FIT Administraties B.V.

www.fitadministraties.nl

FIT Administraties B.V. Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
FIT Administraties B.V.
%title%

%offer%

Reviews ( 36 ) 5.0

Mick Stroomer
Mick Stroomer
2024.03.09
Deze organisatie is erg vakbekwaam en meedenkend om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast snel in contact en je kan er altijd fijn terecht!👍🏽
Advertisement
Robert Scheerder
Robert Scheerder
2024.02.16
Een jaar geleden ben ik na wat rondkijken overgestapt naar FIT Administraties. Geen moment spijt, want mijn voorgaande boekhouder had nog 2 jaar open staan aan af te handelen belastingjaren. Tim Stroomer dacht bij het verkennende gesprek al mee hoe we dat zsm konden verwerken. Dat trok me over de streep. In twee maanden tijd waren allebei de jaren netjes verwerkt en was ik weer up-to-date. Ik krijg vlot reactie als ik mail, ze signaleren proactief aandachts- en verbeterpunten. Zoals gezegd, ik heb er nog geen dag spijt van gehad.
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.16
Hoi Robert, Bedankt voor je review en het vertrouwen in FIT! Groetjes, Team FIT
Patrick Hamelijnck
Patrick Hamelijnck
2024.02.14
Het samenwerken met Fit Administraties is zeer prettig. Fit Administraties werkt snel, transparant en houden goed contact met de ondernemer.
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.14
Hoi Patrick, Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in FIT! We kijken uit naar onze verdere samenwerking. Groeten, Team FIT
Mike Bier
Mike Bier
2024.02.12
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.12
Hoi Mike, Bedankt voor je review en het vertrouwen in FIT! Groetjes, Team FIT
jesse zwart
jesse zwart
2024.02.08
Zeer fijne samenwerking met FIT Administraties! Ze helpen ons bedrijf Dagjeindenatuur al meer dan een jaar met zowel de dagelijkse administratie en de boekhouding als met groei en uitbreiding en toekomstvisie. Altijd snel antwoord, onderbouwd advies en een eerlijke sparringpartner.
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.12
Hoi Jesse, Bedankt voor je review en het vertrouwen in FIT! Groetjes, Team FIT
Advertisement
arne de jonge
arne de jonge
2024.02.07
Voor ons is het fijn samenwerken met FIT administraties. Wij hebben een aantal webwinkels en zijn net als FIT adm. erg IT georiënteerd. Doordat Fit zoveel mogelijk processen automatiseert (koppelingen met betaalproviders etc.) gaat alles aanzienlijk beter en sneller dan met onze vorige boekhouder. Het contact met Serge en Sander is ook zeker prettig te noemen, alle vragen worden snel en kundig beantwoord en alle cijfers worden besproken en goed uitgelegd.
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.12
Hoi Arne, Bedankt voor je review en het vertrouwen in FIT! Groetjes, Team FIT
Mijn Baard
Mijn Baard
2024.02.07
FIT Administraties is een verademing in vergelijking met onze vorige boekhouder. Ze zijn IT-gedreven, wat ons erg aanspreekt. Ze nemen de tijd voor je, zorgen dat je ook snapt wat er in de boekhouding staat en denken kritisch mee op welke vlakken we de kosten kunnen drukken. Al met al, heel bij met deze professionals aan onze zijde en kan ze van harte aanbevelen.
Reply from FIT Administraties B.V. 2024.02.12
Bedankt voor je review en het vertrouwen in FIT! Groetjes, Team FIT
Roel Blommers
Roel Blommers
2022.12.20
Er wordt op een open en ontspannen manier gecommuniceerd, dat gecombineerd met gericht zijn op automatiseren waar het kan en proactief rapporteren/informeren/meedenken maakt het een prettige samenwerking.
Marcel Govers
Marcel Govers
2022.12.19
Ik ben niet zo van “ dit “ … en gaat me zeker niet om het taartje 😂 , Maar , ben bijna 40 jaar ondernemer , in een “ bijzondere “ branche, Sergé en Sander en de rest van het team hebben mijn nog nooit laten steunen , en ik ben nu bijna 30 jaar “ klant “ / vriend , hoop nog lang met jullie te mogen werken , Grt Mars Fijne feestdagen & een gezond & fantastisch 2023 !!
Advertisement
Niels Way
Niels Way
2022.12.19
Ben Prijs
Ben Prijs
2022.12.19
Na mijn overgang van RSM naar Fit Administraties ging ik er vanuit te moeten wennen aan (wederom) nieuwe mensen. De praktijk heeft mij geleerd, dat "Tim & Tim" het mij erg gemakkelijk hebben gemaakt. Alles ging geruisloos, zeer ter zake kundig en ook uitermate klantgericht. Na de vele, ook erg fijne, jaren bij RSM, heb ik een prima band opgebouwd met Fit Administraties. Ik wens jullie en naasten, fijne feestdagen toe en een uitermate voorspoedig en gezond 2023. Groet, Ben Prijs
Peter Kievit
Peter Kievit
2022.12.06
Very knowledgeable, friendly, flexible and customer focused accounting firm.
Arjen Dotinga
Arjen Dotinga
2022.12.02
goede communicatie, modern bedrijf, prettige mensen om mee samen te werken
Advertisement
Jordy Grond en Vastgoed
Jordy Grond en Vastgoed
2022.12.02
Klant van het eerste uur bij FIT. Zeer tevreden en een betrouwbare partij.
Astrid Wiebering-Vlaar
Astrid Wiebering-Vlaar
2022.12.02
Een jong, enthousiast, deskundig team dat altijd voor je klaar staat. Een jaar verder en wij zijn blij met de samenwerking tussen ons bedrijf en dat van Fit Administraties. Blijf dit enthousiasme behouden en wij zien een mooie toekomst voor jullie.
Sjors Stoffelsen
Sjors Stoffelsen
2022.12.01
Al jaren een fantastische samenwerking. Eerst onder de vlag van RSM en nu zelfstandig. Ik kan FIT Administraties bij elke ondernemer aanbevelen.
Hans Veldt
Hans Veldt
2022.12.01
Zeer leuk administratiekantoor, waar wij met veel plezier mee samenwerken!
Advertisement
Indoor Ski Bloemendaal Skischool
Indoor Ski Bloemendaal Skischool
2022.10.28
Fit Administraties staat voor ons voor vakkundigheid, helderheid, meedenkend in alles en het persoonlijke contact ervaren wij als zeer waardevol. We hadden geen betere samenwerking kunnen wensen dan met FIT. Indoor Ski Bloemendaal
Aldo Schutte
Aldo Schutte
2022.10.25
Onze ervaring met Fit Administraties is een fijne ervaring. Vanaf het begin van de samenwerking is er een goede en duidelijke communicatie! Bij Fit Administratie denken ze met je mee en maken ze geen onderscheid of je een groot of klein bedrijf bent. Het is fijn als een administratie kantoor over je schouders meekijkt en meedenkt over de te maken stappen in de toekomst. Hoop nog jarenlang met jullie samen te mogen werken! Aldo Schutte Ionizer.nl BV.
Sanne Koblens
Sanne Koblens
2022.10.25
Gezellig én vakkundig! Ik liep onwijs te klooien met m'n administratie, daarom geen seconde spijt gehad om dit uit handen te geven aan FIT. Zij hebben weer orde gekregen in mijn "cijfer-chaos", zijn enorm meedenkend en ik kan ze altijd super snel bereiken om een antwoord te krijgen op elke vraag. Zou het iedereen aanraden!