Fixers Reviews

Fixers reviews

4.6

Excellent - based on 3467 reviews

www.fixers.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (1911)
tolispa80
tolispa80
2022-12-02
Very fast and expertised support. The employees helped me on the spot there with an issue I had with my laptop.
Louis
Louis
2022-12-01
Had een probleem met opladen, is de poort schoongemaakt, en doet het weer perfect! Dat alles ook nog eens voor gratis en super vriendelijke service :)
Niels de Wit
Niels de Wit
2022-11-30
Snelle en vriendelijke service!!
Reply from Fixers 2022-12-01
Beste Niels,  Bedankt voor het achterlaten van een review! Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring had in onze vestiging! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Team Fixers
Violet Koster
Violet Koster
2022-11-30
Iphone super snel gefixt! Heel erg blij. Wat een toppers!
Reply from Fixers 2022-12-01
Beste Violet, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de reparatie aan je iPhone. Bedankt voor het achterlaten van deze review! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan hopen we je weer te mogen ontvangen. Team Fixers
Marie vG
Marie vG
2022-11-29
Ik moest een batterij vervangen en had daarvoor een torx-sleutel nodig, die ik zelf niet had. Hierheen gekomen en ze hebben mijn batterij meteen kunnen vervangen. Geweldige service!
Reply from Fixers 2022-11-29
Beste Marie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de reparatie van de batterij van jouw apparaat. Mochten we je in de toekomst kunnen helpen ben je van harte welkom om bij ons binnen te lopen! Met vriendelijke groet, Team Fixers
Mimo
Mimo
2022-11-28
I have been a client for a while and had a good experience with Rafik. Unfortunately this time I was serviced by Nick for surely a negative experience. Arrogant and unprofessional, just one example, I asked how long would it take to fix the battery of my mac: 5 days. Asked if there was any option of getting it earlier since it was a work laptop, maybe by paying an additional service; answer "everybody has to work". left and went to iService close to Utrecht centraal for a much better service
Helena van den Berg
Helena van den Berg
2022-11-28
Reply from Fixers 2022-11-28
Beste Helena, Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers
Lukas van Kleij
Lukas van Kleij
2022-11-28
Ze nemen hier ruim de tijd voor je en weten waar ze mee bezig zijn. Afgelopen week heeft John me fantastisch geholpen.
Marlon Mopon
Marlon Mopon
2022-11-27
Timo
Timo
2022-11-26
Top service! Ze maken eigenlijk geen AirPods maar meneer die daar werkt ging er toch even naar kijken + schoonmaken. Dit noem ik nou top service…
JonnoKappa
JonnoKappa
2022-11-26
Ben zonder afspraak naar binnen gelopen nadat ik mijn Iphone 11 Pro had laten vallen, na een halfuurtje had hij het nieuwe scherm er al op zitten en hij heeft zelfs gratis mijn oplader aansluiting schoon gemaakt! Enorm bedankt voor de snelle service!!
Sandra blokland de jong
Sandra blokland de jong
2022-11-26
Super service!! Zeer klantvriendelijk en bekwaam
ssiimmoonna sym
ssiimmoonna sym
2022-11-26
John heeft de tijd genomen, degelijk advies en mijn laptop doet het weer, stukken sneller ook! Dank, dank 👍
Shannon Dealy
Shannon Dealy
2022-11-26
My laptop stopped receiving power from the AC adapter but the adapter appeared to be working and the computer continued running until the batteries were depleted. The next morning everything was working again. I took it in to Fixers in Rotterdam. He tested the AC adapter and opened the computer where he found a lot of dust in the fan which he cleaned out. As they do not do the type of work that would be required if this didn't solve my problem, he gave me the name/address of a company that might be able to help. Even though he spent at least 20 minutes on this, he refused to accept payment for the work he performed. All of this was done while I waited (I did make an online appointment), and though he refused I would have happily paid the diagnostic fee quoted online. So far the computer is continuing to work.
Leo Reinhard
Leo Reinhard
2022-11-25
Premium service, the employee opened my MacBook even though he knew he could not help me (to old for spareparts). I received useful tips about how I can try to Safe it and did not pay a cent for the analysis! Great
Mari-Lynn
Mari-Lynn
2022-11-25
Super snelle en goeie service!!!
Rika C (rikac)
Rika C (rikac)
2022-11-25
Reinout Barmen 't Loo
Reinout Barmen 't Loo
2022-11-24
Vriendelijk en goed geholpen. Top!
Gerard Pruim
Gerard Pruim
2022-11-24
De batterij van mijn MacBook Pro was aan vervanging toe. Binnen de aangegeven termijn van 5 dagen gerepareerd en ook nog betaalbaar. Geweldige service, vriendelijk en deskundig personeel. Daarom een 5 sterren waardering. Aanbevolen!
Cathelijne Antonia
Cathelijne Antonia
2022-11-24
Hele fijne en snelle service!