Grape Sp. z o.o. Finansowanie Biznesu. Rozwiązania finansowe dla spółek

Grape Sp. z o.o. Finansowanie Biznesu. Rozwiązania finansowe dla spółek Reviews

Excellent rating
5.0
102 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (102)
Katarzyna Klimczak
Katarzyna Klimczak
2024.01.11
Polecam !!!
Advertisement
Dorota Żalik
Dorota Żalik
2024.01.05
Damian Wiśnioch
Damian Wiśnioch
2024.01.05
Polecam wszystkim wspaniali ludzie i pomocni , załatwiają wszystko od ręki
Beti J
Beti J
2024.01.05
Świetna współpraca, bardzo rzetelni i kompetentni ludzie, a przy tym kontaktowi i uprzejmi. W mojej opinii firma Grape jest naprawdę godna polecenia.
Bart
Bart
2024.01.05
Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Świetna komunikacja. Serdecznie polecam współpracę z Grape Sp. z o.o Finansowanie Biznesu.
Advertisement
Ludwik Orman
Ludwik Orman
2024.01.05
Salon Optyczny
Salon Optyczny
2024.01.05
Serdecznie polecam.
Marcin Kos
Marcin Kos
2024.01.04
Świetni ludzie! polecam.
Marzena Kot
Marzena Kot
2023.12.29
Doskonała współpraca, miły kontakt, pełen profesjonalizm w każdym calu. Polecam!!
Advertisement
Michał Wasilewski
Michał Wasilewski
2023.12.21
Doskonała współpraca, miły kontakt, pełen profesjonalizm w każdym calu. Polecam!
Michaela Thoma
Michaela Thoma
2023.12.11
Ich habe Grape echt auf Facebook gefunden und dachte, ja wieder mal ein Versprechen ohne Zukunft. Ich bin eines Besseren belehrt worden, tolle Kommunikation trotz Sprachbarriere, schnelle Antworten und ein Versprechen, welches gehalten wird. So muss gearbeitet werden, ich sage nur immer wieder gerne. Also meine 5 Sterne und einen oben drauf....
Przemysław Kobyłecki
Przemysław Kobyłecki
2023.12.11
Pełne zaangażowanie oraz profesjonalne i rzetelne podejście do tematu. Współpraca z GRAPE SP. Z O.O. to czysta przyjemność.
Wojciech Czapeczko
Wojciech Czapeczko
2023.12.06
Współpraca z Grape to sama przyjemność. Profesjonalna obsługa, duże zaangażowanie, rzetelne podejście i duże otwarcie na nowe rozwiązania. Polecam w 100%.
Advertisement
k w
k w
2023.12.06
Ważne jest dla mnie to, że niezależnie od skali, zespół Grape zawsze podchodzi do sprawy stawiając na pierwszym miejscu wartośći te ponadmonetarne, to współodczuwanie bardzo pomaga w kontakcie, są wzorem nie tylko rzetelności ale i etyki, w tym ostrym jak brzytwa święcie finansów. Czuć iż pomaganie w trudnych tematach mają w DNA.
Mariola Siwy
Mariola Siwy
2023.12.04
Kasia Szczawinska
Kasia Szczawinska
2023.12.04
Weronika Domiter
Weronika Domiter
2023.11.29
Super firma! Bardzo profesjonalne podejście do klientów, wszystko szybko, sprawnie i bez komplikacji.
Advertisement
justyna Natonik
justyna Natonik
2023.11.28
Jestem pod wrażeniem jak szybko Pani Dominika odpowiedziała na moją prośbę.Szczerze mówiąc, nie jestem pewna czy bez wsparcia Grape Sp.z o.o. udałoby mi się dopiąć budżet na wszystkie zadania,które planuję podczas kolejnego Finału WOŚP. Dziękuję za to, że dzięki Państwu mogę sprawić dzieciakom frajdę!
Wojciech Matyssek
Wojciech Matyssek
2023.11.28
karolina
karolina
2023.11.26
Jestem bardzo zadowolona zarówno z pierwszego kontaktu z firmą jak i późniejszej obsługi aż do finalizacji finansowania. Pracownicy są bardzo uprzejmymi oraz kompetentnymi ludźmi, tzw. "odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu"