Fixers Reviews

Fixers Reviews

4.5

Excellent - based on 4008 reviews

www.fixers.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (2418)
Souleiman Abourich
Souleiman Abourich
2024-02-23
Betrouwbaar en snel gehandeld. Eerlijke jongen die Mitchel heeft even snel naar de laptop gekeken en advies gegeven. Ga bij hem langs!
Pamela Passoni
Pamela Passoni
2024-02-22
Very friendly and speedy service. My phone screen broke and they were able to repair with good quality material in under an hour. Highly recommend
Anean
2024-02-22
Prima geholpen, goede service Voor het eerst mijn iPhone laten vallen, en pardoes het glas aan de achterkant gekraakt. Bij Fixers was het binnen 1,5 uur geregeld, met originele Apple-onderdelen. Netjes geholpen, vriendelijk personeel.
Liesbeth kok
Liesbeth kok
2024-02-20
Heel vriendelijk ontvangen: Samsung laadde niet meer op na een val. Het was dezelfde middag, zonder kosten gefixt. Beveel Fixers ten zeerste aan. Bedankt!
Paul Smeulders
Paul Smeulders
2024-02-20
Vandaag bij Fixers geweest omdat mijn geluid van de telefoon niet goed meer was. Prima geholpen door twee heren, nette en snelle service met een goed resultaat.
RV
RV
2024-02-19
Snel. Professioneel. Vriendelijk Afspraak gemaakt voor een gratis diagnose. Was iets complexer dus moest de telefoon achterlaten, maar binnen 1.5u al duidelijkheid over het probleem. Top. Andere telefoon laten reinigen, welke direct gedaan en nu laadt ie weer als nieuw.
Annemarie
Annemarie
2024-02-10
Gisteren bij Twan naar binnen gelopen omdat mijn iPhone Xr snel leeg raakte en ik maandag op vakantie ging. De batterij was echt aan vervanging toe en Twan fixte dit in een klein uurtje. Twan echt onwijs bedankt voor de snelle service, echt zo blij mee!!!
Fixers Leiden, Twan is een topper!!! Gisteren bij Twan naar binnen gelopen omdat mijn telefoon snel leeg raakte en ik maandag op vakantie ging. De batterij was echt aan vervanging toe en Twan fixte dit in een klein uurtje. Twan echt onwijs bedankt voor de snelle service, echt zo blij mee!!!
kilicaslan kilicaslan
kilicaslan kilicaslan
2024-02-07
Mijn laptop had waterschade. Snel betrouwbaar en goede communicatie. Binnen 3 werkdagen kon ik het ophalen. Speciale dank naar Shermin (locatie ijburg) hele fijne service.
Sven de Ruiter
Sven de Ruiter
2024-02-07
Je maakt een afspraak op de site voor een reparatie, maar zijn op de geplande tijd helemaal niet open. Ik was er om 08:00 zoals afgesproken, maar de winkel is dicht? Werknemer verslapen? Allemaal niet erg professioneel, zijn er genoeg, dus kies lekker een ander!
Snel, vriendelijk Je kan altijd zomaar langs lopen, ik werd vriendelijk geholpen en binnen 40 minuten kon ik weer langs komen. Transparante prijzen
Ruud Stuyvenberg
Ruud Stuyvenberg
2024-02-05
de zaak is onbereikbaar per telefoon en reageert niet op mail, whatsapp , dat kan niet !!!
Fulco de Heus
Fulco de Heus
2024-02-01
Zeer goed en vriendelijk door Fixers geholpen. Het glas in mijn telefoon camera was gebroken. De Fixers hebben mijn probleem opgelost door het te vervangen. Ik kan deze winkel aanraden, ze zijn vriendelijk en weten wat ze doen.
Yannick Bouten
Yannick Bouten
2024-01-31
Samenvatting; Fixers? Ja. "Zo Gefixt?" Valt te bezien. 140eu om de twee ventilatoren van mn laptop te laten vervangen. Heeft 12 weken geduurd...... Een ventilator moest besteld worden. Begrip voor levertijden en schaarste maar ze communiceren nauwelijks en schoven het steeds op hun leverancier af, weet daardoor niet waar je aan toe bent. Uiteindelijk zelf het hoofdkantoor moeten bellen voordat er actief iets gedaan werd om het op te lossen. Voor dat geld verwacht je dat zo'n bedrijf actief z'n verantwoordelijkheid neemt, heb ik helaas niet zo ervaren. Uiteindelijk dankzij een behulpzame medewerker wel 25eu compensatie gekregen. Beveel het niet aan, tenzij je heel veel geduld hebt.
Thomas De Vocht
Thomas De Vocht
2024-01-31
Goed geholpen door het personeel. Zeker aan te raden!
Jojo Delsol
Jojo Delsol
2024-01-29
I had a fantastic experience with this phone repair shop. Their professional and honest advice was greatly appreciated.
Tom Waterlander
Tom Waterlander
2024-01-19
Hoe ze een gemiddelde waardering van 4 sterren hebben, is mij een raadsel. Voor de ervaring die ik met Fixers heb gehad, was 0 sterren meer op z’n plek, maar lees vooral hoe je de afhandeling zelf zou beoordelen. (Vanaf 30-11-2023 is vooral waarop ik m’n score baseer) 7-10-2023: Ik breng mijn kapotte laptop naar hen voor diagnose en reparatie. 10-10-2023: Zoals beloofd een snelle diagnose <5 werkdagen; er moet een SSD C: schijf vervangen worden. De D: schijf is nog intact. Kosten €199,-. 12-10-2023: Ik stuur hen een mailtje met wat vragen. Geen antwoord. 13-10-2023: Omdat ik vragen heb probeer ik ze te bellen. 45 minuten in de wachtrij, geen antwoord. 16-10-2023: tweede poging. 30 minuten wachtrij. Wordt gekickt. Derde poging succesvol. Vragen worden beantwoord en ik geef groen licht voor de ‘behandeling’. Verzoek of ik het akkoord op de mail wil zetten. Gedaan. 25-10-2023: onderdeel zijn ze vergeten te bestellen. Nu alsnog gedaan. 10-11-2023: nog geen gehoor, dus ik probeer ze te bellen. 30 minuten wachtrij en geen contact kunnen krijgen. Mailtje gestuurd waarom het zo lang duurt. 15-11-2023: antwoord via de mail “Hoi, Dit onderdeel verwachten wij vrijdag binnen te hebben (…)” 30-11-2023: 12 (!) weken na inleveren van laptop krijg ik bericht dat hij klaar ligt om op te halen. Ik haal mijn laptop op en bekijk thuis of hij het doet. Windows moest opnieuw geïnstalleerd worden, en dat hebben ze inderdaad gedaan, alleen niet op de nieuwe SSD C: schijf (die ook nergens te bekennen is), maar op de nog intacte D: schijf. Ik ga dus terug. Ze fixen het voor me zeggen ze, maar moeten hem wel innemen. Prima. Ik krijg even later bericht dat het is gelukt. Thuis zet ik de laptop aan en zie dat de C: schijf nu wel bestaat, met Windows erop. Alleen de D: schijf is dit keer verdwenen. Ze zijn dicht dus moet een dag wachten. 1-12-2023: ik breng de laptop terug. Wat er is gebeurd; een stagiair heeft per ongeluk alle intacte data van de D: schijf geformatteerd en daar Windows op gezet, waardoor ik alles kwijt ben. Ze willen met een coulance komen van €50,- van de €200,- Ik ga niet akkoord. Ik krijg te horen dat ik heb getekend dat ze niet verantwoordelijk zijn voor dataverlies, dus is het m’n eigen fout. Ik moet dus wel akkoord gaan. De laptop breng ik wel terug, want de D: schijf moeten ze zien terug te halen. Ik krijg later op de dag bericht dat dat laatste is gelukt. Ik kom voor de 4e keer om m’n ‘gemaakte’ laptop op te halen. De C: en de D: schijf zijn inderdaad beiden aanwezig. Alleen wiebelt en verschuift de laptop ineens. De 2 van de 4 rubbertjes onder de laptop zijn kwijt en de andere twee zijn losgepeuterd en provisorisch met de lijmresten nog zichtbaar teruggeplakt. “Oh, ik weet wel welke collega dag heeft gedaan” is zijn reactie. Hij zal er achterna gaan of ‘ie de rubbertjes kan terugvinden. 2-12-2023: Ik krijg een e-mail dat de rubbertjes echt zoek gemaakt zijn. Een nieuwe bodemplaat bestellen gaan ze niet doen. Ik mag een gratis screen protector voor een mobiel uitkiezen als tegemoetkoming. Ik reageer dat ik niet akkoord ga, vanwege al het bovenstaande. Ik wil graag nieuwe rubbertjes. Geen antwoord. 4-12-2023: Ik verstuur de mail opnieuw. Weer geen antwoord. 31-12-2023: Nog maar een derde keer verstuurd, want nog geen antwoord. Wordt vervolgd… 19-01-2024: Na vijf keer de mail te hebben verstuurd, maar opgehouden met sturen. Ik verwacht geen antwoord, coulance of enige hulp vanuit hun kant meer. Is je laptop kapot, zou ik nog even verder zoeken naar een ander adres.
S X Y
S X Y
2024-01-18
Quick and very friendly service!
Julie Hellemons
2024-01-12
Slecht Erg slecht. Ik had met mijn laptop een net nieuwe externe schijf geleverd en die zijn ze kwijtgeraakt. Afgesproken was dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar meer dan twee maanden later is dat nog steeds niet gebeurd, ondanks dat ik meerdere keren heb gebeld, gemaild, en berichten heb gestuurd.
Siju John Pappachan
Siju John Pappachan
2024-01-11
Excellent service!