Eskulap Lublin

Eskulap Lublin Reviews

Good rating
4.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
grazyna kuss
grazyna kuss
2024.03.01
Należałam do tej Przychodni od momentu jej powstania, jednak 2 lata temu zmieniłam na inną bardziej przyjazną dla pacjenta, gdzie w razie choroby jestem przyjęta tego samego dnia a nie za 3 dni. Do lekarzy nie mam zastrzeżeń, ale niektórym pielęgniarkom brak empatii. Kilka dni temu podczas rozmowy telefonicznej z moją prawie 90 letnią mamą, pielęgniarka nakrzyczała na moją mamę, za to, że poprzedniego dnia nie odebrała od niej telefonu. Przez dobrych kilka godzi uspokajałam spłakaną staruszkę. Nie był to jedyny incydent pielęgniarski ale ten przelał czarę goryczy. Niestety nie znam nazwiska, żeby przestrzec innych. Takie zachowanie psuje opinię całej przychodni.
Blanca Gutowska
Blanca Gutowska
2024.01.08
Nigdy nie spotkałam się z tak miłą atmosferą w przychodni. Już na etapie rejestracji telefonicznej byłam pozytywnie zaskoczona ponieważ Pani z którą rozmawiałam była uprzejma i pomocna nie tak jak to zazwyczaj wygląda. Na wizytę umówiona byłam do Doktor Winiarskiej która przeprowadziła ze mną dokładny wywiad, zbadała mnie i opisała co mi dolega. Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze gdzie czułam że Pani Doktor naprawdę stara się mi pomóc. Szczerze polecam!
Marek K
Marek K
2023.10.12
Bardzo miła i pomocna obsługa. Jak już chorować to tylko z Nimi. Polecam.
Anna Maria Zyga
Anna Maria Zyga
2023.08.04
Alalal ALalalal
Alalal ALalalal
2023.05.08
Jestem zadowolony polecam
Paweł Luk
Paweł Luk
2023.03.19
Marcin
Marcin
2023.01.27
Nie polecam. Podejście do pacjenta dr Kępy to jakiś nieśmieszny żart. Od dojrzałej osoby oczekuje się większego profesjonalizmu i odrobiny kultury. Nie chodzi mi o powiew empatii wprost z serca doktor, ale drwiny w trakcie badania są totalnie nie na miejscu. PS dr Kępa nie wie, że można wystawiać l4 wstecz, a mamy 2023 rok - pozdrawiam
Patrycja Sznajdrowicz
Patrycja Sznajdrowicz
2023.01.12
Martyna
Martyna
2022.03.10
KAB 71
KAB 71
2022.03.03
Wszystko spoko, ale jednak obsługa telefonu jednak zacofana, recepcja chyba nie wie że telefon służy do obsługi klienta i że powinny go odebrać, no cóż z godzinkę już mam w plecy, mam nadzieję że recepcja bedzie miała ciekawą rozmowę z przełożonym, jeśli wgl zwracacie uwagę na opinie
Katarzyna Winiarczyk
Katarzyna Winiarczyk
2022.02.10
Piotr Szymankiewicz
Piotr Szymankiewicz
2022.01.24
Od 2013 korzystam z opieki NZOZ Eskulap i bardzo polecam tę przychodnię. Zarówno personel jak i otoczenie bardzo przyjazne dla dzieci i dorosłych. Sprawna rejestracja (jak jest paląca potrzeba, to termin następnego dnia, albo jeszcze tego samego). Recepty na telefon są wystawiane także sprawnie. Widać, że pracownicy szukają rozwiązań, by pomóc pacjentowi, a lekarze zlecają bez problemu potrzebne badania. "Odkażanie" przyssawek do RTG zwykłą wodą było dla mnie dużym zaskoczeniem, ale w dobie pandemii pewnie nie ma to już miejsca :) POLECAM
Dorota Wójcik
Dorota Wójcik
2021.09.17
Najlepsza przychodnia w mieście.Nie wiem komu zależy na wprowadzaniu błędnych informacji w tych komentarzach.Od 26 lat korzystam wraz z całą moją rodziną.Nigdy nie zawiodłam się.Miło i profesjonalnie.Mam porównanie.Polecam i nigdy nie wybrałbym innej.Jeśli sprawa pilna natychmiast jest się przyjętym.
Grzesiek Gr
Grzesiek Gr
2021.02.26
Pomimo covida bardzo dobra opieka. Bez problemu można się dodzwonić do recepcji. Teleporada w dzień zgłoszenia. Pani doktor przez cała chorobę dzwoniła interesowała się i proponowała różne rozwiązania. Jestem pod dużym wrażeniem.
TomTom LukLuk
TomTom LukLuk
2021.02.18
Serdecznie polecam Panią Agnieszkę Balawender-Uszko. Cudowna osoba, bezinteresowna i troskliwa. Pani doktor sama dzwoni i Pyta o zdrowie naszej babci i sama proponuje wizytę np. domową. Niespotykane w dzisiejszych czasach. Muszę podkreślić, iż babcia leczy się u różnych specjalistów i jeszcze nigdy nie doświadczyliśmy takiej troski i uwagi poświęconej pacjentowi. Dziękujemy i gorąco polecamy Panią doktor.
Irga Kowalska
Irga Kowalska
2021.02.02
Dzisiaj weszłam na stronę przychodni i zdziwiły mnie komentarze pod adresem Pan z recepcji. Ja jestem pacjentką tej przychodni od wielu lat jeszcze od czasów studenckich i nigdy nie zauważyłam żeby Panie z recepcji były niemiłe. Wręcz przeciwnie one są wyjątkowo mile i otwarte na potrzeby pacjenta. Ktoś narzekał, że na wizytę czekał kila dni. Jak trafił na epidemie grypy i na raz chce się zarejestrować nie wiadomo ile osób to chyba nic dziwnego że i poczekać trzeba. Czasami i ja czekałam 1-2 dni, ale na przestrzeni wielu lat zdarzało się to bardzo rzadko. Zazwyczaj wizyta odbywała się tego samego dnia. Poza tym nawet jeżeli już nie było miejsca do lekarza w danym dniu a ktoś miał sytuację szczególną to na pewno został przyjęty. I tu muszę pochwalić Panie z recepcji, one jeżeli widzą, że pacjent wymaga szybkiego przyjęcia nawet jeżeli każdy z lekarzy ma już komplet pacjentów to bardzo szybko idą do gabinetu lekarskiego i któryś z lekarzy zawsze przyjmie. O czymś takim można zapomnieć w jednej z większych przychodni w centrum Lublinia z wieloma specjalistami. Tam jak recepcjonistka mówi, że nie ma numerków to żeby konający przyszedł to nikt go nie przyjmie w trybie pilnym. Ja już trochę do różnych specjalistów w swoim życiu chodziłam i różny stosunek do pacjenta obserwowalam. Czytając opinie odnośnie przychodni ktoś narzekał, że jego wyzyta nie odbyła się punktualnie o wyznaczonej godzinie. Ja do jednego z lubelskich specjalistów czekałam kiedyś 3 miesiące. Wizyta może i była punktualnie o wyznaczonej godzinie ale i punktualnie była kończona. Trwała tak około 10 min. Ten lekarz nawet nie miał czasu na wszystkie wyniki popatrzeć. Więc chyba lepiej jak wizyta trochę się przedłuży kiedy zajdzie taka potrzeba. Wg mnie to świadczy o tym, że lekarz jest zainteresowany stanem zdrowiem pacjenta. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z świadczonych usług przez cały personel tej przychodni.
Beata Marszałek
Beata Marszałek
2020.12.31
Po dwóch teleporadach i skutecznych lekach, skierowanie na prześwietlenie płuc, wizyta w przychodni i osłuchanie oraz pełny pakiet badań laboratoryjnych. Bardzo profesjonalna opieka. Korzystam od kilkunastu lat.
Marta Marta
Marta Marta
2020.02.14
Olka MC
Olka MC
2019.07.18
Leczę się tam i u doświadczonych lekarzy pierwszego kontaktu, od dziecka. Jestem naprawdę zadowolona, ze specjalistycznego podejścia i kontaktu z pacjentem/ką.
Piotrek
Piotrek
2019.04.25