Duinstudio Bergen

www.duinstudiobergen.nl

Duinstudio Bergen Reviews

Excellent rating
4.9
72 reviews Verified
Duinstudio Bergen
%title%

%offer%

Reviews ( 72 ) 4.9

Jonathan
Jonathan
2024.05.19
9.0 Verified
☺During our stay at the cottage near Bergen, we were pleasantly surprised by the excellent amenities; everything had been thought of! From the fully equipped kitchen to the comfortable beds and the cozy decor, every detail contributed to an unforgettable experience. It was clear that the host had left nothing to chance to make our stay as pleasant as possible. Highly recommended for anyone looking for a carefree base in this beautiful area! ☹N/a
Wilfried
Wilfried
2024.05.16
10 Verified
Bei dem Duinstudio handelt es sich um eine echte Perle. Die Lage ist außerordentlich. Man ist in wenigen Minuten am Meer ☺- die tolle Lage - der liebevoll gestaltete Garten - das geschmackvolle, perfekt ausgestattete Haus.
Tim
Tim
2024.05.12
10 Verified
☺Tolle Gastgeberin, liebevoll eingerichtetes Häuschen mit allem was benötigt wird und auch noch ein bisschen mehr. Sehr schöner Garten mit vielen Relaxmöglichkeiten.
Le
Le
2024.05.02
8.0 Verified
Erg goed
Roland
Roland
2024.04.24
9.0 Verified
Uns hat es sehr gut gefallen. Wir kommen gerne wieder.
Martina
Martina
2024.04.15
9.0 Verified
Fantastisch
Cathrin
Cathrin
2024.04.12
10 Verified
Voortreffelijk
Markus
Markus
2024.04.07
10 Verified
Wir kommen auf jeden Fall wieder in das kleine Paradies ☺Wir wurden herzlich von Annelies empfangen und uns wurde alles gezeigt am und im Haus. Es ist ein kleines Paradies mit viel Ruhe und Gemütlichkeit. Ein sehr schöner Garten und wunderschöner Einrichtung. Es hat uns an nichts gefehlt. ☹Es war alles perfekt 👌
Uwe
Uwe
2024.04.06
10 Verified
Tolle Unterkunft in absolut ruhiger Lage !! ☺Die Unterkunft ist sehr komfortabel und hat alles, was man für einen angenehmen Aufenthalt braucht. Die Gartenanlage ist echt toll und lädt zum Verweilen ein.
Joyce
Joyce
2024.03.28
Verified
Wat een ontzettende leuke, knusse, mooie plek is dit. Ik kom al jaren in air B en B huisjes, maar dit is echt een grote aanrader. Ik trof het huisje brandschoon aan en alles in en aan het huisje heeft een luxe kwaliteit en is met veel zorg uitgekozen en bij elkaar gevonden. Er hangt een heerlijke rustgevende sfeer in het huisje en in de mooie tuin die prachtig is ingericht met banken, lichtgevende potten, kaarsjes en een buiten haard. Hout lag al klaar. Je merkt al vanaf het eerste contact dat Annelies het echt naar je zin wil maken. Ze is een geweldige gastvrouw. Heel vriendelijk, hartelijk en snel bereikbaar. Het bed met een fijn dons dek bed en kussens slaapt goed en de douche is heerlijk. De keuken is goed voorzien en er stond een lekkere fles wijn en wat zoutjes voor me klaar. Dit huisje is echt een privé huisje met totale rust.Een prachtige plek waar ik zeker nog een keer hoop terug te komen.
F
F
2024.03.21
10 Verified
De perfecte plek om tot rust te komen, te genieten in alle comfort. ☺ De rustige natuurlijke ligging. ☹ Niets
Oliver
Oliver
2024.03.11
Verified
Das Haus von Annelies ist sehr gut eingerichtet und hat einen tollen Garten, den man bei schönem Wetter nur geniessen kann. Wir haben uns sehr wohl gefühlt
Uwe
Uwe
2024.03.08
9.0 Verified
Top Ferienhaus um zu entspannen ☺Ein tolles Haus mit einer super Ausstattung. Auch eine tolle Außenanlage , die wir leider aufgrund der kühlen Temperaturen nicht nutzen konnten. Die Gastgeberin war immer für uns da und hat alle Wünsche erfüllt. Wir konnten toll relaxen. ☹Beim nächsten mal würden wir auf alle die Räder mitnehmen, damit man nicht alle Besorgungen und Wege mit dem Auto erledigen muss.
Elisa
Elisa
2024.03.03
Verified
Het was een heerlijk verblijf. Ik was er met mijn 7 jarige dochter. Heel sfeervol huisje waar je goed kan ontspannen. In het huisje was een vliering waar de tuinkussens lagen. Mijn dochter heeft daar nog een aantal momenten gespeeld. Heel gezellig. Alles schoon en rook heerlijk. Ondanks dat het einde winter was een aantal momenten in de tuin kunnen zitten. 1 x de houtkachel aan gehad. Wanneer het zou uitkomen zou ik graag nog een keer terug komen.
Muriel
Muriel
2024.02.29
10 Verified
Voortreffelijk
Drjdv
Drjdv
2024.02.28
10 Verified
Zeer comfortabel huis in de duinen ☺ Een heerlijke plek, we hebben genoten!
Marcus
Marcus
2024.02.26
9.0 Verified
☺Sehr schöne Wohnung, sehr gut ausgestattet ☹Liegt ein wenig abseits von Meer und Ortsmitte
Gabi
Gabi
2024.02.19
10 Verified
TRAUMHAFT ☺super Ausstattung, totale Ruhe, viel Natur, Erreichbarkeit des Gastgebers ☹./.
Dörte
Dörte
2024.02.12
10 Verified
Voortreffelijk
Nynke
Nynke
2024.02.05
10 Verified
F-A-N-T-A-S-T-I-S-H! Nog nooit in zo’n schoon en smaakvol appartement verbleven. 10+ ☺ Het was in alle opzichten fantastisch en spic & span! Annelies is een perfecte gastvrouw. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. ☹ Niets