E-bixz Fietsaccu revisie

www.e-bixzfietsacurevisie.nl

E-bixz Fietsaccu revisie Reviews

Excellent rating
5.0
23 reviews Verified
E-bixz Fietsaccu revisie
%title%

%offer%

Reviews ( 23 ) 5.0

Ruben van S
Ruben van S
2024.05.03
Had mijn ebike met een verkeerde oplader geprobeerd op te laden waarna ik een tik hoorde en hij niet meer oplaadde. Heb gelijk mijn accu langsgebracht en de dag erna hoorde ik dat het de repareren was! Voor een mooi prijsje werkt mijn batterij weer naar behoren! Snelle en goeie service! Bedankt!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.05.03
Bedankt voor de review Ruben!
QT Tran
QT Tran
2024.04.18
Wij zijn super goed geholpen door E-bixz Fietsaccu revisie. Onze accu doet het nu goed en wij hebben er hopelijk nog lang plezier van.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.04.18
Bedankt voor de fijne review!
Daniel Thorburn
Daniel Thorburn
2024.04.18
Mijn accu is gereviseerd door E-bixz. Van te voren een hele goede uitleg gekregen en de accu van mijn vrouw is ook getest of deze gereviseerd moest worden. Dit was uiteindelijk niet het geval dus heel eerlijk antwoord. De accu had ik snel weer terug en deze doet het nu geweldig! Geweldig bedrijf.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.04.18
Bedankt voor de fijne review!!
kim thomasz
kim thomasz
2024.04.13
Zojuist langst geweest. Sezer was vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft mij goed geholpen door advies te geven en een paar tips. Legde ook alles duidelijk uit en was oplossingsgericht.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.04.13
Bedankt voor je fijne review Kim!
Dennis
Dennis
2024.04.11
Topper!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.04.11
Bedankt voor de review!
Mina Volendam
Mina Volendam
2024.03.30
Geweldige spoed service, voor het paasweekend was de accu oplaadpoort van de fiets stuk gegaan. Binnen een uurtje was dit geheel gerepareerd voor een super schappelijke prijs. Nogmaals bedankt.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.30
Bedankt voor de review!
Constance Koopmanschap
Constance Koopmanschap
2024.03.29
Accu was stuk, gebeld en gelijk gebracht. Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg gekregen, ook de prijs is zeer gunstig. Na een paar dagen weer opgehaald en hij doet het weer prima! Van harte aanbevolen!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.30
Bedankt voor de fijne review!
Badr Mouz
Badr Mouz
2024.03.19
Een eerlijke prijs, en kon na 1 dag mijn accu alweer ophalen. Danku zeer!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.19
Bedankt voor je review Badr!
Heike Huidekoper
Heike Huidekoper
2024.03.14
Reageert snel en accu gerepareerd en werkt weer goed.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.15
Bedankt voor de review!
rob korver
rob korver
2024.03.14
Prima service, snel geholpen, kundig en aardig ook nog
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.14
Bedankt voor de fijne review Rob!
gElske Strater
gElske Strater
2024.03.11
Top!!!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.11
Bedankt voor de review!
Rob Peelen
Rob Peelen
2024.03.06
Heel goed geholpen. Snel, vriendelijk en tegen een zeer schappelijke prijs.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.03.06
Bedankt voor je fijne review Rob en veel fietsplezier toegewenst!
roeltje52
roeltje52
2024.02.25
Accu aansluiting verbrand op zaterdag kunnen brengen zondag kunnen halen prima gerepareerd waar vinden we nog deze service. Dank nogmaals.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.02.25
Heel erg bedankt voor de review!
Sabine Kesseler
Sabine Kesseler
2024.02.16
Zeer tevreden over E-bixz. Erg klantvriendelijk, vakkundig, snel en goede prijzen. E-bixz overlegt met je, en legt vooraf uit wat er aan de hand is. Voor de reparatie worden de reparatiekosten besproken zodat je niet voor verassingen komt te staan. In tegenstelling tot de meeste e bike winkels die je niet willen helpen, was E-bixz direct bereikbaar en ik had dezelfde dag mijn accu weer gerepareerd weer terug.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.02.17
Bedankt voor deze fijne review Sabine. Veel plezier met je fiets!
AI Tool Room
AI Tool Room
2024.02.11
Ik had hier onlangs een geweldige ervaring toen mijn e-bike batterij niet meer werkte. Het probleem bleek een defecte connector te zijn. Sezer was niet alleen uiterst vriendelijk en benaderbaar, maar ook verrassend snel in het diagnosticeren en oplossen van het probleem. Binnen no-time was mijn e-bike weer klaar voor gebruik. Een echte aanrader voor iedereen die problemen heeft met hun e-bike!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.02.12
Bedankt voor uw review!
Matej Kéry
Matej Kéry
2024.01.13
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.01.15
Dank voor je review Matej!
pauw frans
pauw frans
2024.01.09
Vriendelijk en gedetailleerde oplossing geboden en komt gemaakte afspraken na.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.01.09
Bedankt Frans, voor je fijne review.
Bastiaan de Weers
Bastiaan de Weers
2024.01.09
Onmogelijke klus geklaard, mijn "afwijkend type" fietsaccu die niet meer na te bestellen of te herstellen was, gerepareerd!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2024.01.09
Bedankt voor je review Bastiaan. Veel succes met je toekomstige projecten.
Annie Tji
Annie Tji
2023.08.16
Diepe buiging voor Sezer van E-bixz. Hij heeft mij kosteloos een goed advies gegeven waardoor ik ruim 100 euro kon besparen bij de vervanging van mijn accu. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Een hele positieve ervaring!
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2023.08.16
Dank voor deze review Annie. We stellen het zeer op prijs!
Juan Carlos mahecha
Juan Carlos mahecha
2023.05.24
Uitstekend geholpen door E-Bixz, ik kan mijn Ebike weer gebruiken.
Reply from E-bixz Fietsaccu revisie 2023.05.24
Dank voor u review. We stellen het zeer op prijs.