Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis

www.femkegrashuis.nl

Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis Reviews

Excellent rating
4.9
44 reviews Verified
Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis
%title%

%offer%

Reviews ( 44 ) 4.9

Nelly Schouten
Nelly Schouten
2024.02.21
Ik kwam bij Femke via mijn zoon. Was geweldig blij. Onder klik gebit en boven gewoon. Alles ging heel ontspannen zonder vervelend happen.En het is geweldig mooi geworden. Mooie tanden.mijn mond is weer wat voller geworden . Heel erg blij mee .dank je wel Femke Nelly schouten
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2024.02.21
We zijn blij dat u zo tevreden bent met het resultaat! Dank voor de mooie review. Groeten Femke
Advertisement
Ingeborg Hilferink
Ingeborg Hilferink
2024.01.16
Zeer tevreden .
anneke van den heuvel
anneke van den heuvel
2023.10.26
Een aantal weken geleden heeft Femke een nieuwe bovenprothese gemaakt voor me. Ik ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit zo'n mooi en goed gebit gehad en het zat ook nog in 1 keer goed. Vriendelijke dame bij de balie ook. Femke neemt ook alle tijd voor je.Super!
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2023.11.20
Way fijn dat u zo tevreden bent! Dank voor de leuke review.
Pim Van Der Westen
Pim Van Der Westen
2022.03.29
A. Koch
A. Koch
2021.06.29
Wat een vakvrouw is Femke!!! Verbazingwekkend dat het direct goed zit wat zij vervaardigt!!! Ook haar medewerkers zijn vriendelijk en er heerst een prettige en vakkundige sfeer. Je wordt vlot geholpen en verder geen gedoe. Ik beveel haar graag bij iedereen aan!!!
Advertisement
Stan Muller
Stan Muller
2021.03.08
Femke doet wat ze beloofd. Ze geven persoonlijke aandacht. Het maatwerk en de professionaliteit zijn uitmuntend. En de nazorg is uitstekend. Niets anders dan lof. Als ik een hoger cijfer mocht geven dan deed ik dat. Zoek niet verder en ga alstublieft bij haar langs..!!!
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2021.03.08
Beste Stan, Wat een leuke review en fijn te horen dat je zo tevreden bent! Groetjes Femke
Henry Esveld
Henry Esveld
2021.02.17
Heel goed en plezierig geholpen. Ik zag er best wel een beetje tegenop maar ik was bij Femke in goede handen. Zeer vakkundige vrouw en mijn gebit past prima, ik kan gelukkig nu weer alles eten. Echt een topprestatie!
Bert van Beek
Bert van Beek
2020.11.30
Mijn ervaring is op dit moment prima, snelle en correcte behandeling en goede controle. Staat bij mond problemen direct klaar.
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2020.12.04
Dank voor de leuke review! Veel plezier met de nieuwe tanden😄
hans dinkeloo
hans dinkeloo
2020.10.20
Je wordt zeer goed geholpen en nemen rustig de tijd voor je.
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2020.10.20
Dank voor de leuke review! Veel plezier met de nieuwe tanden😄
Advertisement
BeautyByBabs
BeautyByBabs
2020.10.12
Zo blij dat ik de praktijk van Femke Grashuis gevonden heb! Mijn gebit zat steeds los dus ik dacht dat hij slechts opgevuld moest worden (rebasing). Femke zag direct dat de randen ook veel te dik waren gemaakt waardoor hij eigenlijk nooit lekker zat (en als ik wat at kreeg ik vaak kokhals neigingen). Zij heeft mijn implantaat aangepast en nu zit mijn gebit zo goed! Zoals een gebit eigenlijk behoort te zitten. Fijne service en heel vriendelijk. Zeker als je twijfelt of je gebit wel goed zit, zij past hem zodanig aan dat hij gewoon helemaal passend is. Ik kan haar aan iedereen aanraden!
Jaerd van den Bosch
Jaerd van den Bosch
2020.09.30
Fantastisch en zeer deskundig geholpen,kan haar iedereen aanbevelen.
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2020.09.30
Blij dat u zo tevreden bent! Veel plezier ermee. Groeten Femke
jenny pomstra
jenny pomstra
2020.05.29
Miquel van Dam
Miquel van Dam
2020.05.28
Advertisement
Frans Buring
Frans Buring
2020.05.01
Goede service, goede producten, en staan altijd voor je klaar!
Henny Stok
Henny Stok
2020.02.13
Ton van Bergeijk
Ton van Bergeijk
2020.01.29
Voor het eerst in mijn kunstgebit-carrière dat ik een gebit kreeg dat in één keer goed zat. Pluim!
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2020.01.29
Wat leuk om te horen meneer van Bergeijk! Veel plezier ermee. Groeten Femke
Cok Uijttewaal
Cok Uijttewaal
2019.08.07
Advertisement
Arend van der Knaap
Arend van der Knaap
2019.07.17
Jan van der Voorn
Jan van der Voorn
2019.05.27
Wilma Schouwenburg
Wilma Schouwenburg
2019.03.18
Fantastisch, professioneel, uitstekende bereikbaarheid, zeer deskundig, heel vriendelijk, ik ben uiterst tevreden!
Reply from Tandprothetische Praktijk Femke Grashuis 2019.03.20
Wat leuk te horen zo’n trouwe en tevreden klant! Het resultaat is ook prachtig geworden! Veel plezier van uw nieuwe klikgebit en bij problemen, schroom niet even langs te komen. Groeten Femke