Escape-Ede Escaperoom Reviews

Escape-Ede Escaperoom Reviews

5.0

Excellent - based on 150 reviews

www.escape-ede.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (150)
Moniek Van Zogchel
Moniek Van Zogchel
2024-01-28
Uitdagende. escaperoom met pittige puzzels. Hartelijk ontvangst en ook heel fijn dat zusje met verstandelijke beperking een persoonlijke begeleiding kreeg van Karlijn.
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2024-01-29
Hallo Moniek, Bedankt voor het plaatsen van je review! We proberen het om voor iedereen een leuke ervaring te maken :) Groetjes Escape-Ede
Advertisement
Joyce van Weel
Joyce van Weel
2024-01-07
Hele leuke escape room die goed in elkaar zit! We werden leuk ontvangen en hebben de kamer met plezier gespeeld. Daarna ook nog uitgebreid een drankje kunnen doen met het vriendelijke personeel! Echt een aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2024-01-08
Hallo Joyce, bedankt voor het plaatsen van je review! En leuk om te horen dat jullie een goede ervaring hebben gehad😉 graag tot ziens bij onze locatie
Marit Dekker
Marit Dekker
2024-01-05
Awesome escape room. The theming was very well done and immersive. The puzzles were challenging and all unique and new to me despite having done a fair few escape rooms before. The special effects and theming made this one of the best rooms I have ever done. Great host too. Very friendly and right amount of guidance. Would definitely recommend!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2024-01-05
Hello Marit, What an awesome review! Many thanks for visiting our location and we would like to see you in our future rooms! Sincerely, Team Escape Ede
Miriam Terbonssen
Miriam Terbonssen
2023-12-21
Verrassende escaperoom, goede puzzels
Henk Moesker
Henk Moesker
2023-07-01
Advertisement
henks88
henks88
2023-05-08
Leuke en goed onderhouden escape room met veelzijdigheid aan puzzels. Vriendelijk personeel, aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2023-05-08
Hallo Henk, Bedankt voor je review 👍 Daar doen wij het voor😇
Birgit Schmeing
Birgit Schmeing
2023-05-07
Mooie escaperoom met veel aandacht voor detail en veelzijdig uitdagingen. Spannend, veelzijdig en leuk voor iedereen. Een echte aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2023-05-08
Hallo Birgit, bedankt voor je leuke review! Hopelijk tot ziens op onze locatie 😁
Colin Vermeulen
Colin Vermeulen
2023-03-04
goed onthaald, hele leuke kamer. wij hebben met 2 gedaan. echte aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2023-03-05
Hallo Colin, Bedankt voor je review 👍😁
noelle middelveld
noelle middelveld
2023-03-04
Super leuke escape room met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2023-03-05
Bedankt voor het plaatsen van je review Noëlle😁
Advertisement
Denise B
Denise B
2023-01-02
Melissa van Alff
Melissa van Alff
2022-12-29
Erg leuke escaperoom met goed doordachte puzzels. Geen standaardpuzzels, waardoor het ook voor de ervaren escaper een uitdaging is om uit deze kamer te komen. Afwerking is erg goed, waardoor je helemaal in het thema zit.
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-12-29
Hallo Melissa, bedankt voor je leuke review! Goed om te lezen dat we ervaren escapers ook goed kunnen uitdagen/vermaken 😁
Thomas W
Thomas W
2022-12-29
Marjon Meijer
Marjon Meijer
2022-11-27
Leuke uitdagende escaperoom! Mooi decor en verrassende effecten. Heel leuke ontvangst en prima hapjes en drankjes. Wat mij betreft een echte aanrader.
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-11-27
Hallo Marjon, Bedankt voor het plaatsen van jouw review 😁 Groeten Escape Ede
Advertisement
Corine Jeene
Corine Jeene
2022-11-27
Super leuke escape experience. We hebben het kunnen oplossen, wat als de kers op de taart was. Vol leuke effecten en breinbrekers. De bar is ook een fantastische ruimte om voor of na (of allebei) een lekker drankje te doen. De gastvrijheid is top! En de previeuw van de nieuwe kamer beloofd heel veel goeds. Iedereen aan te raden
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-11-27
Hallo Corine, Bedankt voor je leuke review! Goed om te lezen dat jullie ook voor en na een leuke ervaring hebben gehad. We zien jullie graag weer terug als onze nieuwe kamer klaar is 😇
Rianne De Vries
Rianne De Vries
2022-11-19
Eric Zwartepoorte
Eric Zwartepoorte
2022-11-18
Jan Streefkerk
Jan Streefkerk
2022-11-18
Top escape-room; mooi thema, goede verhaallijn en uitstekende en vriendelijke host Britt. Aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-11-19
Hallo Jan, bedankt voor je toffe review! 😁
Advertisement
Q Vdr
Q Vdr
2022-10-29
Super leuke escape room, zeker een aanrader!
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-10-30
Hallo Q, bedankt voor je review 😁👍
Andre dijkstra
Andre dijkstra
2022-07-30
Wat een ervaring wij hebben 30-7-22 om 18:30 uur de escaperoom geprobeerd te kraken, helaas kwamen we 5 minuten te kort !!!!! Maar wat een aanrader. Zeer doordacht met een verhaal en erg goed in elkaar stekende ruimten. Kortom wij hebben er enorm van genoten, en de gast dames waren uit de kunst.
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-07-30
Hallo André, bedankt voor je leuke review, daar zijn wij en de dames heel blij mee😇 ook fijn dat jullie zo'n leuke ervaring hebben gehad! Graag tot ziens in onze escaperoom ☺️
nifti hartjes
nifti hartjes
2022-07-19
Hele goede escaperoom. Zeker de moeite waard om te spelen. En vooral erg fijne ontvangst. Top.
Reply from Escape-Ede Escaperoom 2022-07-19
Hey Nifti, bedankt voor je review 👍 Graag tot ziens😉