Запрошення на весілля Exclusive-studio

Запрошення на весілля Exclusive-studio Reviews

Excellent rating
5.0
30 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Лариса Шнайдер
Лариса Шнайдер
2020.11.03
recommends
Дякую вам за вишукані сертифікати? ідеальна робота, багато вам вдячних клієнтів??
Advertisement
Віолетта Фотопроект
Віолетта Фотопроект
2020.10.01
recommends
Задоволені на всі 100% , сертифікати неймовірно гарні , сервіс на найвищому рівні ! Дизайн сучасний , неординарний, у нас самі гарні сертифікати завдяки вам! , замовлення виконано дуже швидко, дуже якісно ! Всім рекомендую ! Тепер ми ваші постійні кліенти ! Дякую за ваш труд ! Ви найкращі! ???
Андрей Васько
Андрей Васько
2020.09.24
recommends
Ми замовляли велику партію з 140 запрошеннь. І дуже задоволені ними. Нам допомогли вибоати правильний дизайн який нам подобався. І не дивлячись на велику кількість запрошеннь всі були виконані дуже якісно, і швидко. Ми будемо рекомендувати Exclusive-studio всім нашим друзям)
Vitalik Moldovan
Vitalik Moldovan
2020.09.17
recommends
Замовляли весільні запрошення в Exclusive studio, все супер, якість матеріалу на відмінно, дякуємо команді за оперативність та приємні ціни. Рекомендую!!!
Алина Мостовая
Алина Мостовая
2020.09.10
recommends
Заказали крутые пригласительные.Хоть наш заказ был эксклюзивным,сделали быстро и качественно.Спасибо))
Advertisement
Roksoliana Stasenko
Roksoliana Stasenko
2020.09.08
recommends
Замовляли в Exclusive studio листівки для гостей для святкування розписки - чудовий сервіс, якісна й оригінальна робота і надзвичайно швидка доставка! Переглянувши подібні послуги в інтернеті, зрозуміла, що зробила правильний вибір, адже гарніших листівок чи запрошень для весілля я не виявила у жодному місті. Рекомендую! :) ?
Marian Hvozd
Marian Hvozd
2020.08.22
recommends
Дуже задоволенні весільними запрошеннями! Кожне запрошення зроблено на найвищому рівні! Окремо дякуємо пану Віталію за професійні та влучні рекомендації! Однозначно рекомендуємо Exclusive-studio, адже їхня робота бездоганна!
Даша Пецкович
Даша Пецкович
2020.08.11
recommends
Дуже красиві запрошення)якісна та швидка робота)))❤
Жанна Жанна
Жанна Жанна
2020.08.10
recommends
Дякуємо за чудові запрошення! Наші гості були в захваті від дизайну та якості! Ви професіонали своєї справи! Запрошення вийшли дуже гарні, стильні, лаконічні! Замовлення було виконано вчасно та якісно!
Advertisement
Катерина Запорожец
Катерина Запорожец
2020.08.05
recommends
Щиро дякуємо команді Exclusive-studio за неймовірні запрошення, професіоналізм та турботу!❤️❤️❤️ Хотілось би відмітити, що менеджер завжди був на зв'язку, замовлення виконали неочікувано швидко, врахували всі побажання, перед друком надіслали чудові фото, навіть додаткові запрошення відправили...Всі гості відмітили оригінальність та красу наших квиточків, будемо рекомендувати близьким та знайомим, бажаємо успіхів та процвітання вашій справі!❣️
Яна Антоненко
Яна Антоненко
2020.08.05
recommends
Замовляла запрошення,неймовірна робота,дуже оригінальні,красиві,все те,що хотіли ,втілили всі наші побажання в ці запрошення?? Всім дуже сподобалося,якість хороша,ціна повністю відповідає замовленню?? Дякую за ніжність вам????? Ми в захваті❤️ Будемо рекомендувати вас всім друзям та знайомим?
Pavel Stolyartchuk
Pavel Stolyartchuk
2020.07.29
recommends
дуже вдячні цим людям ,які зробили нам запрошення. взяли до уваги всі побажання, коректно віднеслись до потреб замовника. рекомендую цю організацію для тих хто хоче мати креативні та просто гарні запрошення !!)))
Катерина Гук
Катерина Гук
2020.03.14
recommends
Команда профессионалов. Делают работу с любовью, а это всегда получается отлично. Ценят твое мнение и считаются с ним. Могу добавить что это будет не первое мое сотрудничество с ними. ?
Advertisement
Едик Лошак
Едик Лошак
2019.12.24
recommends
Рекомендую, виготовляють справді ексклюзивні запрошення!!!
Yulia Kreminska
Yulia Kreminska
2019.11.04
recommends
Заказывала бирки для изделий ручной работы. Помогли разработать макет, продумали всё до мелочей и учли все пожелания. Работа - высший класс!!!! Оперативно, качество, креативно, всё ориентировано на клиента... Однозначно рекомендую
Александр Миров
Александр Миров
2019.10.13
recommends
дуже гарні запрошення?зробили бистро))дякуємо за знижку?рекомендуємо всім!
Vita Shtefaniuk
Vita Shtefaniuk
2019.09.09
recommends
Хотіла написати слова вдячності за всю весільну поліграфію, яку ви для нас зробили. Дякую, що погодилися на нашу авантюру з запрошеннями-квиточками на літак, а ваша фотокнига то окрема любов❤️ Дякую за якісну роботу, в ще за ну дуже людське ставлення до клієнтів. З вами настільки приємно працювати, що я просто всім потенційним нареченим пол вас розповіла)) Побільше вам клієнтів)
Advertisement
Galyna Kostiukevych
Galyna Kostiukevych
2019.08.29
recommends
Неймовірно гарні запрошення і чудовий сервіс! Всі наші гості (з різних країн) були просто в захваті, коли отримали запрошення :) Нам потрібні були запрошення у 4х версіях різними мовами і Exclusive-studio виконали кожне з них просто чудово! Також враховувалося кожне побажання і дуже швидко реагували на всі наші питання. Комунікація з клієнтом під час всього процесу була на найвищому рівні! Особлива подяка за відео різних видів картону і поради щодо дизайну і комбінацій картону :) Дуже рекомендую Exclusive-studio!
Sofiya Hnat
Sofiya Hnat
2019.07.21
recommends
Дякуємо за запрошення)вони вийшли дуже красивими, робота дуже якісна та виконана швидко)Ми дуже задоволенні
Juliy  Venglovskay
Juliy Venglovskay
2019.06.29
recommends
Виношу велику подяку Вам за неймовірно гарні запрошення на весілля. Це дійсно найгарніші та найексклюзивніші запрошення які я колись бачила. Ви професіонали своєї справи. Бажаю Вам творчого надхнення, та буду Вас рекомендувати знайомим.