Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing Opinie

Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing Opinie

4.9

Doskonały - na podstawie opinii 83

www.facebook.com/people/car-design-tuning-auto-detailing/100089748292150
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (83)
Oliwier Gołek
Oliwier Gołek
2024-01-31
Bardzo pozytywne zaskoczenie, dobra znajomość samochodów ze strony pracowników, świetna robota!
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-02-09
Dziękujemy za ten miły komentarz! Cieszymy się, że Pan nam zaufał. Do zobaczenia ponownie!
Oliwia M
Oliwia M
2024-01-24
Chciałbym podzielić się pozytywnym doświadczeniem, jakie miałem z warsztatem samochodowym, z którym miałem przyjemność współpracować. To miejsce zasługuje na pochwałę ze względu na profesjonalizm, rzetelność oraz skuteczność świadczonych usług. Warsztat samochodowy wykazał się wysokim poziomem fachowości. Mechanicy posiadają nie tylko szeroką wiedzę, ale także umiejętność szybkiego i trafnego diagnozowania problemów. To sprawia, że naprawy są skuteczne, a czas oczekiwania na zrealizowanie usługi jest minimalny. Transparentność w komunikacji to kolejny atut warsztatu. Zespół mechaników dokładnie wyjaśniał wszelkie naprawy, informując mnie o zakresie prac oraz ewentualnych dodatkowych kosztach przed przystąpieniem do naprawy. To podejście sprawiło, że czułem pełne zaufanie do warsztatu. Dbałość o klienta była widoczna także w aspekcie cenowym. Koszty napraw były uczciwie wycenione, a brak ukrytych opłat czy niepotrzebnych wymian elementów sprawił, że współpraca była nie tylko profesjonalna, ale także uczciwa. Warsztat samochodowy był dobrze wyposażony w nowoczesny sprzęt, co przekładało się na efektywność napraw. Dodatkowo, czystość i porządek w warsztacie świadczyły o profesjonalnym podejściu do pracy. Ponadto, elastyczność w dostępności terminów napraw oraz gotowość do szybkiej interwencji w przypadkach nagłych usterek sprawiły, że warsztat ten stał się moim zaufanym partnerem w dbaniu o stan techniczny mojego pojazdu. Podsumowując, warsztat samochodowy, z którym współpracowałem, to miejsce cechujące się profesjonalizmem, uczciwością oraz skutecznością. Zdecydowanie polecam usługi tego warsztatu każdemu, kto poszukuje rzetelnej obsługi i solidnych napraw pojazdu.
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-02-06
Dziękujemy za tę super pozytywną i przemiłą opinię! Cieszymy się, że nasza praca i starania zostały docenione. Zawsze staramy się dawać z siebie wszystko. Zapraszamy ponownie!
amelia staruch
amelia staruch
2024-01-20
Warsztat w Myśliborzu to super miejsce! Szybka naprawa, fajni mechanicy i uczciwe podejście. Polecam
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-23
Jest nam bardzo miło, czytając tak sympatyczną opinię. Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Daniel Tomaszewski
Daniel Tomaszewski
2024-01-18
Super miejsce. Obsługa godna pochwały i profesjonalna ekipa. Oby więcej takich warsztatów
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Dziękujemy za pozytywne słowa! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Robimy, co możemy, aby reprezentować jak najwyższy poziom. Pozdrawiamy całą ekipą.
Magda
Magda
2024-01-18
Auto naprawione szybko i sprawnie Pan tam pracujący zna się na swoim fachu i idealnie wykonuje swoją pracę.
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy całym zespołem.
Karol Wołczuk
Karol Wołczuk
2024-01-18
Doskonała znajomość samochodów, skrupulatność w diagnozowaniu problemów i uczciwość w przekazywaniu informacji to cechy, które bardzo doceniam. Szybka i profesjonalna obsługa sprawiła, że naprawa przebiegła sprawnie. To solidny fachowiec, na którego można liczyć. Polecam tego mechanika wszystkim poszukującym rzetelnej obsługi samochodowej.
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-23
Panie Karolu, bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy. Takie słowa motywują nas do dalszego doskonalenia się. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Czarek Mazurek
Czarek Mazurek
2024-01-17
Warsztat samochodowy - szybka obsługa, solidne naprawy. Polecam!
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
vincent jankowski
vincent jankowski
2024-01-15
Warsztat samochodowy ten to prawdziwy fachowiec! Szybka obsługa, solidne naprawy i uczciwe ceny. Polecam z całego serca!
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Jest nam niezmiernie miło, czytając tak pozytywny komentarz. Bardzo dziękujemy i serdecznie zapraszamy ponownie!
sandi
sandi
2024-01-12
Sympatyczna oraz profesjonalna obsługa. Czas wykonania usługi szybki + ceny bardzo przystępne - Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. Polecam 10/10
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Dziękujemy za pozytywny komentarz! Takie słowa napędzają nas, by być coraz lepsi. Zapraszamy ponownie!
Marta P
Marta P
2024-01-12
Polecam. Super zrobiona praca jak zwykle na czas, obsługa w pełni profesjonalna 🤩
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-22
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Pani Marto! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Pozdrawiamy!
Anna Prusinowska
Anna Prusinowska
2024-01-10
Co można powiedzieć o dobrych fachowcach to że są najlepsi. Serwis samochodu szybko i sprawnie
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-15
Pani Anno, jest nam bardzo miło czytać tak pozytywne słowa. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Artur Hasratyan
Artur Hasratyan
2024-01-10
Polecam! Sprawnie i bez komplikacji wynajem pojazdu. Samochód bez zarzutu brak uwag. :)
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-15
Panie Arturze, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z usługi. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!
Milen nowokunska
Milen nowokunska
2024-01-10
Moje auto działało po naprawie jak nowe , dobre ceny , szybka i sprawna naprawa polecam wszystkim!
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-15
Dziękujemy za pozytywny komentarz i miłe słowa. Zapraszamy ponownie!
Julia Porwolik
Julia Porwolik
2024-01-10
Polecam bardzo miła obsługa oraz szybka praca
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-15
Pani Julio, dziękujemy za docenienie naszych starań. Pozdrawiamy!
Ghost D
Ghost D
2024-01-06
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-08
Dziękujemy za pięć gwiazdek!
Tomasz Lenartowicz
Tomasz Lenartowicz
2023-12-09
400zl za wymianę opon letnich na zimowe, mają rozmach ...... XD nie lubię być oszukiwany, byłem ostatni raz, nie polecam
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2024-01-17
Szanowny Kliencie, Przedstawiamy Koszty wymiany opon z wyważeniem: 16cali oraz mniejsze 200zł 17cali 250zł 18cali 300zł 19cali 350zł 20cali oraz większe 400zł Z poważaniem, Zespół Car Design Tuning & Auto Detailing
Konrad Landowski
Konrad Landowski
2023-12-06
Jeszcze nigdy naprawa mojego samochodu nie przebiegła tak sprawnie. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2023-12-18
Dziękujemy za pozytywną opinię, Panie Konradzie. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiamy!
Seruś Anusiak
Seruś Anusiak
2023-12-06
Jeszcze nigdy naprawa mojego samochodu nie przebiegła tak sprawnie. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2023-12-11
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej pracy. Pozdrawiamy!
Mikołaj Złoty
Mikołaj Złoty
2023-12-06
Najlepszy warsztat w mieście jestem zadowolony z wykonanje pracy
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2023-12-11
Panie Mikołaju, dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej pracy. Zapraszamy ponownie!
Antoni Żuber
Antoni Żuber
2023-12-06
Świetny warsztat, zostawiłem auto do naprawy, na następny dzień mogłem odebrać, polecam każdemu
Odpowiedz z Q-Service Car Design Tuning&Auto Detailing 2023-12-11
Panie Antoni, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pan tak zadowolony z naszej obsługi. Pozdrawiamy!