Fineti | Administratiekantoor

www.fineti.nl

Fineti | Administratiekantoor Reviews

Excellent rating
5.0
17 reviews Verified
Fineti | Administratiekantoor
%title%

%offer%

Reviews ( 17 ) 5.0

Marieke Luthart
Marieke Luthart
2024.05.22
Fineti is een fijn en behulpzaam kantoor. Je vragen worden snel behandeld en Rik is een lieve meedenkende boekhouder!
Ernst Weijers
Ernst Weijers
2024.04.19
Rik & the Fineti team have been a great help for my freelance admin. Professional, personal, and emphatic, I would recommend Rik to give you peace of mind!
Serena Verdonk
Serena Verdonk
2024.04.09
Bij het starten van je eigen onderneming komt veel kijken. Sommige dingen kun je makkelijk zelf en andere dingen voelen als Abracadabra. Dit laatste was voor mij het geval met mijn belastingaangifte. Ik heb geprobeerd het zelf te doen, maar ik kwam er totaal niet uit en kreeg er hoofdpijn van. Via Moneybird ben ik op zoek gegaan en kwam ik terecht bij Rik. Ondertussen is Rik al twee jaar lang mijn boekhouder en helpt hij mij bij het doen van mijn aangifte. Ook wanneer ik vragen heb over mijn administratie staat Rik voor mij klaar. Ik vind het enorm fijn om met Rik te werken omdat hij ontzettend secuur en professioneel is, en daarnaast ook nog eens een heel prettig persoon. Hij denkt altijd met je mee en is tussentijds beschikbaar voor vragen. Ik ben heel blij dat ik Rik heb gevonden en kan hem aan iedereen aanbevelen! Zoek je een nieuwe boekhouder, zoek dan niet verder want de beste heb je zojuist gevonden. :)
Chiharu Rachael Shimano (島野千春)
Chiharu Rachael Shimano (島野千春)
2024.03.22
Rik is very helpful with answering all questions clearly in a timely manner. I can recommend their services.
Roy Mandersloot
Roy Mandersloot
2024.01.23
Working with Rik has been very good. Quick answers on questions and is helpful. And besides that very friendly and easy to talk with!
Veronique Estie
Veronique Estie
2023.11.06
Ik vind het erg prettig werken met Rik. Hij weet veel van boekhouding, hij is snel in communicatie en denkt altijd mee met de klant. Korte lijntjes, foutloos werk en prettig communiceren. Ik zou Fineti echt aanraden!
Sam van 't schip
Sam van 't schip
2023.11.06
Na lang zoeken voor een goede boekhouder (nog best een uitdaging) ben ik bij Rik van Fineti uitgekomen. Een boekhouder die met je meedenkt (gevraagd maar ook ongevraagd) en goed bereikbaar is. Tevens transparant in kosten zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Mocht je het pingpong met je huidige boekhouder zat zijn en op zoek zijn naar iemand die met je meedenkt en "het regelt", neem dan contact op met Rik.
Cynthia Schultz
Cynthia Schultz
2023.10.17
Inmiddels werk ik bijna een jaar samen met Rik. Het startte als een kreet om hulp omdat mijn vorige boekhouder er een potje van had gemaakt, en Rik hielp me enorm goed uit de brand. Daarna zorgde hij ervoor dat de administratie er weer superstrak bij stond. Veel kennis, duidelijke communicatie, behulpzaam en vriendelijk: een dikke aanrader.
Jorn Schouten
Jorn Schouten
2023.10.17
Zeer tevreden klant, heeft mijn boekhouding voledig gecontroleerd voor de jaar aangifte. Neemt de tijd en zorgt ervoor dat alles netjes ingedient word.
Seretse Fulani
Seretse Fulani
2023.09.04
Rik denkt heel goed mee en neemt de tijd om zich in jouw situatie te verdiepen. Hij gaat professioneel en secuur te werk en is er vlot in de communicatie!
Creative Corner
Creative Corner
2023.08.15
Fineti is een professioneel administratiekantoor met professionele boekhouders die met je mee denken en je eerlijke advies geven. Daarnaast zorgen ze dat je boekhouden in orde is en op tijd ingediend is. Zeker een aanrader!
Matthias Leuhof
Matthias Leuhof
2023.07.18
Heel blij met de ervaring met Fineti! Rik denkt actief mee, is heel flexibel en neemt een hele hoop zorgen weg. Een grote aanrader en heel blij om zoveel kennis en ervaring dichtbij te hebben.
Joop Akerboom
Joop Akerboom
2023.07.18
De samenwerking en communicatie met Fineti en daarbij Rik gaat altijd soepel. Daarnaast staat het Fineti team voor mij klaar als ik vraag of aanvraag heb en hebben geduld met mijn gebrek aan kennis rond administratie en boekhouding. Zeer fijn om mee samen te werken!
Anton Bekenkamp
Anton Bekenkamp
2023.05.04
Sinds het begin van dit jaar werk ik samen met Fineti en dit bevalt erg goed. Rik is een betrouwbare, proactieve en kritische professional met uitgebreide kennis van zaken. De communicatie verloopt altijd snel en Rik neemt uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden per mail of video call. Kortom: erg tevreden en ik kan Fineti zeker aanbevelen aan andere ondernemers.
Theo Menelaou
Theo Menelaou
2023.04.27
We have joined the Fineti group in December 2022. Their Service is exceptional. they are fast , efficient , affordable , friendly and all the time up to date with all new rules and regulations. Moving bookkeepers is always stressfull , but Rik and Team made our move with so much ease and reassurance. Thank you to Rik and Team for keeping our best interrest at heart and always having our things right 24/7.
Kai Yasuda
Kai Yasuda
2023.04.26
Rik helpt mij altijd enorm met heldere uitleg, zonder stoffige boekhouders taal. Makkelijk bereikbaar en goede uitleg. Dankjewel Rik! Super service!
Gleb Podorozhnyy
Gleb Podorozhnyy
2023.01.20
Working with Rik and Fineti has been a pleasure from the start. He is attentive, flexible and quick to grasp any questions or issues addressed. If you want financial services where you feel valued, look no further!