DSN Isolatie Reviews

DSN Isolatie Reviews

4.8

Excellent - based on 64 reviews

www.dsn-isolatie.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (64)
Jordi Betting
Jordi Betting
2023-09-21
Nette offerte en prettig initieel contact. Kruipruimte laten isoleren en bodem folie aan laten leggen. Pif isolatie is netjes. Bodem folie is er los ingelegd. Monteurs konden geen Nederlands of Engels en daardoor kwam mijn klacht niet door. De achteraf ingediend klacht wordt niet beantwoord. Erg jammer.
Gulce Oslu Orhan
Gulce Oslu Orhan
2023-07-22
The investigation and price information process was very fast. On the day of construction, they arrived when promised and the isolation process was done. But, While performing the insulation process, it was not taken into account that this is an indoor area. (Attic) It was also not taken into account that gipsplaat will be made on it. The final product looks looser than the photos shown as examples. The foam applied at the end of the process also prevents the product from being compressed. (I attached some photos) I'm trying to get offers from other companies for gipsplaat, but they either don't want to do the work or demand a high price because the work is too much.
Gulce Oslu
2023-07-22
The investigation and price information process was very fast. On the day of construction, they arrived when promised and the isolation process was done. But, While performing the insulation process, it was not taken into account that this is an indoor area. (Attic) It was also not taken into account that gipsplaat will be made on it. The final product looks looser than the photos shown as examples. The foam applied at the end of the process also prevents the product from being compressed. (I attached some photos) I'm trying to get offers from other companies for gipsplaat, but they either don't want to do the work or demand a high price because the work is too much.
Marco Maden
Marco Maden
2023-04-04
Ons goed geholpen, ook al waren er problemen. Netjes opgelost en daarom 5-sterren 😉
Wouter van Es
Wouter van Es
2023-03-13
Wij hebben zowel de kruipruimte als ons schuine dak laten isoleren met PIF door DSN Isolatie. Het contact verliep erg prettig en de mannen waren erg meedenkend. Na wat onregelmatigheden heeft Daan ervoor gezorgd dat de dag erna een team kwam om de problemen op te lossen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en je kunt erop vertrouwen dat DSN pas een factuur stuurt als alles er strak bij ligt.
Richard de geest
Richard de geest
2023-03-11
Ik heb diverse offertes opgevraagd en bij Nicky hadden wij echt een goed en vertrouwd gevoel. De werkzaamheden zijn eerder dan verwacht uitgevoerd door twee gemotiveerde en harde werkers. Deze hebben echt puik werk geleverd. Al met al ben ik bijzonder tevreden.
Saar
Saar
2023-03-08
Bij ons zijn de mannen geweest van DSN isolatie om de vloer te isolere. Super snel geregeld en hardwerkend gespecialiseerd personeel Super bedankt hiervoor!
Reply from DSN Isolatie 2023-03-09
Dankjewel en graag gedaan. DSN Isolatie
Tamara
2023-03-07
Tamara van Gaalen Goede service en prettig personeel! Aanrader!
Tracey Heesbeen
Tracey Heesbeen
2023-03-07
Top service!
Reply from DSN Isolatie 2023-03-09
Dankjewel en graag gedaan. DSN Isolatie
piet bierings
piet bierings
2022-12-26
DSN ISOLATIE is netjes op afspraak correct en zakelijk. zeer tevreden over de werkzaamheden. Bel DSN isolatie Vlijmen
Aloys van Dijk
Aloys van Dijk
2022-12-25
Door dit bedrijf. Onze muren laten isoleren. En onze kruipruimte laten isoleren. Heel erg tevreden. Goede service. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Meedenkend en opgelost gericht bij het tegen komen van lekkage. Raad zeer zeker dit bedrijf aan. Voor uw werkzaamheden. 👍🏻 Fam v Dijk
Abhishek Sharma
Abhishek Sharma
2022-12-25
I used DSN services for isolating my house for floor and cavity wall. Guys did amazing job, explained me well in advance. very friendly, on time, quick appointments and amazingly fast services, Very happy with my cozy house now. Thanks guys!
Aileen Roosen
Aileen Roosen
2022-12-21
Isolatie vloer
evita van hunnik
evita van hunnik
2022-12-21
duidelijke uitleg goede snelle service, vriendelijke mensen
thijs smoorenburg
thijs smoorenburg
2022-12-19
Zeer tevreden over de vloerisolatie. Goede en heldere communicatie, vakkundig aanbrengen. Servicegericht, betrouwbaar en vriendelijk.
Spiritual Springroll
Spiritual Springroll
2022-12-18
👍 great insulation. Fast work
Dirk Murray
Dirk Murray
2022-12-18
Zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Tegen een mooie prijs kwaliteit verhouding
git bertels
git bertels
2022-12-16
Prima, vriendelijk, ter zake kundig. Beleefde lui
Angelique Raaijmakers
Angelique Raaijmakers
2022-12-13
Onze ouders hebben bij DSN hun vloer laten isoleren en zijn 100% tevreden. Nicky kwam aan huis in alle rust en heel duidelijk uitleggen hoe de vloer geïsoleerd zou gaan worden. Mijn ouders waren overtuigd en maakte een afspraak. Al op korte termijn kwamen twee professionals de vloer isoleren. Opnieuw werd alles heel duidelijk uitgelegd. Keurig netjes gingen ze te werk en alles lieten ze netjes achter. Ook achteraf werden we weer goed geholpen door Nicky en Daan bij het aanvragen van de terug te ontvangen subsidie. Wederom heel duidelijk met de belofte dat we altijd mogen bellen bij vragen. Kortom voor tijdens en na een goede ervaring. En bovenal voel je het verschil dat nu de vloer geïsoleerd is!!!!! TOP
Harry Walraven
Harry Walraven
2022-12-08
Goede informatie vooraf, een snelle afspraak en vakkundig en vriendelijk gemaakt. We zijn zeer tevreden 👍.