Farrow + Dutch Reviews

Farrow + Dutch Reviews

4.8

Excellent - based on 146 reviews

www.farrow.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (145)
Kitty van der Velden
Kitty van der Velden
2024-02-07
De afgelopen 2,5 jaar werkte ik als Recruitment Consultant voor Farrow + Dutch. Ik heb het bedrijf flink zien groeien en met inmiddels ruim 20 collega’s is die kleine start-up van toen onherkenbaar geworden. Vanaf dag één voelde ik me welkom en omdat we écht de juiste match willen maken tussen werkgevers en werknemers halen we daarvoor ook alles uit de kast. Er zijn korte lijnen, eerlijkheid wordt gewaardeerd en je werkt met gezellige en hardwerkende collega’s. Dit kan via Teams vanuit je woonkamer, in de Social Hub in Maastricht en Eindhoven of zelfs op een strandbedje in Spanje. Zie jij ook dat recruitment anders kan en wil je daaraan bijdragen? Ga eens met Farrow praten. Je krijgt er geen spijt van.
Advertisement
Willeke
Willeke
2024-02-01
Fijn schakelen en communiceren met deze Farrow + Dutch. Inmiddels helemaal op mijn plek bij mijn nieuwe werkgever!
Shania Speycken
Shania Speycken
2024-01-26
Via Farrow & Dutch aangenomen bij mijn nieuwe werkgever! Hele fijne en vooral snelle communicatie met Farrow & Dutch. Ze stelde mij erg op mijn gemak en wilde er echt voor zorgen dat ik op de goede plek terecht kwam. Eenmaal aangenomen bij mijn nieuwe werkgever hebben ze mij nog gefeliciteerd en succes gewenst!
Lars Robeerst
Lars Robeerst
2023-12-23
Ze hebben mij goed doorverwezen en na 1 gesprek had ik de baan.
Bas van den Donk
Bas van den Donk
2023-12-21
Ik beveel Farrow aan!
Advertisement
Johan Groenen
Johan Groenen
2023-12-21
Aantal kandidaten mogen ontvangen via Farrow. Contact loopt goed en helder.
Martijn van der Heijden
Martijn van der Heijden
2023-12-21
Ik werk graag met Farrow samen! Vanuit REEF werken wij al jaren samen met elkaar. Ze tonen richting mij als opdrachtgever veel initiatief en denken mee naar oplossingen. De kwaliteit van kandidaten die ze aandragen is ook goed!
Lieke Kapteijns
Lieke Kapteijns
2023-12-18
Coarby
Coarby
2023-12-08
Tijdens het solliciteren via farrow bij carglass terecht gekomen. Via de recruiter een hele fijne werkplek gevonden. Ze waren verder heel vlot en flexibel met het maken van afspraken!
Advertisement
Sharon
Sharon
2023-11-24
Bij Farrow + Dutch heb ik als recruiter een buitengewoon positieve ervaring. De nadruk op talent en professionele ontwikkeling maakt deze organisatie onderscheidend, en de open communicatiecultuur zorgt voor een stimulerende werkomgeving. Kortom, Farrow + Dutch combineert zakelijk succes met medewerkerstevredenheid.
Shawn Polak
Shawn Polak
2023-11-16
Tiago Furtado
Tiago Furtado
2023-11-07
Maarten Peters
Maarten Peters
2023-10-17
hebben mij op een gezonde manier benaderd en gekoppeld aan mijn nieuwe werkgever, van rijsingengreen in Helmond. Niet drammerig zoals veel recruiters doen
Advertisement
Esther te Riet
Esther te Riet
2023-10-17
Nurulia Septiani
Nurulia Septiani
2023-10-17
Ik ben sinds Farrow mij benaderd heeft altijd heel netjes behandeld. Het contact liep zonder moeite en ik voelde mij gehoord. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe werkgeven er hoe Farrow mij heeft begeleid bij het sollicitatie proces.
Bas Veldhuis
Bas Veldhuis
2023-10-13
Bas Gerritsen
Bas Gerritsen
2023-10-13
Echt top! Had binnen een dag na hun gesproken te hebben eigenlijk al een aanbod voor een baan! Thanks!
Advertisement
Ridley
Ridley
2023-10-13
Erg fijn, ze hebbe mij goed geholpe met werk
Ellen Leeftink
Ellen Leeftink
2023-09-26
Op een onverwacht moment werd ik vrijblijvend benaderd of ik wou meewerken aan een groene droom. Mijn interesse was gewekt! Daarna volgde de vacature en heb ik mijn enthousiasme bevestigd door een voorstel voor een Teams te accepteren. Een paar dagen later waren Kitty en ik beide in de gelegenheid. Aan het einde van een informeel kennismakingsgesprek vertelde Farrow dat ik voldeed aan het profiel en ze wilden me graag voorstellen aan Natuurbegraven Nederland. Pas bij indiensttreding hadden we kort weer even contact. Ik heb collega's gesproken welke gesolliciteerd hebben maar ook net als ik destijds benaderd zijn. De omschrijving van een kandidaat met tekst, soort samenvatting van de digitale kennismaking leest plezierig nu ik aan de andere kant van de tafel zit. Dank voor het vinden via LinkedIn, ik heb er een prachtige baan aan overgehouden!
Dex Kuiper
Dex Kuiper
2023-09-18
Goede communicatie. Enthousiaste medewerkers. Leuk gesprek gehad daarna snel overgenomen door de volgende partij.