bike rental schoorl Reviews

bike rental schoorl Reviews

4.9

Excellent - based on 46 reviews

www.fietsverhuurschoorl.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (34)
Dmitri Milai
Dmitri Milai
2021-07-18
schnelle und unkomplizierte Reparatur - nur zu empfehlen! vielen Dank.
Advertisement
Monique de Nijs
Monique de Nijs
2021-06-04
In het seizoen van 1 april tot 1 november elke dag geopend en de service staat hoog in het vaandel. Uitleg voor een leuke fietstocht met kaartje krijgen we bij onze fietsen die we huren. Leuk om te zien dat het persoonlijke tintje die ze geven nog bestaat. En huur een fiets bij een winkel die er verstand van heeft en niet bij een huisje waar het een bij artikel is. Je merkt wel duidelijk het verschil in presentatie en onderhoud
Christian Schulz
Christian Schulz
2021-03-26
Sehr schnelle und unkomplizierte Buchung von Fahrrädern. Sehr nette Inhaber. Fahrräder sind sehr gut und lassen sich gut fahren.
Fang Shao
Fang Shao
2020-11-09
Great service, reasonable price. Recommended by locals and once you get on the road you see their bikes everywhere!
Tanja Koopman
Tanja Koopman
2020-09-05
Advertisement
Rabbi Aryeh L Heintz
Rabbi Aryeh L Heintz
2020-08-03
Excellent service
Petra Bongaards
Petra Bongaards
2020-08-02
Josha Landsmann
Josha Landsmann
2020-08-01
Arno Admiraal
Arno Admiraal
2020-07-28
Advertisement
Sjoerd Goedhart
Sjoerd Goedhart
2020-07-28
Jan Schmidt
Jan Schmidt
2020-06-24
Unkomplizierte Vermietung von super E Bikes. Alles Prima
C. Groen
C. Groen
2020-06-16
Let op geen 24u service! Zaterdag 18u fiets opgehaald en zelfde tijd op zondag Ingeleverd en hiervoor zijn 2 volle dagen gerekend. Wij dachten dat het een foutje was, maar dat bleek niet zo te zijn. Echt schandalig als je niet afhankelijk bent van de ‘vaste’ klant dan kun je dit dus gewoon maken..
Ron Cornelisse
Ron Cornelisse
2020-06-15
Snelle en goede service, spaak vervangen, wiel gericht en een nieuwe achterband! Top, en dat alles binnen 3 uurtjes. Zo kan je de vakantie verder vieren! Aanrader.
Advertisement
dave van spankeren
dave van spankeren
2020-05-02
Eerlijk bedrijf, goede service!
Guido Meister
Guido Meister
2019-07-28
Hier wurden wir sehr freundlich und sachkundig Beraten. Die Fahrräder sind in einem sehr guten Zustand mit guten Preisen.
Ralf Pöschel
Ralf Pöschel
2019-07-26
Super Fahrräder!!! Sehr zuvorkommender Service mit hilfreichen Informationen.
Bernadett S
Bernadett S
2019-07-15
Sehr gutes Personal und Fahrräder. Man bekommt alles erklärt zum vernünftigen Preis.
Advertisement
xXhACkebeilXx
xXhACkebeilXx
2019-07-07
Wenn man ein Rad in Schoorl ausleiht, dann dort. Super freundlich, alles erklärt. Wir hatten 2 E-bikes, ein normales und eins mit Kiste vorn. Alles funktioniert und top in Schuss
Monique de Nijs
Monique de Nijs
2019-05-19
In het seizoen van 1 april tot 1 november elke dag geopend en de service staat hoog in het vaandel. Uitleg voor een leuke fietstocht met kaartje krijgen we bij onze fietsen die we huren. Leuk om te zien dat het persoonlijke tintje die ze geven nog bestaat
Ina W
Ina W
2019-05-18
Nieuwe elektrische fietsen gehuurd. Helaas was toch 1 van de fietsen niet helemaal goed. Spontaan aan het eind van de dag geld terug gekregen.