Flädergården Reviews

Flädergården Reviews

4.2

Good - based on 209 reviews

www.fladergarden.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (209)
Christel Nilsson
Christel Nilsson
2023-09-14
Där var jättegoda stora frasvåfflor
susann holmquist
susann holmquist
2023-09-10
Stort utbud av fina blommor. God fika med kaffe & våffla.
Benny Larsson
Benny Larsson
2023-09-10
Kaffe och våfflor var gott. En bra info om fläder och pelargoner.
LizB Johansson
LizB Johansson
2023-08-16
Mysigt trevligt, speciellt när det regnade ❣️😊
Johan Jönsson
Johan Jönsson
2023-08-06
M J
M J
2023-07-31
Ett måste om man som jag älskar pelargoner och vill få andra sorter än vad som vanligtvis erbjuds. Våfflan var stor, krispig och god. Stort minus för snålt med sylt och sprejgrädde..
Reply from Flädergården 2023-09-20
Tack för besök. Vi använder 40 % vispgrädde som spritsas med sifon. Ni hade gärna fått mer sylt, bara att säga ifrån. Hälsningar Anna-Maria o Per
Edith Fux
Edith Fux
2023-07-27
Schöne Umgebung, unfreundliches Personal
Putte GONNER
Putte GONNER
2023-07-25
Gillar man pelargoner är det hit man ska åka. Här kan du köpa många olika sortes sticklingar. Fiket har ett begränsat utbud men vad gör det när man bakar jättegoda våfflor ( finns både gluten och mjölkfria) och kaffet är gott.
Petra Johnsson
Petra Johnsson
2023-07-20
Bertil Svensson
Bertil Svensson
2023-07-20
Specifikt för pelargoner. Fin servering, naturskönt
Jennie Nilsson
Jennie Nilsson
2023-07-17
Goda frasiga våfflor. Går att få glutenfria och mjölkfria. Mysig miljö. Jag var dock aldrig inne i pelagonhuset. Ingen direkt underhållning för barn mer än att springa på gräsmatta och gå och kolla in dammen.
Ida Allgulander
Ida Allgulander
2023-07-14
Ett pelargonhus som gör sig förtjänt av sitt namn. Här finns otroligt många spännande sorters pelargoner till rimliga priser och med vänlig personal. Här finns också ett fik med härlig atmosfär och trevlig personal. Vacker utsikt, lugn miljö. Värt ett besök helt klart.
bjornbeng
bjornbeng
2023-07-09
Vacker, välskött park. Barnvänligt. Gott om plats. God saft och fina pelargoner.
Tony Öhman
Tony Öhman
2023-07-01
Som en handelsträdgård fast med bara pelargoner, inte mycket spännande sorter för en trädgårdsmästare. Helt okej priser om man vill köpa pelargoner. Inte så mycket till utställning. Caféet och "hälsoprodukterna" var väldigt sparsmakad. Serveringen var mer en skolmatsal från 1970-talet till utseendet. Amplarna vid uteserveringen var fantastiskt vackra. Fläderodlingarna var inget att se, de kanske var det en gång i tiden.
Preben Andersson
Preben Andersson
2023-06-30
Per Olsson
Per Olsson
2023-06-27
Mycket trevligt personal. Många olika pelargoner och kaktusar.
Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson
2023-06-16
Trevlig man i caféet och väldigt goda våfflor. Tyvärr var det en surgubbe i pelargonhuset. Kände oss inte alls välkomna och gick således inte in.
Ingmari Ekenstierna
Ingmari Ekenstierna
2023-06-15
Underbart ställe. Vi åt två våfflor var
Rose-Marie Persson
Rose-Marie Persson
2023-06-07
Himmelrike för blomälskare. Njutning för alla.
Rosita Kristensson
Rosita Kristensson
2023-06-07