ELTERGAZ. Autoryzowany Serwis Termet Vaillant Buderus Reviews

ELTERGAZ. Autoryzowany Serwis Termet Vaillant Buderus Reviews

5.0

Excellent - based on 16 reviews

www.elter-gaz.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (16)
Magdalena Koziarowska
Magdalena Koziarowska
2024-02-06
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą ELTERGAZ, wysoka jakość świadczonych usług, duża wiedza merytoryczna, terminowość i punktualność. Szczerze polecamy.
Advertisement
Natalia Zamojska
Natalia Zamojska
2024-01-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Obsługa fachowa wszystko na najwyższym poziomie !! Moim zdaniem nie ma lepszego Serwisu w okolicy . Pan Dariusz zawsze pomocny,robota zawsze wykonana na czas i na najwyższym poziomie.Polecam go w 100%,zresztą też został mi polecony przez znajomego. W przyszłości na pewno będę korzystała z tego serwisu. Serdecznie pozdrawiam. :)
Boguś K
Boguś K
2023-12-08
Fachowe doradztwo, dbałość o klijeta, najlepszy serwisant z którym miałem do czynienia takich fachowców nam trzeba .
Małgorzata Jurko
Małgorzata Jurko
2023-02-01
Positive
Professionalism
Polecam mocno! Bardzo miła i profesjonalna obsługa
Monika Orzechowska
Monika Orzechowska
2023-01-04
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
POLECAM!!!
Advertisement
Marek Balos
Marek Balos
2022-12-30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Firma na 5. Żetelna solidna naprawa,odpowiedzi na pytania bardzo wyczerpujące i zrozumiałe. Polecam z czystym sumieniem.
Reply from ELTERGAZ. Autoryzowany Serwis Termet Vaillant Buderus 2022-12-31
Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia za rok.
Jerzy Janyk
Jerzy Janyk
2022-09-27
Bardzo dobry serwis. Punktualny przyjazd na umówiony termin. Wysoki profesjonalizm wykonywanych prac serwisowych. Polecam pomimo kosztów dojazdu z Głogówka, w odróżnieniu od miejscowej firmy Univers Pana Puzio z Koźla.
Jarosław Koziura
Jarosław Koziura
2022-04-30
Aleksandra Mazan
Aleksandra Mazan
2021-06-20
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Jestem bardzo zadowolona , profesjonalne wykonanie instalacji gazowej , dodatkowo instalator przeczyścił cały układ grzewczy specjalnym urządzeniem . Polecam usługi tej firmy 👍
Advertisement
Anna Peterek
Anna Peterek
2020-10-06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Rzetelna i miła obsługa. Polecam!
Michał Szała
Michał Szała
2020-09-29
M. Ciritta
M. Ciritta
2020-09-28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Profesjonalni w każdym calu. Zadowolony z efektów. Polecam!
Mariusz Kopecki
Mariusz Kopecki
2020-09-27
Dobry fachowiec
Advertisement
Piotr Bochenek
Piotr Bochenek
2020-09-27
Positive
Professionalism
Alek
Alek
2020-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm. Szybko i wysoka jakość usług.
ANNA STAREGA
ANNA STAREGA
2020-09-27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Firma z prawdziwego zdarzenia. Przede wszystkim profesjonalizm. Polecam!