Dźwięk Migawki Reviews

Dźwięk Migawki Reviews

5.0

Excellent - based on 50 reviews

www.facebook.com/dzwiekmigawkifilm
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (50)
Adrianna Wyrębiak-Olędzka
Adrianna Wyrębiak-Olędzka
2023-12-04
recommends
Dźwięk Migawki to nie tylko kamerzysta ślubny, lecz prawdziwy artysta w dziedzinie uwieczniania momentów. Umiejętność uchwycenia emocji, perfekcyjna jakość dźwięku i wyjątkowy styl montażu tworzą filmy ślubne, które trudno zapomnieć. Gorąco polecam wszystkim, którzy pragną, aby ich wspomnienia z dnia ślubu były nie tylko piękne, ale także pełne magii i wyjątkowości! 😊
Advertisement
Adrianna Tyszka
Adrianna Tyszka
2023-11-21
recommends
Z całego serca polecam Dźwięk Migawki! Przed ślubem: bardzo miłe spotkanie organizacyjne, świetny kontakt z Pawłem. W dzień ślubu: Chłopaki byli przed czasem, od samego wejścia zarażając uśmiechem (zapomniałam poczęstować was szklanką wody/picia/kawy wybaczcie!😂). Wprowadzają luźną atmosferę, (jeśli nie czujecie się pewnie przed kamerą ,zapewniam ,że dzięki nim nie będzie to problemem. ) Jasne i krótkie komunikaty i rady (to w dniu ślubu jest kluczowe.) W kościele zapomniałam o kamerach, to ważne aby w takiej chwili kamerzysta potrafił tak nagrać piękne momenty żeby przy tym nie stać z kamerą przy samej twarzy. Serdeczni, kulturalni, czysto ubrani. Cała „obsługa” naprawdę na wysokim poziomie. Świetny duet! Oddanie filmu; i w końcu finalnie, film jak i teledysk został pięknie zmontowany. Nie tylko pod względem udanych kadrów ,ale również pod kątem koloru obrazu i jakości. To bardzo istotne! Film jest piękny, zmontowany tak ,że chce się do tego wracać. Zdecydowanie przerosło to moje oczekiwania w pozytywnym sensie 😇 Podsumowując; Jeśli nadal zastanawiacie się czy dźwięk migawki to dobry wybór, zapewniam,że to najlepszy wybór! Cena adekwatna do usługi❤️
Justyna Grześkiewicz
Justyna Grześkiewicz
2023-11-11
recommends
Bezkonkurencyjni❗️👌 Z łatwością rozładowują stresujący moment, który może się wkraść w dniu ślubu. ❤️ Chętnie służą radą, a w razie potrzeby mają doświadczenie w wepnięciu welonu Pannie Młodej 👰‍♀️😁 Chłopaki podchodzą do każdej pary w indywidualny sposób, z zaangażowaniem, cierpliwością 😇 i uśmiechem na twarzy. Ich czujnym oczom 👀 nie umkną detale i emocje towarzyszące w tym wyjątkowym dniu. Dziękujemy za wspaniałą pamiątkę - jesteśmy wzruszeni i zachwyceni ❤️
Patryk Borkowski
Patryk Borkowski
2023-10-30
recommends
Bezproblemowy kontakt, mlody i sympatyczny zespół. Film jak i zwiastun wykonany szybko, efektownie i profesjonalnie, a ew. poprawki/zmiany wykonane z dnia na dzień :) �
Kinga Domżalska
Kinga Domżalska
2023-10-25
recommends
Z całego serca polecamy ❤️ Wybór Dźwięk Migawki był strzałem w sama 10! Już od pierwszego spotkania wiedzieliśmy, że współpraca będzie czysta przyjemnością. Chłopaki swoim poczuciem humoru sprawili, że nie odczuliśmy stresu przed kamerami. Uchwycili wszystkie najważniejsze momenty w trakcie ślubu jak i wesela (nawet płynąca łezkę po policzku taty). Z filmu oraz teledysku jesteśmy bardzo zadowoleni, a jeszcze milej nas zaskoczyło ich szybkie otrzymanie 😍 Dziękujemy za uchwycenie najważniejszych momentów, wsparcie w tym ważnym dniu, poczucie humoru, miła atmosferę oraz za kontakt jaki jest z Wami po wykonaniu waszej pracy ❤️ Widzimy się niebawem u naszych znajomych na weselu 😎 Do zobaczenia!
Advertisement
Klaudia Korycińska
Klaudia Korycińska
2023-10-24
recommends
Dziękujemy, ze Dźwięk Migawki towarzyszył nam w magicznym dniu naszego ślubu. Te chwile dzięki wam zostaną z nami już na zawsze. Wprowadziliście cudowną atmosferę. Prawdziwi profesjonaliści ❤️
Karolina Szeląg
Karolina Szeląg
2023-10-23
recommends
Super film! Kinowe kadry, nowoczesny montaż, wszystko tworzy genialny efekt końcowy. Paweł jest fachowcem w swojej dziedzinie i ma do tego talent. Pełen profesjonalizm przez cały proces tworzenia filmu, ekspresowy kontakt. Jesteśmy bardzo zadowoleni! 10/10
Natalia Adamowicz
Natalia Adamowicz
2023-10-23
recommends
Paweł jest najlepszy❤️ zna się na każdym aspekcie filmu od kadru po postprodukcję 🤩 Super opcją są dwie kamery- nic chłopakom nie umknęło, a dana scena nagrywana jest z różnych punktów widzenia. W ogóle z chłopakami jest super zabawa nie tylko na weselu ale tez b4 i after 🤪🤪 Nikt nie jest tak kompletny w każdym aspekcie jak Dźwięk Migawki 🤝🏼❤️
Karolina Pawluk
Karolina Pawluk
2023-10-23
recommends
Z całego serduszka polecam Dźwięk Migawki!! Profesjonalizm i klasa sama w sobie ❤ Jesteśmy zachwyceni zarówno klipem jak i całokształtem pracy Pawła 😊 Jego dobre słowo, charyzma, wsparcie i poczucie humoru sprawiło, że cały stres odszedł w zapomnienie 😄 Jeszcze raz dziękujemy za wszystko !!!
Advertisement
Patrycja Osińska
Patrycja Osińska
2023-02-07
recommends
Polecamy w 100% ! Dominika i Paweł pełen profesjonalizm, lepiej nie mogliśmy trafić :) najpiękniejsza pamiątka ze ślubu
Klaudia Trochimiuk
Klaudia Trochimiuk
2023-02-06
recommends
Film i teledysk stworzony z sercem, bardzo profesjonalnie. Dominika i Paweł wprowadzają fajną atmosferę, dzięki czemu można zapomnieć o stresie 😊 Najlepszy wybór, polecamy bardzo ❤ Klaudia i Dawid
Karolina Sejbuk
Karolina Sejbuk
2022-12-22
recommends
Jesteśmy bardzo zadowoleni, pełen profesjonalizm 🙂 dziękujemy za piękny film 👏👌
Wioletta Filipek
Wioletta Filipek
2022-11-09
recommends
Bardzo polecamy Dźwięk Migawki!! 🎬❤️ Dominika i Paweł zrobili kawał dobrej roboty. Nie mogliśmy wybrać lepiej 😁 Bardzo dużo nam pomagali i podpowiadali a efekt końcowy przeszedł nasze oczekiwania. Pełen profesjonalizm 😁🥰
Advertisement
Katarzyna Krzemińska-Bogusz
Katarzyna Krzemińska-Bogusz
2022-08-29
recommends
Z całego serca polecamy Dźwięk Migawki 💕 Dominika i Paweł byli z nami podczas naszego pięknego, lipcowego dnia i sprawdzili się doskonale🤍🕊️ Od początku kontakt był super, w każdej kwestii można było się dogadać. Atmosfera w dniu uroczystości była świetna! 😅🤗Dzięki Nim nie odczuwało się żadnego stresu związanego z kamerą i umieli rozładować napięcie (a piszę to z perspektywy osoby, która nie umie i nie lubi być filmowana, bo ją to peszy i stresuje 🙈) Z jednej strony dużo podpowiadali - co zrobić, jak się ustawić aby wszystko wyszło ładnie i naturalnie. Z drugiej zaś, kiedy trzeba było, byli bardzo dyskretni uchwycając najważniejsze momenty tego dnia ❤️ Pięknie uchwycone emocje, szczegóły, ludzie. Cudowne kadry i klimat, który tworzą. Jesteśmy oczarowani zarówno teledyskiem ślubnym jak i filmem - nieraz podczas oglądania materiału poleciała łezka, takie to wszystko było piękne 🤍🥺 Polecamy gorąco, raz jeszcze bardzo dziękujemy i mamy nadzieję do zobaczenia 💕☺️
Aleksandra Kościńska
Aleksandra Kościńska
2022-08-04
recommends
Na Dźwięk Migawki natrafiłam całkiem przypadkiem i był to strzał w 10! Praca z nimi to czysta przyjemność oraz pełne wyluzowanie 😁 Dzięki temu nie odczułam żadnego stresu związanego z kamera. Z filmu oraz teledysku jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni oraz z tego jak szybko go dostaliśmy ☺️ Bardzo dziękujemy Wam, że zrobiliście kawał dobrej roboty oraz dostarczyliście nam w tym dniu dużo śmiechu oraz wsparcia ❤️
Natalia Kamecka Gąsior
Natalia Kamecka Gąsior
2022-08-03
recommends
🤍 Po czym poznać dobrych operatorów filmowych i że oni to Ci jedyni? Idąc obejrzeć portoflio i porozmawiać, czas tak ucieka, a wy łapiecie flow z ekipą. Podczas kontaktu stres ucieka i Państwo Młodzi czują się, jakby znali ich wiele lat, a to najważniejsze w tym ważnym dniu- żeby się czuć swobodnie! Dzięki tej wspaniałej dwójce mamy niepowtarzalny film i świetną pamiątkę na lata. Młode i energiczne małżeństwo za kamerą w ekspresowym terminie oddali nam film, zaledwie po 2 miesiącach od ślubu. Z czystym sercem będę polecać wszystkim narzeczonym w naszym gronie! Takich ludzi aż chce się spotykać nawet na cudzych weselach podczas kamerowania 😀🤍
Aleksandra Śmiarowska
Aleksandra Śmiarowska
2022-07-21
recommends
Z całego serca polecam 🫶Bardzo dziękujemy za miłą współpracę i oczywiście serdecznie polecamy 😉Cudne wykonanie i obróbka, polecam każdemu 😉Szybki czas oczekiwania w którym usługa została wykonana. Jestem bardzo zadowolona i przy każdej możliwej okazji polecę moim znajomym💕
Advertisement
Ola Wasilewska
Ola Wasilewska
2022-07-13
recommends
Gorrrąco z mężem polecamy! ;) Przede wszystkim super film i teledysk - bo o to przecież chodzi, jesteśmy mega zadowoleni! Poza listami pochwalnymi dla efektów współpracy, nie można nie wspomnieć o ludziach :) doskonała ekipa z pasją, profesjonalna, świetny kontakt na każdym etapie, naprawdę szczerze polecamy Dźwięk Migawki, drugi raz wybralibyśmy tak samo:)
Maks Podleśny
Maks Podleśny
2022-07-12
recommends
Super ludzie 😃 Jakbym miał polecić kogoś do kręcenia filmu z wesela to właśnie ICH! Klip dostaliśmy bardzo szybko, dwa tygodnie po weselu. Jeśli ktoś potrzebuje filmu w spokojnym, ale elegancim wydaniu, który zawrze wszystkie elementy waszego dnia to jak najbardziej od "Dźwięków Migawki" ☺️
Aneta Bełtowska
Aneta Bełtowska
2022-07-12
recommends
Gorąco polecamy ekipę Dźwięku Migawki! Nie mogliśmy wybrać lepszych do sfilmowania naszego ślubu i wesela! Są przesympatyczni, przemili, a do tego świetnie rozumieją potrzeby Młodej Pary. Przede wszystkim dużo podpowiadają, jak się ustawić, kiedy dać buziaczka a kiedy się zaśmiać (podpowiadając - Haha). 😅 Dzięki nim nikt nie stresuje się przed kamerą, a jedynie czerpie z tego radość! ❤️ Efekt końcowy - wspaniała zapowiedź i jeszcze lepszy film! Wszyscy jesteśmy zachwyceni i polecamy każdemu Dźwięk Migawki! 😊