Vakantiehuis FijnDomein

Vakantiehuis FijnDomein Reviews

Excellent rating
4.6
27 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (27)
Katrien
Katrien
2024.01.14
10 Verified
Zalige locatie met warm e gastheer! Er even tussenuit met Efteling achter de hoek was heerlijk! ☺Zeer vriendelijke eigenaar, die echt steeds paraat stond te helpen zelfs om 23u toen de pelletkachel was uitgevallen om deze terug aan te steken! Top! Heel rustige locatie , modern huisje, alles tiptop in orde! Vlakbij de Efteling was ook handig! Je bent er zo! Lekkere scharreleitjes stonden klaar als cadeau! De opgedekte bedden en handfoeken die klaarlagen was echt luxe! Dank je wel Bas en Irma voor jullie enorme gastvrijheid! Tot nog eens! ☹Niets
Reply from Vakantiehuis FijnDomein
Fijn dat jullie een fijn weekend hebben beleefd in FijnDomein! We hopen jullie nog een keer te mogen ontvangen!
Advertisement
Anonymous
Anonymous
2023.08.21
9.0 Verified
☺Là maison pratique et agréable, très bon accueil ☹Bruits de moto le soir chez les voisins
Ann
Ann
2023.08.19
9.0 Verified
☺Zeer attente eigenaren. Ook heel behulpzaam bij het vinden van uitstapjes voor minder mobiele personen.
A
A
2023.08.05
8.0 Verified
We hebben ons goed vermaakt in de accommodatie en er is veel te doen in de omgeving. ☺Fijne plek, rustig, voldoende ruim. Mooie tuin. Eigenaar was super flexibel , bv voor een nacht laten slapen extra gasten, en gebruikmaken van laadpaal voor auto. ☹Vanuit bovenverdieping kijk je door de kieren in de berging/garage van de eigenaar, dat voelt niet echt comfortabel. Ook waren er een paar brutale kippen die kwamen buurten tijdens de bbq op de picknicktafel.
Reply from Vakantiehuis FijnDomein
Wat fijn dat jullie een geslaagde week hebben gehad. De kippen zijn inderdaad soms best een beetje brutaal :/. Dank voor de feedback van de kieren. We zullen daar naar kijken en weer verbeteren. Dank voor jullie verblijf!
Ainarivony
Ainarivony
2023.07.31
10 Verified
Un excellent séjour qui nous a permis de découvrir un peu les Pays - Bas ☺La maison se trouve dans une petite ville charmante et très calme. C'était vraiment reposant. L'accueil de notre hôte fort sympathique n'a fait que rendre le séjour plus agréable. Nous recommandons à 100 %
Advertisement
Juliette
Juliette
2023.07.21
10 Verified
Absolute perfect stay for families ☺ This property was amazing. The kids loved the big garden, the chicken coming to say hello, the doors opening on to the garden at all times so they could just run in and out. Us adults loved that everything was there; sponge and dishwashing liquid, dishwashing tablets, towels, hairdryer, etc. And the decoration is beautifully done as well, the appliances feel new and the cleanliness was perfect. On top of that the owners are so lovely, coming over to us to have a quick chat after we had checked in. It really exceeded our expectation. The fact that it's 8 minutes away from Efteling is just the cherry on top.
Graham
Graham
2023.07.16
5.0 Verified
Fair ☹ The property is essentially a conversion of part of a garage. The rooms smelled of petrol and there was an ant infestation in the downstairs rooms. There is no sink in the same room as the toilet.
Reply from Vakantiehuis FijnDomein
Thank you for your review although I am very sorry to read that your stay at FijnDomein was disappointing at some points. Your review and feedback helps us to improve our service and accommodation. Unfortunately we were not able to fix any of the inconveniences as we learned about them after your stay. Having a cottage in a natural environment comes with a risk that also ants want to enjoy our accomodation. We are prepared for their unwanted visit and have the right measurements available. Ant bait boxes are placed to prevent another infestation. Our cottage is indeed attached to our garage, however no vehicles are parked inside. The possible petroleum smell is probably caused by gardening tools/equipment. We will be more aware of any possible nuisance. Again we are very sorry to read about the disappointments of your stay with us. We do hope to welcome you again.
Eric
Eric
2023.05.15
8.0 Verified
☺De locatie, het plekje is prachtig, kippen liepen los. ☹Eigenlijk niets
Reply from Vakantiehuis FijnDomein
leuk dat jullie er waren! wellicht tot een volgende keer
Valeriu
Valeriu
2023.05.07
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Martyna
Martyna
2022.08.26
10 Verified
Exceptional
Johan
Johan
2022.08.12
Verified
Mooie plek als uitvalbasis om fijne fietstochten te maken. Heerlijk ruime kamer en slaapkamers.
Marcel
Marcel
2022.07.29
Verified
Bonjour, Bel accueil et séjour agréable. Appartement moderne et parfait. Salutations Marcel
Lucienne
Lucienne
2022.07.15
10 Verified
☺Wir wurden sehr herzlich empfangen. Die Unterkunft ist sehr ruhig gelegen und einfach wunderschön.
Advertisement
Kurt
Kurt
2022.07.08
Verified
very nice place and host!
Pieter
Pieter
2022.06.12
Verified
Prima verblijf. Net huisje. Voldoet aan de verwachtingen. Lekker weekend gehad met onze kinderen, uitstapje naar de Efteling. Erg dichtbij. Perfect! 👍 Eigenaren erg vriendelijk en snelle communicatie. Aanrader! Zeker als je een dagje naar de Efteling wil.
Daniel
Daniel
2022.06.10
Verified
Sehr schönes Gästehaus, leicht Hellhörig in den Schlafzimmern. (nebenan vermutlich ein Bauernhof) Uns hat es nicht gestört. Sehr nette Gastgeber. Sehr nahe an Efteling. In der Nähe wird auch anderes für Kinder geboten. Sehr gemütliches Bett und Mega stilvoll eingerichtet.
Natascha
Natascha
2022.05.29
10 Verified
zalig verblijf en absoluut een aanrader ☺De netheid en de vriendelijkheid ☹Een diepvriesvakje zou een pluspunt zijn, maar dat is echt detailkritiek :-)
Reply from Vakantiehuis FijnDomein
goede tip! We hebben inmiddels een vriezer gekocht dus voor de volgende keer ijsjes en pizza's uit de vriezer! jullie zijn weer welkom!
Advertisement
Mark
Mark
2022.05.29
10 Verified
Exceptional ☺ The unit is tastefully furnished, with a huge master bed that you sink into. We were visiting to spend a weekend at Efteling, and for that we found the location to be superb.
Hanna
Hanna
2022.05.27
Verified
Wir waren zu zweit (32/35 Jahre alt) für fünf Tage in diesem schönen Chalet und haben uns rundum wohl gefühlt. Der Einrichtungsstil hat uns sehr gefallen. Morgens auf der Terrasse gefrühstückt, abends haben wir auch mal den Pelletofen genutzt und schnell bekamen wir eine angenehme Wärme ins Wohnzimmer. Einzig ein Gefrierfach in der Küche haben wir vermisst. Wir haben Ausflüge in den nahe gelegenen Nationalpark und die Städte Breda und Tilburg gemacht. Teils mit dem Auto, teils mit den Fahrrädern. Die Unterkunft selbst liegt etwas außerhalb aber für unsere Unternehmungen perfekt. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt an die lieben Gastgeber!
Helen
Helen
2022.05.08
Verified
Deze fijne, rustig gelegen Airbnb is precies zoals verwacht, en de communicatie met de zeer vriendelijke eigenaren verliep vlot. Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxt weekend of week en meer. Wij raden deze Airbnb dan ook van harte aan.