evertoosterling.nl

www.evertoosterling.nl

evertoosterling.nl Reviews

Excellent rating
4.8
20 reviews Verified
evertoosterling.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 4.8

Laura Den hoed
Laura Den hoed
2024.02.11
Helaas is onze ervaring met de website bouwer Evert Oosterling niet positief geweest. Het bleek dat hij niet over voldoende ervaring en kwaliteiten beschikt om een goed functionerende website te leveren, .Ondanks beloftes kon hij deze niet waarmaken. Wanneer de samenwerking werd beëindigd, veranderde zijn houding naar een heel ander persoon die brutaal werd. Hij plaatste kinderachtige 1-sterrecensies, samen met zijn vrouw, en reageerde op bedrijfsadvertenties op sociale media. Nadat er afspraken waren geboekt en ze hier een No show factuur voor ontvingen wegens niet tijdig annuleren van de afspraak in de salon. Daarop volgende de mailtjes, telefoontjes en het opmerkingen onder diverse posts op sociale media, omdat jullie na geen reactie van uit mij dit openbaar veder willen zetten om een reactie uit te lokken voel ik me toch genoodzaakt om dit hier te vermelden . Ik begrijp dat jullie frustratie hebben, maar ik vind het belangrijk om op te merken dat ik dit zie als pesterijen. Normaal gesproken zou ik me niet verlagen tot dit niveau.
Advertisement
Henri den Hartog
Henri den Hartog
2023.08.19
Top bedrijf
Adriaan Weststrate
Adriaan Weststrate
2023.08.17
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Goed in wat die doet! Heeft al mn wensen precies weten te vervullen en kwam zelf ook met goede ideeën als aanvulling, kan niet beter
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.09
Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
nomma bole
nomma bole
2023.08.17
Gerrie Koppejan
Gerrie Koppejan
2023.08.17
Top bedrijf, doet wat het beloofd. Dank Je wel Evert (en team) zoooooooo snel en vakkundig, kan niet beter.
Advertisement
A
A
2021.11.10
Positive
Professionalism
Reply from evertoosterling.nl 2021.11.11
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling!
Daniel Schot
Daniel Schot
2021.11.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Reply from evertoosterling.nl 2021.11.11
Wow 5 sterren, dank je wel!
herma raatgever
herma raatgever
2021.11.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Reply from evertoosterling.nl 2021.11.11
Wat een hoge beoordeling 🥰, uw mening is enorm belangrijk voor ons daarvoor dank!
Lenieke Schot
Lenieke Schot
2021.11.10
Advertisement
Corianne Schot
Corianne Schot
2021.11.10
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Reply from evertoosterling.nl 2021.11.11
Ha Corianne, bedankt voor he mooie review.
Kees Van Belzen
Kees Van Belzen
2021.11.10
Positive
Professionalism
Quality
Value
Reply from evertoosterling.nl 2021.11.11
Goedemorgen Kees, we hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Bedankt voor deze mooie review.
Maaike Bolier - Wondergem
Maaike Bolier - Wondergem
2021.06.12
Positive
Professionalism
Quality
Echt een aanrader! Betrouwbaar adres voor het opschonen van je laptop. En wat ook erg prettig is, je kan super snel terecht en is snel weer klaar. Geen gedoe met wachttijden of drukte.
Reply from evertoosterling.nl 2021.06.12
Dank je wel voor deze mooie review! Goed weekend verder fam Bolier.
Madelon Smeets
Madelon Smeets
2021.05.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Mediabureau Zeeland is echt een top bedrijf! Super professioneel en snel! Evert heeft goede invullingen en super creatief! Staat dag en nacht voor je klaar ! Wij gaan hier nooit meer weg !
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.27
Wat een lovende woorden. Dank je wel! ☀️
Advertisement
Thijs Weststrate
Thijs Weststrate
2021.05.08
Positive
Professionalism
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.09
Bedankt voor deze mooie sterren review.
Peter Janse
Peter Janse
2021.05.07
Positive
Professionalism
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.07
Bedankt voor deze mooie beoordeling Peter.
Floris Struijk
Floris Struijk
2021.05.07
Positive
Professionalism
M. J.
M. J.
2021.05.07
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.07
Wat heb je een leuke Google-naam, ;-) Bedankt voor deze beoordeling.
Advertisement
Linda van Zweden
Linda van Zweden
2021.05.07
Positive
Professionalism
Quality
Reply from evertoosterling.nl 2021.05.07
Dank je wel voor de waardering mevrouw van Zweden
ivonne bom
ivonne bom
2017.04.07
SNEL en EERLIJK!
Reply from evertoosterling.nl 2017.04.08
Dank je wel voor je recensie Ivonne!
Ineke Otte
Ineke Otte
2017.03.22
Duidelijke en compacte informatie voor al je vragen.
Reply from evertoosterling.nl 2017.04.08
Wat een lovende woorden Ineke, dank je wel.