EM Gorce Resort

www.emgorceresort.pl

EM Gorce Resort Reviews

Excellent rating
4.9
138 reviews Verified
EM Gorce Resort
%title%

%offer%

Reviews ( 139 ) 4.9

Tomasz
Tomasz
2024.05.13
10 Verified
☺Wszystko na 10! Napewno wrócimy:)
Stanisława
Stanisława
2024.04.25
10 Verified
Było super ☺Tak ☹Wszystko na najwyższym poziomie
Łukasz Łyczkowski
Łukasz Łyczkowski
2024.04.23
Przytulne miejsce, dostępna jest sauna (sucha lub parowa), wszystkie sprzęty kuchenne są, dużo miejsca w środku, przestronne pokoje, idealne na kilka osób 😍 I przepiękne widoki, dostępna jest bala (jacuzzi) za dodatkową opłatą, ale warto skorzystać. Z chęcią byśmy tu jeszcze kiedyś wrócili, pani bardzo miła i kulturalna 😊
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
K. Waksiowa
K. Waksiowa
2024.04.22
Location
Rooms
Service
Albert Waksmundzki
Albert Waksmundzki
2024.03.10
Location
Rooms
Service
Stefan
Stefan
2024.03.10
9.0 Verified
☺Maison tout confort, grande et spacieuse. Accueil par Ewa parfait. Explications et informations sur les lieux à visiter parfait. ☹Éteindre les lumières extérieures de la maison aurait été top pendant la nuit. Un peu d' économie. Rappel, les maisons en Pologne n'ont pas de volet . Une cafetière un peu plus moderne serait la bienvenue. Il est dommage que le bain chaud soit en option.
Тодорова
Тодорова
2024.02.08
10 Verified
☺Гостеприимство. Комфорт. Чистота. Стиль.
Bohdansichkar
Bohdansichkar
2024.02.04
10 Verified
Відпочинок татри ☺Сподобалася гостиприїмність господарів, комфорт, господиня постаралася зробити теплий, домашній мікроклімат, який ми відчували протягом всього періоду перебування.
Lukas
Lukas
2024.01.27
10 Verified
Exceptional
Diana
Diana
2024.01.26
10 Verified
Exceptional
Marta Romanowicz
Marta Romanowicz
2024.01.16
Piękny dom, wyposażony we wszystko co trzeba podczas pobytu z rodziną :) Sauna, bania rewelacja ! Na powitanie czekały na nas owoce, winko oraz oscypek. Bardzo fajna lokalizacja domku cisza, spokój oraz cudowny widok na góry. Nic więcej nie trzeba !
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from EM Gorce Resort 2024.01.16
Serdecznie dziękujemy wspaniałych Gościom❤️
Monika Szczepaniak
Monika Szczepaniak
2024.01.13
Trip type
Vacation
Friends
Agnieszka
Agnieszka
2024.01.05
10 Verified
Wyjazd sylwestrowy ☺Miejsce czyste, ładnie urządzone, z pięknym widokiem na góry, na uboczu, ale blisko do okolicznych atrakcji. Sauna i balia na wyłączność to duży Plus! Właściciele pomocni i życzliwi. W domku czekały na nas owoce, wino o oscypek :)
Kiss
Kiss
2023.12.28
10 Verified
Exceptional
Kateryna
Kateryna
2023.12.23
9.0 Verified
Wonderful ☺ The hosts provide you with the experience, not just accommodation. There are toys that our boy was in love with, the welcome fruits and wine are a great touch. The hosts provide you with the discount to the nearest attractions and are happy to advise on restaurants, places, etc ☹ Nothing
Dmitriy
Dmitriy
2023.12.10
10 Verified
Great place to stay for a group of friends/family ☺ Nice location with beautiful nature around the house. The interior with the wood inside creates great atmosphere, especially during winter! Owners are really nice people! Helped us with everything we asked for. You will have a really great time here! ☹ -
Jaroslaw Wyka
Jaroslaw Wyka
2023.12.05
Świetny domek z sauna wewnątrz oraz balią na zewnątrz. Pomimo problemu z pompą ciepła właściciel załatwił wszystko super. Polecam
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service
Reply from EM Gorce Resort 2023.12.05
Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy
Andrzej
Andrzej
2023.12.03
10 Verified
Exceptional
Maks
Maks
2023.11.29
10 Verified
☺Всё прекрасно, вид чудесный, обслуживание 🔥, приеду сюда и не один раз, рекомендую 100 из 10
Karina Akimova
Karina Akimova
2023.11.27
Najlepsze miejsce, w którym spędzaliśmy wakacje
Trip type
Vacation
Friends
Location
Rooms
Service