Dutch Bike Fit

www.dutchbikefit.nl

Dutch Bike Fit Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
91 recensies Geverifieerd
Dutch Bike Fit
%title%

%offer%

Recensies ( 91 ) 5.0

JorritJW
JorritJW
2024.05.16
Zeer tevreden over mijn bikefit door Dutch Bike Fit. Tijdens het hele proces nam Dimitri mij mee in de logica achter de metingen die gedaan werden, de invloed die het heeft op het fietsen of jouw lichaam en het belang van het aanpassen van bijvoorbeeld de schoenplaatjes en zadel. Op de weg terug zat ik een aanzienlijk stuk beter op mijn fiets en was mijn krachtsoverbrenging gelijk hoger. Een aanrader!
Sabine Frediani
Sabine Frediani
2024.05.07
Deze week hebben wij dan eindelijk een bike fitting gedaan en wel bij Dimitri van Dutch Bike Fit. Vanaf het moment dat we de deur binnenstapten, werden we hartelijk verwelkomd door Dimitri in zijn professionele bedrijfsruimte. Hij nam uitgebreid de tijd om onze specifieke behoeften te begrijpen en luisterden aandachtig. Deze persoonlijke benadering gaf ons het vertrouwen dat we in goede handen waren. Tijdens de fitting werd elke stap zorgvuldig uitgelegd en gedocumenteerd. Onze houding, flexibiliteit en biomechanica werden grondig geanalyseerd voordat er aanpassingen werden gemaakt aan de fietspositie. Dimitri let op alle details en streeft naar een perfecte afstemming van je fiets voor je lijf. Ik kan Dutch Bike Fit niet genoeg aanbevelen aan iedereen die serieus is over zijn fietservaring. Met een bike fitting bij Dutch Bike Fit investeer je niet alleen in je fiets, maar ook in je comfort, prestaties en welzijn op lange termijn.
Jorg Vreeswijk
Jorg Vreeswijk
2024.05.03
Echt een fijne ervaring gehad, Dimitri neemt de tijd, luistert goed, is zeer professioneel en onafhankelijk in advies.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.05.03
Super fijn te horen Jorg!
Daan Spanjaard
Daan Spanjaard
2024.04.17
Inmiddels is het ca 3 weken geleden dat ik bij Dutch Bike Fit ben geweest voor een Bike Fit, ik had vooraf niet verwacht dat de aanpassingen zoveel resultaat zouden opleveren. Ik ben erg prettig geholpen. De Bike Fit was voor mij zeker de moeite waard!
steven Born
steven Born
2024.04.13
Paar weken geleden een bike fit voor me verjaardag gehad. Was heel erg benieuwd wat ik kon verwachten maar na kort mail contact en duidelijk vragen lijst op zaterdag ochtend langs geweest. In een super leuke huiselijke sfeer werd ik ontvangen heel ontspannen maar wel duidelijk met vragen en wat je zelf verwachten kreeg ik uitleg en zijn we aan de gang gegaan na goed advies en kleine aanpassingen is er een wereld van verschil voor mij . Achteraf kan je altijd nog met vragen of advies terecht en na paar weken vraagt ie per mail ook nog of alles nog bevalt en naar wens is wat erg op prijs stel en fijn vind . Zeker aan te bevelen en echt een hele fijne bike fit met goed resultaten . Mvg steven born
Albèrt Duyst
Albèrt Duyst
2024.04.09
Bike fitting met 2 E bikes. Diverse aanpassingen, waaronder het versmallen van het stuur. Veel baat hierbij gehad. De sessie was heel deskundig en verliep prettig!
Marijn Mudde
Marijn Mudde
2024.04.03
Inmiddels meer dan een half jaar geleden een bikefit gehad voor een mountainbike. Hele positieve ervaring. Dimitri heeft alle tijd genomen om alles op te meten en uit te leggen. Nog steeds heel blij met de aanpassingen en suggesties. Zit goed op de fiets en kan ook langere rondjes rijden zonder klachten. Mijn grote doel was de Drenthe 200 uitrijden. Na 200km waren de benen leeg, maar zat ik nog prima op de fiets! Aanrader dus! Bij twijfel gewoon doen, ga je geen spijt van krijgen.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.03
Wauw Martijn, wat gaaf dat het gelukt is! En heel fijn te horen dat je zonder klachten fietst 👌
Jan Swarts
Jan Swarts
2024.04.02
Deskundige vriendelijke bikefitter, die veel tijd neemt om zich in te leven in mijn situatie en wensen. Hij heeft professioneel materiaal om een nauwkeurige meeting te doen van alles wat belangrijk is om zo effectief en efficient gebruik te maken van mijn racefiets. Hij stelt alles af en geeft advies over hoe met de fiets om te gaan. Kortom meer dan het geld waard.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.03
Bedankt! Wat fijn om te horen!
Jan de Leeuw
Jan de Leeuw
2024.03.29
Wow! Dit had ik veel eerder moeten doen! Dimitri is echt een professional die op alle details let. Door de bike fit zit ik nu veel beter op de fiets en fiets ik weer met plezier en klachten vrij.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.01
Tof om te lezen Jan! :)
Sophie Weg
Sophie Weg
2024.03.27
Afgelopen week een bike fit gehad bij Dutch Bike Fit, heel erg tevreden. De bike fit zelf was al een geweldige ervaring, Dimitri nam alle tijd en vertelde precies wat hij deed en waarom. Na de bike fit een rondje gefietst en dat voelde meteen al beter aan dan voorheen. Dankzij Dimitri heb ik ontdekt dat er een fout zit in mijn steunzolen, deze worden inmiddels door de podoloog aangepast. Dimitri heeft dus zowel mijn houding op als naast de fiets verbeterd. Absoluut geen spijt dat ik bij Dimitri geweest ben, ik zou het iedereen aanraden!
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.01
Super fijn dat ik je zo heb kunnen helpen Sophie! Veel fiets plezier
alexander kraaijkamp
alexander kraaijkamp
2024.03.27
Remco Wildeman
Remco Wildeman
2024.03.18
Vanwege een nieuwe fiets en beginnende knie klachten heb ik vorige week mijn bike fit gehad bij Dimitri. Na een aantal testen blijkt er grote winst te behalen in het aanpassen van me schoenen d.m.v. schoenplaatjes en schoenzooltjes. afgelopen weekend pijn vrij kunnen fietsen. Ik zou iedereen een Bike fit aanraden bij Dutch bike fit.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.01
Goed om te lezen! Geniet van het pijnvrij fietsen!
Erwin De Laat
Erwin De Laat
2024.03.15
Een super Bike fit van Dimitri gehad. Alle tijd om eerst rustig kennis te maken en je lichaam te analyseren. Schoenplaatjes afstellen wat zeer nauwkeurig komt en waar meer bij komt kijken dan ik vooraf dacht. Daarna de fiets afgesteld en op naar een heleboel fijne kilometers. Ik raad het iedereen aan!!
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.01
Bedankt voor je reactie Erwin
Roelof Palmers
Roelof Palmers
2024.03.05
Hele goede Bike Fit gehad van Dimitri. Eerst een uitgebreide lichaam opmeting en soepelheidstest. Schoenplaatjes hierna optimaal bevestigd en in mijn geval iets schuin gezet d.m.v. opvulplaatjes waardoor de kracht nog beter op de pedalen doorkomt. Hierna op mijn eigen fiets de video opname gedaan en door de zadelhoogte aan te passen en de stand te veranderen (iets meer naar voren) heb ik nu de perfecte fietshouding. Ook de shifters iets verder naar beneden afgesteld. Ik kan dit iedereen aanraden want een lekkere houding = een lekkere koers:-). Dimitri neemt ruim de tijd voor je en deelt zijn kennis en kunde met je hierdoor toch weer een paar tricks en tips rijker geworden.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.04.01
Bedankt Roelof!
Eelko Lodema
Eelko Lodema
2024.02.28
Ik ben 27 feb 2024 bij Dimitri geweest voor een bikefit en was zeer verrast wat er allemaal komt kijken bij een bikefit. Dimitri neemt goed de tijd voor je en nadat alles is opgemeten en je hebt met je eigen fiets op een roller een testrit gedaan worden alles afgesteld aan de fiets en schoenplaatjes. Ook wordt gekeken of de schoenen die je gebruikt goed passen en of ze genoeg ondersteuning bieden. Al met al een dikke 5 sterren voor het professionele advies, de service en mooie praktijkruimte. Kom hier graag weer terug!
patrick tolboom
patrick tolboom
2024.02.20
Dimitri heeft mij vakkundig en professioneel geholpen met de Bike Fit. Buiten de Bike Fit om ook veel tips en adviezen gekregen. Neemt de tijd voor je, en in een ontspannen setting. De ruimte waarin de Bike Fit plaats vind, is netjes en modern. Ik zou iedereen een Bike Fit van Dimitri aanraden. Ik had dit in ieder geval veel eerder moeten doen!
Chanté Viljoen
Chanté Viljoen
2024.02.20
Dimitri is very professional, respectful, and really makes sure that everything fits perfectly to your body. Even as a total novice rider, there were no stupid questions, and he took the time to explain everything to me so that I would understand why he was making certain changes. I also learned new things about my body that I did not know before. Thank you Dimitri!
Vanya Lyakh
Vanya Lyakh
2024.02.19
Wat een geweldige ervaring heb ik gehad bij Dimitri. Dimitri neemt voldoende tijd om alles grondig uit te leggen, creëert voldoende ruimte om zo veel mogelijk vragen te kunnen stellen zonder dat je een opgejaagd gevoel krijgt. Deze bikefit is niet alleen gericht op de juiste afstelling maar ook op het begrijpen hoe je lichaam werkt en waarom bepaalde aanpassingen worden gedaan. Investering in fietsplezier die zich dubbel en dwars terug betaalt.
Patricia Twente
Patricia Twente
2024.02.05
Dimitri heeft de tijd genomen voor de bike fit en elke stap duidelijk uitgelegd. Als je twijfelt of je goed zit of je hebt ergens pijn met het fietsen, dan raad ik je zeker een bike fit bij Dimitri aan.
Antwoord van Dutch Bike Fit 2024.02.05
Fijn om te horen! Bedankt Patricia
Vincent van Dijk
Vincent van Dijk
2024.01.30
De bikefit bij Dimitri is erg goed bevallen! Waarom? Tijdens het hele proces legde hij uit wat hij deed en waar het voor nodig was. Handig, zeker voor mij omdat ik zelf mijn fietsen afstel. Naast de fit dus ook waardevolle informatie opgedaan, op al mijn vragen had hij een antwoord. Ondanks een geïntegreerde stuurpen heeft Dimitri de fiets voor mij perfect afgesteld, dit was de eerste rit naar huis al gelijk te merken. Goede bikefit, aardige kerel en een mooie praktijkruimte.. ga er vooral eens langs!