pranie tapicerki Gdańsk , Sopot , Gdynia

www.euro-glance.pl/pranie-tapicerki-meblowej-i-dywanow

pranie tapicerki Gdańsk , Sopot , Gdynia Opinie

Opinie Doskonały
5.0
10 opinii Zweryfikowany
pranie tapicerki Gdańsk , Sopot , Gdynia
%title%

%offer%

Opinie ( 10 ) 5.0

Nikola Olszewska
Nikola Olszewska
2023.09.07
polecam
Reklama
Melo Maniek
Melo Maniek
2023.06.06
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Zaniedbana tapicerka w aucie oraz skatowany przez niespełna trzylatkę dywan odzyskały dawny blask. Jestem totalnie zadowolony z usług świadczonych przez firmę, polecam bardzo!
Malgorzata Willich
Malgorzata Willich
2023.06.03
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy, punktualność, kultura osobista. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Polecam 🙂
Natalia Andrejew
Natalia Andrejew
2023.06.03
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Z całego serca polecam ! Moja kanapa po praniu wygląda jak nowa, każda plama, nawet te, które myślałam, że są niemożliwe do wyczyszczenia, zniknęły. Firma bardzo profesjonalna i punktualna, a całe pranie przeszło bardzo sprawnie. Na pewno w przyszlosci będę więcej korzystać z usług tej firmy :)
macpok89
macpok89
2023.06.02
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Super robota z tapicerką! Polecam
Reklama
Damian Andrejew
Damian Andrejew
2023.06.01
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Prosfesjonalna obsługa, pies nasikal na kanapę, firma na nastepny dzien przyjechała i pozbyla sie niechcianego zapachu i plam. Serdecznie polecam
bodek s
bodek s
2023.06.01
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Dwóch Panów z firmy przyjechało i dokonali niemożliwego z moją rogówką. Zabrudzenia jakie zrobiły moje psiaki zostały dokładnie usunięte.Pełen profesjonalizm i widać, że Panowie znają się na rzeczy......polecam firmę
Odpowiedz z pranie tapicerki Gdańsk , Sopot , Gdynia 2021.04.16
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość !
Paulina Mejer
Paulina Mejer
2023.05.30
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
świetna usługa , mega profesjonalizm oraz bardzo dobrej jakości chemia do czyszczenia. Plamy zeszły od razu a dywany wyglądają jak nowe. Polecam!! 🙂
BKS 45
BKS 45
2023.05.30
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Polecam!
Odpowiedz z pranie tapicerki Gdańsk , Sopot , Gdynia 2023.05.30
Polecamy pranie tapicerki meblowej , do połowy lipca mega promocje !
Reklama
Tadeusz G
Tadeusz G
2023.05.30
Pozytywny
Jakość
Solidna porządna firma. Zawsze można się porozumieć i dogadać. Gorąco polecam