Klinik Foli

Klinik Foli Reviews

Excellent rating
5.0
38 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (38)
Louise Hartmann
Louise Hartmann
2022.02.05
recommends
Jeg vil gerne anbefale andre, med under graviditet-skavanker og efterfødsels-smerter/skader, at besøge Morten. Han får 5 ud af 5 stjerner fra min ryg/lænd og iskias ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Advertisement
Mike Fischer Andersen
Mike Fischer Andersen
2022.01.21
recommends
Tak for effektiv massage i trygge hænder. Mine smerter i lænden er betydeligt mindsket efter første behandling. Kan klar anbefales! ?????
Matilde Jæger Vistrup
Matilde Jæger Vistrup
2021.10.30
recommends
Rigtig dygtig og professionel i sit arbejde
Charlotte Karina Foli
Charlotte Karina Foli
2021.10.29
recommends
Mine varmeste anbefalinger, også selv om jeg blev til en nålepude med hele 23 nåle ? Er meget imponeret, i mandags fortalte du hvad du mente det var, og hvad du ville gøre, og onsdag ringede overlægen fra Odense og fortale hvad der var galt , og Morten i var helt enige. Så FANTADTISK opdaget af dig på første behandling. Jeg ser frem til næste behandling mandag.
Sanne Sørensen
Sanne Sørensen
2021.10.29
recommends
Kan kun anbefale Morten. Han har hjulpet med rygsmerter, iskiassmerter og spændingshovedpine samt instrueret i øvelser til at forebygge dette.
Advertisement
Dorthe Nørregaard
Dorthe Nørregaard
2021.10.29
recommends
Jeg kan helt sikkert anbefale Morten. Har fået flere behandlinger og han er meget kompetent.
Marie Niemann Hansen
Marie Niemann Hansen
2021.09.14
recommends
Morten er super kompetent og dygtig til sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.
Youri Papavassiliou
Youri Papavassiliou
2021.07.22
recommends
Morten er en rigtig kompetent behandler, og er en yderst dygtig behandler. Har været medvirkende til at hjælpe mig, hurtigt igennem et akut opstået hold i lænden. Stor anbefaling her fra af.
Bettina Bachmann Feder
Bettina Bachmann Feder
2021.07.21
recommends
Morten er fantastisk og kompetent til sit arbejde. Finder hurtigt de ømme steder. Vil helt klart anbefale Morten
Advertisement
Nina Lund
Nina Lund
2021.07.19
recommends
Dygtig massør, finder hurtigt de ømme steder, og sætter ind der. Man kan virkelig mærke en forskel når man går derfra, og kommer gerne igen. ?
Salina Marlene Ingvorsen
Salina Marlene Ingvorsen
2021.04.30
recommends
Meget kompetent behandling. Morten er super behagelig og tager sig god tid til at forklare.
Mads Holmskov
Mads Holmskov
2021.04.19
recommends
Super god behandling Kan kun anbefale Morten Foli
Emin Kabiljagic-Tornehave
Emin Kabiljagic-Tornehave
2021.04.16
recommends
Kan klart anbefales, Morten er dygtig og tager sig god tid til at fordybe sig i den pågældende skade man nu har. Dog stadigvæk med en god kommenaktion i gennem hele processen. ??‍♂️ 5 ud af 5 herfra! Det er et besøg værd!??
Advertisement
Isabella Marchl
Isabella Marchl
2020.12.20
recommends
Ekstrem dygtig til sit arbejde. Smertefri efter en behandling - kan klart anbefales ??
Michelle Hviid
Michelle Hviid
2020.11.30
recommends
Vågnede op med ondt i nakken for noget tid siden og havde besvær med at bevæge mig uden store smerter. Efter en behandling var jeg smertefri. ? Kommer også stadigvæk engang i mellem og får løsnet op og taget de problemer der er undervejs ☺️ Morten kan varmt anbefales. Han er super dygtig og man får god vejledning. Og så er priserne overkommelige ?
Anders Skjerning Jacobsen
Anders Skjerning Jacobsen
2020.11.16
recommends
Morten er klart et besøg værd. Han tager fat og ved hvad han laver. Tog ikke mange besøg før min ryg havde der bedre end i flere år. Kommer der stadig med mellem for at blive låst op. Har sendt flere fra min omgangskreds hans vej. Hans priser er fair og han er meget imødekommende mht til at finde en tid som passer en. Har kun godt at sige om hans Klinik
Mette Stryhn Larsen
Mette Stryhn Larsen
2020.11.15
recommends
Kan varmt anbefale Klinik Foli - har været der med flere problematikker og været smertefri efter en til to behandlinger.
Advertisement
Annette Wulff Nielsen
Annette Wulff Nielsen
2020.11.14
recommends
Morten får helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Kom til Morten da jeg havde hamrende ondt i højre hofte, i muskel- og senevedhæftningerne. Han er meget professionel, dygtig, et roligt gemyt, lytter efter hvad man siger og så hjalp første behandling HELT vildt. Efter 2. behandling var jeg stort set smertefri. Ville bestille tid igen til ugen efter, men Morten sagde at han synes jeg skulle trække det 14 dage. Så udover han er dygtig og billig, så er han ikke ude på at tage dine penge fra dig, men er helt objektiv i forhold til hvornår han synes du skal komme igen. Jeg kan klart anbefale Morten. ??????
Leif Sohnesen
Leif Sohnesen
2020.11.13
recommends
Har været ved til flere behandlinger. Kan varmt anbefales. God og professionel, altid rar og venlig. Vh Leif
Morten Theill Nielsen
Morten Theill Nielsen
2020.10.30
recommends
Har brugt morten foli mange gange nu pga af min ryg sætter sig fast til tider og der er super service hvergang og dygtigt til hvad han laver?? selv på en søndag hvor det brænder på??