Egea Fisioteràpia Reseñas

Egea Fisioteràpia Reseñas

4.9

Excelente - basado en 51 opiniones

www.egeafisioterapia.es
está verificado por Trustindex

Garantizamos que todas las reseñas son 100% reales.
¿Qué es Trustindex?
%title%

%offer%

Reseñas (51)
Ignasi Lloveras
Ignasi Lloveras
2023-12-24
Vaig demanar cita d'urgència perquè em vaig quedar clavat de cervicals i de seguida em van fer un forat a la seva agenda. En Marc va ser molt professional i em vaig sentir a gust i molt ben atès en tot moment. Gràcies!
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-12-24
Moltes gràcies, Ignasi! Ens alegra molt llegir les teves paraules ;)
Advertisement
Roser Lopez Joaquina
Roser Lopez Joaquina
2023-11-15
Tracte humà i proper. M'ha ajudat molt amb la recuperació del menisc trencat, m'he estalviat una operació. Sense cap dubte ho aconsellaria a tothom.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-11-30
Moltes gràcies, Roser!
estercita egea lopez
estercita egea lopez
2023-11-15
Ahir vaig fer tractament amb ones de xoc, per una fascitis plantar de 7 mesos d'evolució. ESPECTACULAR!! Puc dir que vaig sortir de la consulta amb molt menys dolor ,100% aconsellable! Després de tants mesos de dolor, només haig de donar les gràcies per tenir uns germans tan professionals, les ones de xoc han sigut un més a més en el tractament que estic fent amb ells des de fa aprox. un mes. Ja casi tinc la resolució del problema. Gràcies per la vostre dedicació, contància i per voler estar sempre al dia . Invertir en fomació beneficia molt positivament a tots els vostres pacients. Endavant!
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-11-15
Moltes gràcies! ;)
Paquita Domínguez Hernán-Pérez
Paquita Domínguez Hernán-Pérez
2023-10-21
Laura es excelente profesional. Trata mis problemas de esguinces y lumbalgias con gran cariño, profesionalidad y dedicación. Gracias infinitas
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-10-23
¡Muchas gracias, Paquita! Nos alegra mucho leerlo ;)
Edu Moreno
Edu Moreno
2023-08-26
Fui por un dolor lumbar, y sólo con una sesión salí muchísimo mejor. Buen trato y servicio por parte de Marc.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-08-29
¡Muchas gracias, Edu! Nos alegramos mucho de leerlo ;)
Advertisement
Helena Mercader
Helena Mercader
2023-08-08
Primera visita i estic desitjant tornar! Tracte molt proper i professional.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-08-22
Moltes gràcies Helena! Encantats que la teva experiència hagi sigut positiva!
Jordi Martin Peña
Jordi Martin Peña
2023-08-05
Faig fisio amb la Laura. Desde el primer día es va pendre el meu problema molt enserio i m'ha ajudat moltissim i estic encantat! Gran profesional que la recomano 100%.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-08-22
Moltes gràcies, Jordi! La teva opinió és important per a nosaltres :)
Mayra Olan
Mayra Olan
2023-07-11
Estic fent recuperació de les dos cesareas que he tingut i estic súper contenta. Grans professionals.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-07-26
Moltes gràcies, Mayra! ;)
Noemí
Noemí
2023-07-05
Sempre els mes atents, amables i professionals!
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-07-07
Moltes gràcies, Noemí ;)
Advertisement
José Antonio Sánchez
José Antonio Sánchez
2023-06-22
Llevo años asistiendo a la consula de Egea fisioterapia y lo seguiré haciendo. Encuentro buenas instalaciones atención personalizada y grandes profesionales .
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-06-23
¡Muchas gracias por la confianza, José Antonio!
Paula Solé
Paula Solé
2023-05-23
Esther Bel
Esther Bel
2023-05-23
Hace años que conozco este sitio es genial ,muy profesional y el trato exquisito, lo recomiendo el 100%
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-05-23
¡Muchas gracias, Esther!!
Miriam C.L
Miriam C.L
2023-05-17
Son unos magníficos profesionales, en contínua formación para ofrecernos el mejor servicio y ayudarnos de la manera más eficiente y eficaz con nuestras lesiones. Encantada con Laura por su delicadeza y profesionalidad para tratar el suelo pélvico, cicatrices... Los recomiendo 100%.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-05-22
¡Muchas gracias por la confianza, Miriam!
Advertisement
Izan Lopez Vergel
Izan Lopez Vergel
2023-05-12
El millor servei de fisioteràpia de la zona. Realment mai no he tingut cap queixa amb ells, són grans professionals i es nota que són vocacionals. Endavant, seguiu així!
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-05-16
Moltes gràcies, Izan! ;)
Imma Collet
Imma Collet
2023-05-08
M'estic visitant amb la Laura per millorar el sòl pelvià i des del primer dia em va transmetre molta confiança amb el tracte rebut tan proper. He notat molta millora amb els tractaments i els exercicis que proposa. Totalment recomanable, és una gran professional.
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-05-12
Moltes gràcies, Imma!
Miquel Salto
Miquel Salto
2023-04-25
Bons professionals, tracte excel·lent i millor atenció
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-04-25
Moltes gràcies per la confiança, Miquel!
Olívia Caubet
Olívia Caubet
2023-04-24
Totalment recomanable!! Molt atents i professionals!
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-04-25
Moltes gràcies, Olívia!
Advertisement
XAVI CUNILL ALTARRIBA
XAVI CUNILL ALTARRIBA
2023-04-24
Molt contents, bons tractaments, sempre amb bons resultats. Bones mans per els nens tb!!! Recomanable
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-04-25
Moltes gràcies, Xavi!!
Joan Buquet Rabal
Joan Buquet Rabal
2023-04-21
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-04-25
Moltes gràcies, Joan!
Montse Lopez
Montse Lopez
2023-04-20
Respuesta de Egea Fisioteràpia 2023-04-25
Moltes gràcies, Montse!