Esthetiek Margot

www.esthetiek-margot.be

Esthetiek Margot Reviews

Excellent rating
4.9
814 reviews Verified
Esthetiek Margot
%title%

%offer%

Reviews ( 774 ) 4.9

Sabrina Losci
Sabrina Losci
2024.05.10
De beste voor powderbrows! Ik kan Margot alleen maar aanraden! Vriendelijke en professioneel!
Reply from Esthetiek Margot 2024.05.13
Dank je wel voor de mooie recensie Sabrina :-)
Lut Dhondt
Lut Dhondt
2024.05.06
recommends
Ben heel tevreden over de service Heel vriendelijk en correct
Elke Lelie
Elke Lelie
2024.05.03
recommends
mooie beauty zaak, zeer vriendelijk en behulpzaam, tip van mijn collega's...en grote aanrader...zeer fijn werk met zeer mooie resultaten. er staat een top team voor je klaar...
Els De Neef
Els De Neef
2024.04.25
recommends
Heel warm onthaald met een lekkere koffie! Vriendelijk en professioneel. Ik heb permanente eyeliner laten zetten zowel boven als beneden de ogen en ben er zeer tevreden over. Een echte aanrader!
Marieke De Kegel
Marieke De Kegel
2024.04.23
recommends
Nette en verzorgde zaak. Hele vriendelijke mensen die hun vak kennen. Ze nemen de tijd om je uitleg te geven. Heel mooie powderbrows laten zetten, niet pijnlijk.
Marieke De Kegel
Marieke De Kegel
2024.04.23
Heel warm onthaald bij Esthetiek Margot met lekkere koffie. Heel vriendelijke mensen die hun vak kennen en hun tijd nemen om je te woord te staan. Powderbrows laten plaatsen. Prachtig gedaan! Enorm tevreden over! Hier kom ik terug!
Verena Hemelaar
Verena Hemelaar
2024.04.22
recommends
Één warme ontvangst, goeie uitleg vooraf en een zeer mooi natuurlijk resultaat zoals ik wou. Een topadres!
Nevin Sertkaya
Nevin Sertkaya
2024.04.15
recommends
Zeer professionele en langdurige pmu! Na 12 jaar is mijn pmu nog steeds op en top in orde! Een vriendelijk ontvangst met gouden raad van Margot. Ik raad ze nog steeds aan iedereen aan! Bedankt Margot!
Evelien Pattijn
Evelien Pattijn
2024.04.11
recommends
Héél blij met de tip om hier langs te komen. Heb nu pmu aan de ogen en kreeg hierover duidelijke info. Alles werd met zorg uitgevoerd. Aanradertje!!!
Josiane Vanhassel
Josiane Vanhassel
2024.04.05
recommends
Super tevreden met het bijwerken van mijn wenkbrauwen!Door de littekens was dit geen gemakkelijke opdracht , maar ik ben dolgelukkig met het resultaat( en in mijn omgeving reageert iedereen heel positief!)Een ware metamorfose!!! Een dikke dankjewel aan Margot & Vincent voor alles( zeker ook de supervriendelijke ontvangst en de goede uitleg( voor en na) Esthetiek Margot is een aanrader!!!!
Christine Arys
Christine Arys
2024.04.04
recommends
bij Margot ! powderbrowes wenkbrauwen perfect geplaatst ! wat een professionalisme ! Ik raad het iedereen aan !
Sophie De Cock
Sophie De Cock
2024.03.29
recommends
top team geweldige service👍👍👍 vriendelijk en informatief onthaal supper werk. powderbrowes & shadowliner geplaatst door de beste margot!!!! in het verleden al lijntje rond lippen en onderaan de ogen en zoals altijd blij met de service het plaatsen kortom the best!!!! niet twijfelen esthetiek Margot is the place to be voor pmu👍
Jessie Van Dam
Jessie Van Dam
2024.03.26
recommends
ik werd vriendelijk onthaald en kreeg de nodige informatie. ik kwam voor powderbrows en permanente eyeliner en ben hier zeer tevreden van dat ik dit hier laten doen heb met een mooi resultaat.
Anne Den Herder
Anne Den Herder
2024.03.21
recommends
Heb mijn wenkbrauwen laten doen .Micro Needling.Ben zeer tevreden. Zeker een aanrader!
Eric Malfroy
Eric Malfroy
2024.03.15
Ben er niet geweest. Wel op de parking gewacht op iemand die bij Zeeman was.
Reply from Esthetiek Margot 2024.03.15
Dank je wel voor de leuke recensie Eric :-)
Hilde Asselman
Hilde Asselman
2024.03.14
recommends
Goede ontvangst, top team !!! Powder brows gedaan, helemaal blij mee 👍
Martine Vansteenkiste
Martine Vansteenkiste
2024.02.23
recommends
Warme ontvangst. Aangename en ontspannen sfeer. Zeer professioneel. Duidelijke uitleg en goede opvolging. Super tevreden met resultaat permanente eyeliner. Zonder twijfel aan te raden !!
Isabel Cherretté
Isabel Cherretté
2024.02.23
recommends
Heel blij met het lijntje onder mijn ogen😊. Iedereen is vriendelijk, aangename omgeving, duidelijke informatie via mail en zorgzaam bij het aanbrengen van de lijntjes.
Jasmine Eeckhout
Jasmine Eeckhout
2024.02.20
recommends
na vele jaren erover na gedacht te hebben, eindelijk het besluit genomen,om permanente make-up, te laten doen. één echte aanrader,bij Esthetiek Margot.
Maureen De Smedt
Maureen De Smedt
2024.02.20
recommends
Een heel vriendelijk onthaal en heel mooie resultaten wenkbrauwen en lijntje boven en onder heel goed gedaan goede verzorging heel professioneel een aanrader x