E-Events Team - DJ-e, Konferansjerzy, światło, dźwięk

www.e-events.pl

E-Events Team - DJ-e, Konferansjerzy, światło, dźwięk Reviews

Excellent rating
5.0
100 reviews Verified
E-Events Team - DJ-e, Konferansjerzy, światło, dźwięk
%title%

%offer%

Reviews ( 100 ) 5.0

Ola Nowak
Ola Nowak
2024.01.07
Advertisement
Przemysław
Przemysław
2024.01.04
Polecam firmę E-events Team . Panowie zrobili super robotę na weselu , goście byli zachwyceni. Od początku kontakt z Panem Piotrem był profesjonalny . Szczegóły dograne i przemyślane. Bylismy również na weselu granym przez Pana Piotra jako goście i odnajduje się w róznych stylach . Jeśli chcesz mieć gwarancję udanej zabawy, fajną muzykę i oprawę na swoim weselu to nie mogłeś lepiej trafić . Jak dla mnie 10/10 .
Kinga Tabor
Kinga Tabor
2024.01.03
recommends
Ludzie! Nie ma lepszej ekipy na Wesele od nich. Tak rozbujają parkiet, że jest ciągle pełen. Wspaniali ludzie, cudowna współpraca i na prawdę efektowne widowisko. Polecam z całego serca, nie będziecie żałować 🤍🤍🤍
Kinga Zeleks
Kinga Zeleks
2024.01.03
Ludzie! Nie ma lepszej ekipy na Wesele od nich. Tak rozbujają parkiet, że jest ciągle pełen. Wspaniali ludzie, cudowna współpraca i na prawdę efektowne widowisko. Polecam z całego serca, nie będziecie żałować 🤍🤍🤍
Angelika Piekarz Sobuś
Angelika Piekarz Sobuś
2024.01.03
recommends
Najlepsi ! Potrafią rozkręcić każdą imprezę a wszystkie kapele przy tym co oni robią mogą się schować � goście byli bardzo zaskoczeni oczywiście pozytywnie � polecamy
Advertisement
Maciej Dziąba
Maciej Dziąba
2023.11.19
Super organizacja, swietny kontakt, impreza spersonalizowana do indywidualnych potrzeb. Nic nie było problemem, wszystko dalo sie zalatwic. Goscie chwalili i my rowniez! Serdecznie polecam :)
Anna Głuch
Anna Głuch
2023.11.01
Ogromnie polecamy E-Events Team. Panowie obsługiwali nasze wesele. Goście są zachwyceni obsługą i repertuarem. Muzyka była uniwersalna, każdy znalazł coś dla siebie. Zabawy były świetne, skomponowane tak aby brało w nich udział jak najwięcej osób. Każdy nasz szalony pomysł został zrealizowany. Wybraliśmy E-Events Team ze względu na opinie w Internecie i to był strzał w dziesiątkę. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy E-Events Team! A i G
Aleksandra Wojtusik
Aleksandra Wojtusik
2023.10.02
Ekipa zdecydowanie godna polecenia. Bez dobrej muzyki i doświadczonego konferansjera ciężko o udane wesele. W tym wypadku wszystko było w punkt! Oprócz zabaw i planu wesela przygotowanego przez Parę Młodą udało się wpleść aktywności, które rozruszały każdego i młodego i starszego. Plus udało się też zaaranżować małą niespodziankę co bez pomocy pana Piotra mogło się nie udać 😅 Poza wsłuchaniem się w potrzeby i oczekiwania Państwa Młodych, zaoferowali też swoje pomysły i szli za flow imprezy tak, żeby każdy dobrze się bawił.
Aleksandra W-k
Aleksandra W-k
2023.10.02
recommends
Ekipa zdecydowanie godna polecenia. Bez dobrej muzyki i doświadczonego konferansjera ciężko o udane wesele. W tym wypadku wszystko było w punkt! Oprócz zabaw i planu wesela przygotowanego przez Parę Młodą udało się wpleść aktywności, które rozruszały każdego i młodego i starszego. Plus udało się też zaaranżować małą niespodziankę co bez pomocy pana Piotra mogło się nie udać 😅 Poza wsłuchaniem się w potrzeby i oczekiwania Państwa Młodych, zaoferowali też swoje pomysły i szli za flow imprezy tak, żeby każdy dobrze się bawił.
Advertisement
Katarzyna Szostak
Katarzyna Szostak
2023.10.02
recommends
Pan Piotr wraz z młodszym pomocnikiem tworzyli znakomity duet na naszej imprezie weselej! Przed weselem wysłaliśmy proponowaną listę piosenek, jakie chcielibyśmy usłyszeć w tym dniu, jak i także nasze preferencje aktywności podczas imprezy. Pan Piotr rzetelnie się z nimi zapoznał i wdrożył plan w życie! Był niezastąpiony nie tylko jako DJ, ale także konferansjer. Doskonale czytał nastrój gości i sam sugerował aktywności, które poderwały wszystkich do tańca bez względu na wiek! My zarówno, jak i nasi goście świetnie się bawili, nucąc znane sobie utwory i szalejąc w rytm muzyki niczym Shakira, Beyonce i Britney Spears razem wzięte. Muzyka jest ważną częścią wesela, dlatego bardzo się cieszymy, że wybraliśmy usługi E-Events Teams, które miały ogromny wpływ na klimat wesela. Gorąco polecamy!
Kate
Kate
2023.10.02
Pan Piotr wraz z młodszym pomocnikiem tworzyli znakomity duet na naszej imprezie weselej! Przed weselem wysłaliśmy proponowaną listę piosenek, jakie chcielibyśmy usłyszeć w tym dniu, jak i także nasze preferencje aktywności podczas imprezy. Pan Piotr rzetelnie się z nimi zapoznał i wdrożył plan w życie! Był niezastąpiony nie tylko jako DJ, ale także konferansjer. Doskonale czytał nastrój gości i sam sugerował aktywności, które poderwały wszystkich do tańca bez względu na wiek! My zarówno, jak i nasi goście świetnie się bawili, nucąc znane sobie utwory i szalejąc w rytm muzyki niczym Shakira, Beyonce i Britney Spears razem wzięte. Muzyka jest ważną częścią wesela, dlatego bardzo się cieszymy, że wybraliśmy usługi E-Events Teams, które miały ogromny wpływ na klimat wesela. Gorąco polecamy!
Paweł
Paweł
2023.09.28
Dla tych, którzy chcą czuć, że ktoś panuje nad ich weselem E-EVENTS to najlepszy wybór. Panowie Dariusz i Dominik dali z siebie wszystko i zapewnili nam niezapomniane wspomnienia na lata :) Elementy tj.: przywitanie przed lokalem, piękna oprawa tortu, nieszablonowe poprawiny oraz wzorowo dobrany repertuar muzyczny w połączeniu z saksofonem na żywo sprawiły, że nasze wesele miało niezapomniany klimat, styl i trwało do samego rana :D Zarówno my, jak i goście bawiliśmy się świetnie, choć grafik był napięty Pan Dariusz czuwał i panował nad sytuacją aby wszystko zrealizować zgodnie z planem;) Widać lata doświadczenia i profesjonalizm, co ważne - Panowie nie zwalniają tempa po północy realizując przy tym najróżniejsze życzenia muzyczne dając z siebie 200 % :)
dorota jordan
dorota jordan
2023.09.25
Gorąco polecam. Najlepsza oprawa muzyczna wesela jaką można sobie wymarzyć. DJ dobrał idealnie muzykę dla gosci weselnych- każdy był zadowolony.
Advertisement
Aga Drzyżdżyk
Aga Drzyżdżyk
2023.09.24
recommends
Polecamy z całego serca! Wybraliśmy E-events Team po opiniach, nie będąc wcześniej na żadnym weselu prowadzonym przez Panów, ale był to strzał w 10! Byliśmy zachwyceni, jak wszystko sprawnie było prowadzone, świetne zabawy, goście zachwyceni mimo, że wiele osób miało negatywne nastawienie do DJ na weselu to odczarowaliśmy ich wizje i nigdy w życiu bym nie wymieniła na innego DJ, a tym bardziej na orkiestrę! Chciałabym pooglądać filmiki z imprezy, ale Goście tak świetnie się bawili, że nawet nie myśleli o nagrywaniu 🥹🫶 jeszcze raz: Polecamy z całego serca i nic nie zmienilibyśmy w tym dniu - było cudownie! A to muzyka ( i jedzonko oczywiście) jest najważniejsze na weselu 🥰
Agnieszka Juszczak
Agnieszka Juszczak
2023.09.24
Polecamy z całego serca! Wybraliśmy E-events Team po opiniach, nie będąc wcześniej na żadnym weselu prowadzonym przez Panów, ale był to strzał w 10! Byliśmy zachwyceni, jak wszystko sprawnie było prowadzone, świetne zabawy, goście zachwyceni mimo, że wiele osób miało negatywne nastawienie do DJ na weselu to odczarowaliśmy ich wizje i nigdy w życiu bym nie wymieniła na innego DJ, a tym bardziej na orkiestrę! Chciałabym pooglądać filmiki z imprezy, ale Goście tak świetnie się bawili, że nawet nie myśleli o nagrywaniu 🥹🫶 jeszcze raz: Polecam z całego serca i nic nie zmieniłabym w tym dniu - było cudownie! A to muzyka ( i jedzonko oczywiście) jest najważniejsze na weselu 🥰
Karolina Janas
Karolina Janas
2023.09.19
recommends
Od zaręczyn wiedzieliśmy, że chcemy na naszym weselu Piotra z E-Events wraz z jego ekipą. Mega sprawny kontakt tak jak i wspólne opracowanie harmonogramu wesela. Goście nie schodzili z parkietu a my pierwszy raz słyszeliśmy w życiu na jakimkolwiek weselu "Explosion" już o godzinie 18:00 - wyobraźcie sobie jaki był ogień i to było nasze wspaniałe wesele🔥 Polecam chłopaków - chcesz mieć super klimat i muzyke dostosowaną do każdego pokolenia ? Zabawa tylko z E-Events Team! 😊
Karolina Janas
Karolina Janas
2023.09.19
Od zaręczyn wiedzieliśmy, że chcemy na naszym weselu Piotra z E-Events wraz z jego ekipą. Mega sprawny kontakt tak jak i wspólne opracowanie harmonogramu wesela. Goście nie schodzili z parkietu a my pierwszy raz słyszeliśmy w życiu na jakimkolwiek weselu "Explosion" już o godzinie 18:00 - wyobraźcie sobie jaki był ogień i to było nasze wspaniałe wesele🔥 Polecam chłopaków - chcesz mieć super klimat i muzyke dostosowaną do każdego pokolenia ? Zabawa tylko z E-Events ! 😊
Advertisement
Bartłomiej Krywański
Bartłomiej Krywański
2023.09.15
Pan Piotrek poradził sobie nawet z nieco trudniejszym materiałem, którego zwykle nie gra po imprezach. Obyło się bez disco-polo i biesiadnej, a goście nie schodzili z parkietu do samego rana i chętnie brali udział w zabawach. Widać doświadczenie w branży i duży plus za bezproblemowe dostosowywanie się do potrzeb klienta.
Dominika Jagoda
Dominika Jagoda
2023.09.14
recommends
E-Events Team zajmował się oprawą muzyczną naszego wesela oraz poprawin. Z czystym sumieniem chcemy polecić DJ-a oraz konferansjera przyszłym małżonkom. Pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie od samego początku. Cudowne wspomnienia z naszego wesela. 100% satysfakcji. Serdeczne polecamy 😊 !
Monika Duraj
Monika Duraj
2023.09.13
Zdecydowanie polecamy! Razem z gośćmi jesteśmy ogromnie zadowoleni z poprowadzenia wesela, doboru muzyki i zabaw, w których właściwie cała sala brała udział- wszyscy do dzisiaj wspominają, a impreza była na początku czerwca! Panowie są bardzo otwarci, a kontakt z nimi szybki i przyjemny. Pełen profesjonalizm i gdybyśmy drugi raz organizowali taką imprezę, z pewnością ponownie zwrócilibyśmy się do E-Events Team!