Easydura Solar Industry

www.easydura.de

Easydura Solar Industry Reviews

Excellent rating
4.9
294 reviews Verified
Easydura Solar Industry
%title%

%offer%

Reviews ( 294 ) 4.9

Danny Steeghs
Danny Steeghs
2024.05.24
Vorige week 20 zonnepanelen incl Solar-edge systeem laten plaatsen door Easydura. Allereerst kwam Rick langs voor duidelijke uitleg, bekijken van locatie en een gepaste offerte. Ook enkele dagen later toen we nog vragen hadden werden deze duidelijk telefonisch uitgelegd en werd hiervoor de tijd genomen. Burak en Glenn kwamen de zonnepanelen plaatsen, top monteurs die meedenken en overleggen om een goed resultaat te leveren. Nadat ze geplaatst waren kregen we duidelijke uitleg over het systeem en de bijhorende app. Zoals wel aan de reviews te lezen is, heeft Easydura een goede prijs-kwaliteitverhouding. Top werk geleverd! Bedankt voor de goede en snelle service.
Jeffrey Mol
Jeffrey Mol
2024.05.20
Ik wil Burak en Glenn bedanken voor het plaatsen van de zonnepanelen, wij zijn er tevreden over. Alles netjes gelegd en aangesloten! Verder is alles prima geregeld, er wordt duidelijk gecommuniceerd, Zeker een aanrader.
Diana KĆ¼ppers
Diana KĆ¼ppers
2024.05.08
Na monitoring van hun kant ,een defecte omvormer ontdekt op dinsdag, op donderdag was er al een nieuwe opgehangen, wat een top service, zeer tevreden, Easydura is echt een aanrader.
Rob R
Rob R
2024.05.06
Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen door Burak; hij werkt netjes / accuraat, is opgeruimd en vriendelijk. Wij kunnen Burak dan ook aanbevelen.
jeroen van den Hombergh
jeroen van den Hombergh
2024.04.23
Jordy Van der Putten
Jordy Van der Putten
2024.04.16
Easydura is een aanrader voor je zonnepanelen. Goede expertise, duidelijk, vertrouwt en goede prijs/kwaliteit.
Ch. Hoeben
Ch. Hoeben
2024.04.16
Gisteren zijn bij ons zonnepanelen geplaatst door Burak en Glenn van Easydura uit Venlo. Burak en Glenn zijn deskundig, nauwkeurig en fijn in de omgang. Zeer tevreden!!
Peter Verberne
Peter Verberne
2024.04.14
Plaatsing prima, Burak en Glenn goed gedaan. Communicatie met Easydura kan beter, zeker geen standaard e-mail sturen waar andere tijden in staan!!
Herman Kusters
Herman Kusters
2024.04.07
Top bedrijf, vlotte communicatie + strakke planning, eerlijke prijzen en eerlijk persoonlijk advies. Komen liever een keer te veel kijken dan een keer te weinig šŸ‘ echt super!! Bedankt mannen!
Sgp Derks
Sgp Derks
2024.04.05
Tevreden. Burak en Glenn hebben netjes gewerktšŸ‘šŸ»
Twan Hendriks
Twan Hendriks
2024.03.26
Zeer tevreden over de snelle en correcte plaatsing.
Spike Spikingson
Spike Spikingson
2024.03.23
Burak en Glenn werken netjes en snel, alles in overleg. Offerte is ook duidelijk en voor een goede prijs, denken echt mee. Zeker een aanrader !!
Sandy Verstegen
Sandy Verstegen
2024.03.22
Ricky
Ricky
2024.03.18
quotation to installation, everything went smoothly at a very good price. All my queries were resolved during this time. Even I did a couple of changes that were addressed. No extra surprises (like many other companies) at the time of installation or invoicing (paid after 5 days of installation after proper satisfaction). Noel and Mark did a great job in installation, I had complex meter wiring, which they sorted, and solar panels were supposed to be installed at 3 different places (including Flat roof of Garage) connected via wire, which must be hidden. Everything went great. Thank you, Easy dura. a very good company to deal with. I also recommended it to my friends.
Patricia Mevis-vd Rijdt
Patricia Mevis-vd Rijdt
2024.03.17
Guus Tuckmantel
Guus Tuckmantel
2024.03.09
Duidelijke uitleg en offerte naar onze wensen. Burak & Glenn hebben alles zeer professioneel en netjes opgeleverd. Zeer tevreden over het hele traject.
Ben Joosten
Ben Joosten
2024.03.09
Dik tevreden over EasyDura! Eerste week van februari een offerte laten maken door Rick, welke we dezelfde dag nog ontvangen hebben. Oorspronkelijk wouden wij de oude installatie (10 panelen) behouden en verplaatsen maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een compleet nieuwe installatie van 24 panelen. Hierbij heeft Rick goed meegedacht en advies gegeven over de verschillende mogelijkheden. Na akkoord op de uiteindelijke offerte is de installatie 3 weken later op 29 februari geĆÆnstalleerd. De installatie is gedaan door Glenn en Burak. De oude installatie is door hun snel en netjes verwijderd en ook de nieuwe installatie is erg snel, vakkundig en netjes geplaatst. Het systeem is dezelfde dag nog werkend opgeleverd echter om ook de door ons bestelde inline meter functioneel te maken bleken er nog enkele onderdelen te missen. Ook dit is snel door Steven opgepakt en netjes opgelost en alsnog een week later in orde gemaakt. Tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden en geĆÆnformeerd. Afspraken netjes nagekomen en netjes gewerkt. Erg tevreden, bedankt!
ursula van hedel
ursula van hedel
2024.03.07
Noƫl en Mark hebben super gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
Maurice Biermans
Maurice Biermans
2024.03.07
Noƫl en Mark hebben goed en netjes werk geleverd
Willem Goppel
Willem Goppel
2024.03.06
Panelen werken en liggen er straks op. Noel en Mark hebben alles prima uitgelegd en netjes gewerkt. Vaklui.