Ex-Equo

Ex-Equo Reviews

Good rating
4.4
21 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
Susan
Susan
2023.12.02
Verified
Very cosy cabin!
Advertisement
Wieteke
Wieteke
2023.11.25
Verified
stayed at the cabin for one cozy night in with two friends. had a lovely time 🥰 perfect for a hot chocolate, fireplace, reading books and playing games kind of night !! everything was as expected and Tineke is a very kind host ☺️
Abigail
Abigail
2023.08.27
Verified
Peaceful location, really cosy log cabin. The toilets however are a short walk away, something to keep in mind!
Hilliene
Hilliene
2023.06.17
Verified
Een gezellig ingerichte blokhut, vriendelijke mensen. Wel moet je een beetje de instelling van kamperen hebben, omdat je voor de badkamer, wc en water wel even naar de schuur moet lopen. De badkamer is wat ouder, maar wel netjes onderhouden. Voor de blokhut is een grote tuin, altijd wel een plekje te vinden waar je in het zonnetje kan zitten.
Lauren
Lauren
2023.04.12
Verified
Rustige gezellige tijd gehad in de blokhut. De haard was een groot pluspunt.
Advertisement
Noud
Noud
2023.04.09
Verified
Het is een locatie voor mensen die luxe niet voorop hebben staan maar zelfredzaamheid wel. Je moet het wel een kans geven en door de beginnende aanplanting heen kijken.
Bart
Bart
2023.03.12
Verified
Hele sfeervolle blokhut: lekkere warme kachel op een rustige plek. Stond een lekker flesje wijn klaar. Prima plek voor tijdens onze trektocht!
Kiki
Kiki
2023.03.05
Verified
Ontzettend gezellig huisje en aardige mensen. Alles was schoon en goed verzorgd. Zeer tevreden.
Else
Else
2023.03.04
Verified
Mooie blokhut! Wij waren de eerste gasten en hierdoor waren er wellicht een paar dingen over het hoofd gezien, zo was het ons onduidelijk dat er ook een pension was en er de hele dag mensen rondliepen. Maar met een dagje Veluwse Bron zijn wij weer bijgekomen, dat is namelijk vlakbij! Het bed ligt lekker, de bank zit goed en er zijn leuke spelletjes aanwezig. De haard wordt lekker warm, bedenk wel dat deze s nachts uitgaat en dat het dan zou koud is als buiten. Het huisje is erg leuk om in te kamperen, houd er rekening mee dat er geen stromend water is. Handen wassen of water drinken moet dan ook bij de douche, waarvoor je even moet lopen. Dat vonden wij wat onhandig. De communicatie verliep prima, ik wens de eigenaren veel succes!
Advertisement
Saskia
Saskia
2021.09.03
Super aardige, gastvrije mensen. En een goede plek voor de paarden.
Reply from Ex-Equo 2021.10.05
Dankjewel Saskia voor het mooie compliment!
Margot
Margot
2021.04.26
Heerlijke plek, voor zowel mens als paard. Super voor elkaar. Knus en gezellig onderkomen. Zeer gastvrij en hele goede service.
Reply from Ex-Equo 2021.04.27
Bedankt Margot voor je mooie review. Tot de volgende keer!