Fleur Stolk Fotografie

Fleur Stolk Fotografie Reviews

Excellent rating
4.8
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Ilona Vooijs
Ilona Vooijs
2024.04.14
Vanmiddag een toffe shoot gehad met Fleur!!! Ik kan het iedereen aanraden. Lekker ontspannen door de natuur wandelen en het resultaat mag er zijn! Boek Fleur....krijg je geen spijt van.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2024.04.14
Bedankt voor je ervaring Ilona! Het was super gezellig en het is fijn om te horen dat je blij bent met je foto’s 📸
Advertisement
Esther
Esther
2024.04.09
Fleur was de fotografe op onze trouwdag in Rotterdam. Fleur is erg spontaan en super gezellig om om je heen te hebben. Ze heeft erg mooie foto’s gemaakt waar we heel blij mee zijn.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2024.04.09
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Esther!
Marc Van de veerdonk
Marc Van de veerdonk
2024.03.04
15-02-2024 was onze bruiloft en fleur was echt geweldig! Zeer mooie foto's en ze was erg creatief met foto's maken op leuke plekken ze was ook heel erg actief je hoefde haar niet te roepen ze maakte continu foto's top fotograaf!!
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2024.03.04
Super bedankt voor het delen van jouw ervaring Marc! Het was een onwijs mooie dag 🤍
Jacqueline Vos
Jacqueline Vos
2024.02.08
Tevreden met mooie foto’s ter promotie voor onze dansschool. Heel aardige fotografe. Prettige communicatie en snelle aanlevering van de foto’s. Alles volgens afspraak.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2024.02.16
Leuk dat je jouw ervaring deelt Jacqueline!
Melissa Vaandrager
Melissa Vaandrager
2024.01.02
Er zitten zeker mooie foto's tussen! Alleen helaas geen foto van mijn vader die tekent als getuige. Vind ik toch wel erg jammer gezien het een herinnering is die je maar eens meemaakt. Wel foto's van de andere getuigen ontvangen. Op verzoek fotografe een aanpassing in de review: er bleek toch een foto van bovenstaande moment te zijn, waar eerder werd aangegeven dat alle foto's die niet goed waren (waaronder deze) verwijderd zouden zijn. Dit bleek na plaatsing van deze review. Deze foto alsnog toegestuurd gekregen uiteindelijk.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2024.01.15
Fijn om te horen dat je toch blij bent met de foto's Melissa! Zoals aangegeven voldoet de foto niet aan de eisen die ik bij elke foto stel, is hij scherp? hoe zit iedereen erop? alle ogen open? Deze foto voldeed niet aan deze eisen en dan verwijder ik hem. Vandaar dat ik de foto niet heb gestuurd, dit had helemaal niet te maken met de review die je al eerder geplaatst had.
Advertisement
Demy Van Egmond
Demy Van Egmond
2023.11.27
Hele leuke fotoshoot gehad en heel blij met het eind resultaat! 😍
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.11.27
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Demy!
Marjelle de Wit
Marjelle de Wit
2023.11.11
Leuke enthousiaste fotografe met veel talent! Heeft al een paar keer tijdens het RadioNL feest in Ridderkerk gefotografeerd. Hopelijk volgend jaar weer!
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.11.11
Bedankt voor het delen van je leuke reactie Marjelle! Tot volgend jaar :)
Jordy Vermeulen
Jordy Vermeulen
2023.10.31
“Het was een leuke fotoshoot, en ze had zich van tevoren goed voorbereid.”
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.11.01
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Jordy!
Melvin Bezemer
Melvin Bezemer
2023.10.30
Mooie foto’s tijdens een tweetal evenementen! In de toekomst gaan we zeker weer voor Fleur als fotograaf!
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.11.01
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Melvin en tot snel!
Advertisement
Moesha F
Moesha F
2023.10.30
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.11.27
Bedankt!
Manon de Ruiter
Manon de Ruiter
2023.08.31
Hele leuke shoot gehad! We hadden dezelfde ideen wat ons leuk leek. Fijne meid om mee samen te werken
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.08.31
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring Manon!
Estate Makelaar
Estate Makelaar
2023.06.29
Fleur heeft hele mooie bedrijfsfoto's gemaakt! Samenwerking was fijn, ze dacht goed mee over locaties en opstelling. Goede kwaliteit foto's en dezelfde avond al geleverd.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.06.29
Bedankt voor de leuke review!
Linda Staat
Linda Staat
2023.05.07
Ik heb een geweldige moederdag shoot bij Fleur Fotografie gedaan. Ik ben zeer enthousiast en het is zeker aan te raden. Leuk dat je zelf mee kan denken. En Fleur heeft een hoop kennis over fotografie. Er worden een hoop foto's geschoten, waardoor er altijd iets moois bij zit.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.05.07
Bedankt Linda voor het delen van jouw ervaring!
Advertisement
Lisa van der Ven
Lisa van der Ven
2023.03.12
De fijnste shoot die ik tot nu toe heb gehad. Fleur is super sociaal en ontspannen en staat open voor allerlei ideeën. De shoot ging vlot en voor we het wisten hadden we al enorm veel geslaagde foto's. Ik kom snel weer terug. 👏🥳
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.03.12
Super bedankt Lisa voor je lieve review, ik vond het ook ontzettend fijn werken met jou! Tot de volgende keer
Dick van Delft
Dick van Delft
2023.01.10
Al jarenlang vaste samenwerking met Fotografie Fleur. Prachtige foto's en professionele aanpak. Erg tevreden
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2023.01.11
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Dick!
Rosan Hazenbroek-Clazing
Rosan Hazenbroek-Clazing
2022.11.25
Met Fleur Hele toffe foto's gemaakt voor de website! Erg tevreden! Gr. Atelier de gouden hen
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2022.11.25
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
Marije Van Oord
Marije Van Oord
2022.11.07
Fleur nam alle tijd voor de kinderen! Ze vonden het een leuke shoot en ze heeft hele mooie plaatjes geschoten!
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2022.11.07
Bedankt voor het delen van jouw ervaring Marije! Ik vond het ook super leuk!
Advertisement
p. van Dijk
p. van Dijk
2022.09.24
Bij Fleur een leuke fotoshoot gehad die was zeker zijn geld waard echt een aanrader.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2022.09.24
Bedankt voor het delen!
John Stip
John Stip
2022.09.15
Fleur heeft prachtige foto`s gemaakt tijdens het door ons georganiseerde evenement 'RADIONL Zomertoer Ridderkerk'. De samenwerking was top en de foto`s gaven een prachtig beeld van ons evenement. Fleur gaat zelfstandig te werk wat erg fijn ervaren is! Tot volgend jaar Fleur.
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2022.09.24
Dankjewel John. Het was een geweldige avond, bedankt voor de ervaring!
DJ Virato
DJ Virato
2022.09.03
"'Hele leuke fotoshoot gehad met Fleur, ik ben nog nooit in Rotterdam geweest en door haar fotoshoot heb ik de hele stad leren kennen! Wat een enorm leuke foto's zijn het geworden, ook de na bewerking was super!'
Reply from Fleur Stolk Fotografie 2022.09.24
Bedankt voor het delen van je ervaring en de fotoshoot!