Pixlab

Pixlab Reviews

Excellent rating
5.0
14 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Andreea Baciu
Andreea Baciu
2021.10.01
recommends
Without a doubt, having Alex designing our logo and labels was a top decision for our brand. He carefully listened to our vision and his input was really valuable for going live with the brand. Alex was a true inspiration as he came with the right name and logo, bringing to life, in the most authentic way, the essence of our story. If you are looking for a creative partner, with a great sense of style, quality and authenticity, you will be in the right companionship with Alex.
Advertisement
Cristina Gheorghe
Cristina Gheorghe
2021.09.30
recommends
Working with Alex is easy because he is genuinely committed to customer satisfaction. He skillfully asked me the right questions to ensure that I was happy with the design. He excels at responding to a brief and really listening to what the client needs, accepting feedback throughout the design process to create something that everyone has been impressed with. He helped me find the name for my brand: Beetreat. It was love at first sight! The logo design and label designs resonated immediately with my vision and has motivated me to accelerate the start of my business. I would work with Alex again in a heartbeat – not only is he a pleasure to work with and delivered great results.
Robert Pelin
Robert Pelin
2021.09.17
recommends
Am lucrat cu Alex pe mai multe proiecte si am fost foarte multumit. Impreuna cu el am dezvoltat in cadrul Fundatiei Progress mai multe proiecte interesante care au avut un impact foarte fain si au fost apreciate de public. Am lucrat cu el sub presiune, contra timpului, dar mereu am obtinut un super produs. Recomand Pixlab cu mare incredere! Multam Alex pentru toate proiectele realizate si pentru implicarea ta!
Dan Lacusta
Dan Lacusta
2021.09.09
recommends
I worked with Alex from Pixlab for several projects and it was a great pleasure. As a Project Manager it's such a relief to know that after you set-up everything, you do not need to check it out daily or to offer feed-back after feedback without any results. I would definitely work with him again, whenever a suitable project will appear.
Ana Turcoman
Ana Turcoman
2021.09.06
recommends
Am colaborat foarte bine cu Pixlab. Raspund repede, au spirit practic si artistic si sunt de incredere. Recomand cu placere!
Advertisement
Luminita Tudor
Luminita Tudor
2021.09.03
recommends
Thanks Pixlab for the visual identity for our brand Hypnotic. It fits perfectly! The disign is clean, elegant and professional, exactly like we asked for! ?
Relu Statescu
Relu Statescu
2021.09.03
recommends
Very professional! Your portfolio speaks for itself!
Fidan Ekmez
Fidan Ekmez
2021.05.26
recommends
Am lucrat cu Pixlab pentru crearea logo-ului si website-ului clinicii noastre http://www.swissestheticsclinic.com/fr/ Ne doream un site elegant, ce sa defineasca profesionalismul, oferindu-le viitorilor nostri pacienti increderea ca merg pe maini bune. In urma discutiilor si atentiei acordate chiar si cererilor minimaliste, Pixlab ne-a creeat un logo si site peste asteptarile noastre. Mii de multumiri Pixlab, pentru atentia acordata cerintelor clientilor, profesionalismul si unicitatea in creatie. Recomand cu multa incredere, Pixlab!
Anna Matei
Anna Matei
2021.05.25
recommends
Suite à des recommandations positives sur votre travail j ai decide de faire appel à vos services concernant le site de notre Clinique.http://www.swissestheticsclinic.com/fr/ J'ai que des grands compliments et je peux que vous remercier pour votre professionnalisme, conseils, responsabilité et tout compétences qui vous montrés dans la qualité de votre rezultat. Je suis très ravie et satisfaite de vous avoir fait confiance et je vous recommanderai avec grand plaisir à des autres personnes intéressé. Cordialement, Aneta Giubalca
Advertisement
Petrisor Adelina
Petrisor Adelina
2021.03.31
recommends
Multumesc, Pixlab! Multumesc, Alexandru Baciu! Cand am.luat legatura cu tine stiam ca vreau ceva, dar nu stiam ce vreau, habar nu aveam ce sa scriu in chestionarul pe care mi l ai trimis, dar ai reusit sa intelegi exact ce vreau din stangaciile scrise de mine si te ai miscat extrem de rapid pentru ca, evident, ma si grabeam sa apar inainte de sarbatorile de iarna. Abia acum, dupa 4 luni de identitate "Adelice" realizez cat de mult iti datorez si cat de mult imi place ce a iesit! Profesionalism, pasiune, seriozitate, succes = PIXLAB!
Mihai Baciu
Mihai Baciu
2021.03.31
recommends
Pot să mă declar extrem de mulțumit. Cu ajutorul Pixlab am o identitate vizuală și un site de nota 10+ www.mihaibaciu.com Recomand cu mare încredere și pot să stau mărturie oricând pentru profesionalismul lui Alex.
Irina Zamfir
Irina Zamfir
2020.07.06
recommends
Foarte profi, am discutat concret, foarte receptivi la nevoi, modificari si comunicare buna. Experienta isi spune cuvantul.
Gela Gabriela Marinescu
Gela Gabriela Marinescu
2020.06.17
recommends
Pixlab este definit prin profesionalism, axandu-se pe nevoile clientului si avand dorinta de a ajuta la promovarea businessurilor pentru care dezvolta continut. Recomand atat pentru creativitate cat si pentru modul de colaborare si consultanta oferita!
Advertisement
Ovidiu Ana
Ovidiu Ana
2020.06.16
recommends
La stâna lui Ana încercăm să facem lucrurile cât mai bine și promovarea are un rol important în modul care comunicăm cu clienții. Crearea logo-ului împreună cu Pixalab a început ezitant din partea noastră deoarece nu știam cum putem să transmitem mesajele noastre printr-o singură imagine. Pixalab ne-a întrebat despre oi, despre transhumață, despre produsele noastre și despre viziunea noastră asupra fermei iar la final a venit cu logul de care ne-am îndrăgostit imediat.