Familjflytt AB

www.familjflytt.se

Familjflytt AB Reviews

Excellent rating
5.0
61 reviews Verified
Familjflytt AB
%title%

%offer%

Reviews ( 61 ) 5.0

Fiore GebreGergis
Fiore GebreGergis
2024.05.02
Best service! Very flexible and nice guys! Super fast and efficient! Highly recommend!
Advertisement
MR
MR
2024.04.30
Väldigt Trevligt personal ❤️
Ann-Margret Ringner
Ann-Margret Ringner
2024.04.29
Toppenbra
Alexander Ellow (SE - ASR)
Alexander Ellow (SE - ASR)
2024.04.27
Fantastisk service och trevlig bemötande. Rekommenderar alla som ska flytta och ha flytthjälp och flyttstädning att kontakta familj flytt.
Lilly
Lilly
2024.04.26
Hjälpsamma och snabba av flytt av möblerna. Trevliga personal och lätt att kommunicera med.
Advertisement
Sheyda Fereydooni
Sheyda Fereydooni
2024.04.21
Bästa!❤️
Mario Bellagio
Mario Bellagio
2024.04.19
Väldigt duktiga och trevliga killar, som gjorde ett kanonjobb med flytten, kan verkligen varmt rekommendera dem till andra! Gick snabbt och smidigt!
Dexel Wistman
Dexel Wistman
2024.04.15
Snabbt billigt och mycket trevliga killar!
Kasem Barbar
Kasem Barbar
2024.04.12
Har flyttat med dom en lång flytt från Malmö till Jönköping och hela flytten gick jätte bra med inga problem rekommenderar dom starkt👌
Advertisement
Nizar Ibrahim
Nizar Ibrahim
2024.04.11
Flyttade med dom och gick jätte bra killarna var trevliga och komma i tid
Nyasha Chifamba
Nyasha Chifamba
2024.04.03
My move went very smoothly and they were able to assist me at very short notice for a great price. I'm impressed by how efficiently they worked and everything was handled with care. Their cheerfulness also made the moving less stressful. I am truly grateful 😊😊😊
Felicia Eriksson
Felicia Eriksson
2024.04.02
Supersmidiga, snabba och trevliga! Rekommenderas starkt!
Fuad Rooble
Fuad Rooble
2024.04.02
Prisvärd plus jätte trevligt personal för ett smidigt flytt!
Advertisement
Stefan Jönsson
Stefan Jönsson
2024.03.31
1000 tack för er hjälp. Trevlig personal, bra priser. Rekommenderas varmt!
Mariam Waqar
Mariam Waqar
2024.03.28
Väldigt hjälpsamma och trevliga. Mycket bra jobb. Rekommenderar starkt
Agim Elshani
Agim Elshani
2024.03.19
Tack det var mycket trevligt personal och snabbjobb
Elaf Almansour
Elaf Almansour
2024.03.14
Jag är otroligt imponerad över hur effektiva och hjälpsamma familj Flytt var med vår flytt. Trevlig personal och det var imponerande att se hur effektivt och noggrant de flyttade våra flyttlådor och möbler. Jag kommer absolut att kontakta familj Flytt vid vår nästa flytt!
Advertisement
Dinko Imamovic
Dinko Imamovic
2024.03.03
Snabbt och effektivt arbete med flytt. Vid städningen glömdes några detaljer som jag enkelt åtgärdat själv men i övrigt fantastiskt bra gjort. Priset var också bra.
lilav sino
lilav sino
2024.03.02
Reply from Familjflytt AB 2024.03.02
Tack snälla för recensionen
Dina Marsic
Dina Marsic
2024.03.01
Jättebra och trevliga, rekommenderar verkligen👍👍
Reply from Familjflytt AB 2024.03.02
Vi på Familj flytt AB är väldigt tacksamma . Härligt att flytten gick bra och ni är varmt välkommen att