt voor je review en de blijk van waardering!
Dennis Rotmensen
Dennis Rotmensen
2024.01.26
Altijd problemen met de foscam camera's nu na een firmware upgrade worden alarmen opeens niet opgenomen. Er is altijd wel iets mis met producten van dit merk
Reply from Foscam Netherlands 2024.01.29
Beste Dennis, bedankt voor je reactie. Jammer dat je niet tevreden bent. Om de specifieke situatie goed te kunnen beoordelen én je te kunnen helpen, raad ik je aan om contact op te nemen met onze support helpdesk via 050 - 711 4123 of per email info@foscam.nl
Ad Tiggelman
Ad Tiggelman
2024.01.19
Zowel via mail als telefonisch vriendelijke en zeer duidelijke en vakkundige ondersteuning ontvangen. Ga zo door.
Reply from Foscam Netherlands 2024.01.26
Bedankt voor het delen van de positieve ervaringen Ad!
Georges Zieltjens
Georges Zieltjens
2024.01.19
Toevallig zag ik in de zoekmachine dat foscam r4 fors in prijs verlaagd door de foscam camera shop werd aangeboden. Heb eerst 1 camera besteld en na ontvangst zo tevreden dat ik gelijk een 2e heb besteld. Ook deze werkt uitstekend.
Reply from Foscam Netherlands 2024.01.26
Fijn om te horen, bedankt Georges voor de review en nog veel plezier van de R4's!
Corrie Deelen
Corrie Deelen
2024.01.12
Ben zeer tevreden over de antwoorden en de snelheid van reageren op vragen via jullie site
Reply from Foscam Netherlands 2024.01.17
Bedankt voor je review Corrie en fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening!
Carlo Wijling
Carlo Wijling
2023.12.12
Foscam klantenservice is echt top, reageren snel, zijn vriendelijk, en geven je de juiste informatie. Ben echt al jaren fan vn Foscam. Had even een zij sprongentje gemaakt naar een ander Mark, maar na 2 jaar snel weer terug naar Foscam.
Reply from Foscam Netherlands 2024.01.17
Bedankt voor je mooie review Carlo en welkom terug..!
WILLEM Van Den Heuvel
WILLEM Van Den Heuvel
2023.12.11
Goed beeld, mooi scherp, alleen jammer dat je voor sommige instellingen een abonnement nodig hebt.
R Oosterhoff
R Oosterhoff
2023.11.22
Geachte firma Foscam . over de camera niet dan lof ,een uitstekende service . maar waar ik mij aan erger is ,ik koop een camera met meerder instel mogelijk heden ,maar de inste lmogelijk heden maar voor een klein deel gebruiken persoon detectie wekt wel ,maar voor voertuigen niet ,je kan dit wel gebruiken mits je een abonnement neemt bij Foscam , ik koop een camera bij foscam het lijkt mij dat ik de eigenaar ben van de camera met alle instel mogelijkheden maar dat kan dus niet. Ik vindt dit een kwalijke zaak. Met vriendelijk groeten R.Oosterhoff
Gerben de Haan
Gerben de Haan
2023.11.21
Erg goed en snel geholpen na mijn bestelling, en zeer snel in huis zo dat ik direct aan de slag kon en nu super tevreden met mijn camera's om huis geeft een erg veilig gevoel 👍
Theo Bosman
Theo Bosman
2023.11.17
NicciK
NicciK
2023.11.17
JAN HOITEMA
JAN HOITEMA
2023.11.17
Stijn Lepère
Stijn Lepère
2023.11.15
Goede service!
guido Brusselmans
guido Brusselmans
2023.11.12