Filva Ballonvaarten

www.filvaballonvaart.be

Filva Ballonvaarten Reviews

Excellent rating
4.8
93 reviews Verified
Filva Ballonvaarten
%title%

%offer%

Reviews ( 95 ) 4.8

nancy
nancy
2022.07.11
Verified
Zalig Perfecte vlucht, unieke ervaring, echt top en zeker aanrader om mee te varen met Filip, gewoon zalig...
Advertisement
Bert Van den Winckel
Bert Van den Winckel
2022.07.06
Verified
Zalige en veilige unieke beleving Het mooie uitzicht en de goede begeleiding Ik raad dit zeker aan aan vrienden familie kennissen Een unieke beleving!
Nicolas D
Nicolas D
2022.07.04
Verified
Geweldige ballonvaart Onder de ideale omstandigheden super genoten van een onvergetelijke ballonvaart met FILVA. Proficiat en vooral dankjewel aan Filip en zijn top team voor de professionaliteit en vriendelijkheid. Een echte aanrader! We vliegen zeker nog eens mee…
Thea20
Thea20
2022.06.01
Verified
Moment inoubliable ! Superbe expérience ! Tout s’est super bien passé. Nous avons passé un agréablement moment pour cette expérience inoubliable ! Le personnel maîtrise totalement ce qu’ils font ! 🤩 Le petit verre offert à la fin est très sympathique ! Départ d’Achouffe (très belle région)
Elke B
Elke B
2022.04.01
Verified
Fantastisch Het was fantastisch (15/4/2022)!!! We waren te laat door het verkeer en men wachtte geduldig af. Mooie vlucht en al onze vragen werden beantwoord. Heel het team is enthousiast!!! Bedankt voor de fijne avond!
Advertisement
Colpaert jens
Colpaert jens
2022.04.01
Verified
Prachtige vlucht 2 prachtige vaarten gedaan met jullie team alles was perfect afgewerkt tot binnenkort in de mand Jens
Felix V
Felix V
2022.01.30
Verified
Supertoffe avond met piloot Kenian. In september 2021 vlogen we met piloot Kenian mee over Antwerpen. We vertrokken in het gemeentepark te Brasschaat en dreven naar het westen toe met een mooie snelheid zei de piloot. We vlogen over het MAS en zo verder naar Linkeroever. Net na Beveren zette Kenian de ballon zachtjes aan de grond. We kregen een heerlijke Chouffe aangeboden en werden na de ceremonie teruggebracht met een minibus naar de opstijglocatie. Superervaring !
Kristof Hanssens
Kristof Hanssens
2022.01.28
Verified
Flight last summer in Achouffe Last summer we flew with Filip and he's team in front of the brewery of Achouffe. It was a great evening, we took off very gentle and after a few minutes we were enjoying the valley of the fairytales. Filip told us some great story's about Marcel the gnome of the famous Chouffe beer. After a nice and high flight ! Up to 4500ft we landed gently near Gouvy were we enjoyed a cold Chouffe beer in the field. A really magnificent experience ! Thanks for the great evening.
Lisa N
Lisa N
2022.01.05
Verified
Zalige ervaring Top, ik kan het alleen maar aanraden ! Wij hebben bij zonsopgang genoten van onze ballonvaart inclusief ontbijt en drankje. Ideaal om onze dag te starten. Filip is heel vriendelijk en heeft gevoel voor humor. Het was een onvergetelijke, bijzondere ervaring !
Reply from Filva Ballonvaarten 2022.01.06
Graag gedaan Lisa, blij dat jullie ervan genoten hebben. We kijken ernaar uit om de mensen die een cadeaubon van jullie kregen ook een leuk avontuur te bezorgen !
Advertisement
nicky h
nicky h
2022.01.05
Verified
Mega vlucht met heel ervaren mensen! Wat een ervaring! Met Filip en zijn team voelden we ons veilig en hadden we een super vlucht. Het geweldige team en het drankje achteraf maken het af. Bedankt voor deze onvergetelijke dag!
Reply from Filva Ballonvaarten 2022.01.06
Graag gedaan Nicky, blij dat u ervan genoten hebt samen met uw man !
Maarten
Maarten
2021.12.22
Verified
Onvergetelijk avontuur Een ballonvaart door Filva is tot in de puntjes verzorgd. Filip is een zeer deskundige piloot en samen met zijn crew zorgt hij voor een onvergetelijk avontuur.
Rob G
Rob G
2021.12.22
Verified
Zeer plezante ervaring In september een mooie ballonvaart gehad. Het was een zeer plezante ervaring die ik niet meer zal vergeten. Complimenten aan Filip en crew!
Simone Versluis
Simone Versluis
2021.12.22
Verified
Een geweldig ervaring, die ik iedereen aan kan bevelen Het bedrijf is professioneel, en doet er werkelijk alles aan een geslaagde beleving neer te zetten voor de klant. Ik kan iedereen aan bevelen om met Filva ballonvaarten een vaart te maken!
Advertisement
Toon
Toon
2021.11.30
Verified
Geweldig Beste ervaring ooit! De piloot weet perfect wat hij doet en de crew is geweldig! Bedankt alvast voor het lekkere drankje en hapje na de vlucht!
An Kerssebeeck
An Kerssebeeck
2021.09.25
recommends
Topvlucht met een toppiloot! Een echte aanrader voor iedereen. Glaasje cava en koffiekoekske achteraf maakten de ochtend compleet.
Koen Moonen
Koen Moonen
2021.09.13
recommends
gisterenavond heel mooie vlucht gemaakt, perfect georganiseerd, dank aan piloot Kenian voor de deskundige info.
Gert Bulens
Gert Bulens
2021.08.12
recommends
Als je iets doet dan ga je voor het beste ?. Genieten en een ervaring rijker??
Advertisement
yamas63
yamas63
2021.08.09
Verified
Top ervaring Geweldige ervaring echt een aanrader . Mooie vlucht gehad met mn kids dit weekend in achouffe . T was wel vroeg maar wat was t mooi
Joost van Loon
Joost van Loon
2021.08.07
recommends
was vroeg maar een geweldige ervaring bedankt voor t mooie avontuur
Ronny Christel Mulleners
Ronny Christel Mulleners
2021.07.20
recommends
Fantastische ballonvaart gemaakt vandaag boven de omgeving van Tongeren Widooie. Bedankt Djorry en David voor deze prachtige beleving