Flowers by F R I T S

Flowers by F R I T S Reviews

Excellent rating
5.0
6 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (6)
Lindsay Velders
Lindsay Velders
2024.01.14
Prachtige kunstbloemen en planten! Heb al 2 mooie boeketten in mijn huis staan. Goede service en mooie bloemen🥰
Reply from Flowers by F R I T S 2024.01.15
Hoi Lindsay, dank je wel voor je mooie beoordeling! We doen ons best, dus heel fijn om te horen dat onze klanten dat ook vinden! Groetjes, team Flowers by F R I T S
Advertisement
Liesbeth Rutten
Liesbeth Rutten
2023.09.26
Sfeerverhogende beplanting in onze kantoren, snel en vakkundig geplaatst door Flowers by FRITS. Topbedrijf!
Reply from Flowers by F R I T S 2024.01.15
Beste Liesbeth, heel hartelijk dank voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. Groetjes team Flowers by F R I T S
Herman Sjoerds
Herman Sjoerds
2023.08.30
Prachtige kunstbloemen en planten. Goed alternatief voor echt qua duurzaamheid. Initieel ff kuchen over aanschaf maar stuk goedkoper dan elke week vers boeket en blijvend mooi
Reply from Flowers by F R I T S 2023.08.30
Beste Herman, hartelijk dank voor je mooie review! Daar zijn we erg blij mee en het is precies zoals je zegt. Niks aan toe te voegen. Groetjes, team Flowers by F R I T S
Thea Cleven
Thea Cleven
2023.03.03
Prachtige boeketten in vele mooie kleuren. Duur in aanschaf? Nee ik heb al € 100 bespaard om deze prachtige boeketten aan te schaffen,nu geen € 15 a € 20 voor verse bloemen elke week.
Reply from Flowers by F R I T S 2023.03.03
Beste Thea, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! En zo is het maar net... Groetjes, team Flowers by F R I T S
Michiel Bikker
Michiel Bikker
2023.02.22
Mooie plant, snelle levering. Hoge kwaliteit ziet er super goed uit. Dochter tevreden met haar kamer en we weten zeker dat de plant niet doodgaat:)
Reply from Flowers by F R I T S 2023.02.23
Beste Michiel, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je dochter ook tevreden is, daar doen we het tenslotte voor. Groetjes, team Flowers by F R I T S
Advertisement
adinda
adinda
2023.01.27
Super snelle levering! En erg vriendelijk!
Reply from Flowers by F R I T S 2023.01.27
Beste Adinda, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we altijd graag ons best voor. Geniet van de prachtige vaas! Groetjes, team Flowers by F R I T S