DRYVE - Online marketing Reviews

DRYVE - Online marketing Reviews

5.0

Excellent - based on 19 reviews

www.dryve.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (17)
Inview Veldwerk
Inview Veldwerk
2021-01-14
Met gebruik van Google zijn campagnes opgezet en uitgevoerd door DRYVE die ons consumentenbestand voor deelname aan marktonderzoeken in korte tijd goed hebben verrijkt. We gebruiken zelf ook andere social media hiervoor, maar de resultaten via DRYVE zijn boven verwachting, en na maanden nog steeds lonend. Prettige communicatie met Lars en professionele adviezen van zijn kant die echt ergens op slaan. Inzicht in wat er gebeurt en wat het oplevert in een taal die elke leek begrijpt.
Advertisement
Michiel Cobben
Michiel Cobben
2020-12-17
Ik ben nogal allergisch voor twijfelende adviseurs die vooral vragen hoe ik het wil. Lars is het tegenovergestelde. Hij weet van wanten en na verdieping in onze Business Case kwam hij met goede concrete tips en monitort hij ook of effect hebben. We zijn nu beter vindbaar, scoren hoger in SEO en converteren meer websitebezoekers in afspraken. Thx Lars!
thijs kothuis
thijs kothuis
2020-07-23
Lars bedankt voor de duidelijke tekst en uitleg en eerlijke mening en het aanpassen van mijn website. Het aanpassen van een bestaande website en deze naar je eigen hand zetten is altijd anders dan beginnen vanaf nieuw. De reacties zijn positief van mijn klanten die ik gevraagd heb en dat is een goed teken. Ik ben er blij mee! bedankt zover, groet Thijs
Elenoor Meijer - World of Water
Elenoor Meijer - World of Water
2020-07-23
Lars heeft mij heel goed geholpen bij het inrichten van mijn shop op mijn site worldofwater.nl. Wat ik heel fijn vond is dat hij snel is en ook heel creatief kan meedenken met het concept. Voor aanvullende vragen is hij ook altijd bereikbaar. Het resultaat is overzichtelijk en mooi geworden!
Marianne Vink
Marianne Vink
2020-05-25
12SPRINGS Trampolines heeft een zeer goede ervaring met Dryve. De website opnieuw ingericht en onze SEA weer helemaal up to date gemaakt. Dryve gaat gestructureerd te werk, is realistisch in deadlines en komt deze dan ook na. Goed resultaat behaald! Fijne samenwerking.
Advertisement
Verena Dierenartikelen
Verena Dierenartikelen
2020-04-07
Fijne samenwerking. Bedrijf leeft zich goed in en voert plan perfect uit.
Arno van Bergen
Arno van Bergen
2020-04-01
Prima service en snelle reactie en oplossingen !!
Kim Jacobs
Kim Jacobs
2020-03-24
Eerder verkocht ik mijn producten uitsluitend offline in mijn salon. Door de Corona crisis, en dus ook het tijdelijk sluiten van de salon, moest er snel een oplossing komen. Ik heb in deze vreemde periode erg snel moeten schakelen met mijn schoonheidssalon. Zo ben ik dan ook bij DRYVE terecht gekomen. Er is in no-time een webshop gebouwd om mijn producten online te verkopen. Lars is erg meedenkend en gaf veel extra tips wat betreft marketing en online verkoop. Samen hebben we alle stappen goed en duidelijk doorlopen, zodat ik hier zelf makkelijk mee aan de slag kan. De volgende dag zelfs al de eerste bestellingen ontvangen! Superfijn, want daar gaat het tenslotte om! Naderhand waren er vanuit mijn kant nog wat dingen onduidelijk, ook daarin weer snel en vakkundig geholpen. De samenwerking heb ik als erg fijn ervaren en het contact verloopt altijd snel en duidelijk. Ik raad iedereen DRYVE aan!
Kim Jacobs
Kim Jacobs
2020-03-24
Eerder verkocht ik mijn producten uitsluitend offline in mijn salon. Door de Corona crisis, en dus ook het tijdelijk sluiten van de salon, moest er snel een oplossing komen. Ik heb in deze vreemde periode erg snel moeten schakelen met mijn schoonheidssalon. Zo ben ik dan ook bij DRYVE terecht gekomen. Er is in no-time een webshop gebouwd om mijn producten online te verkopen. Lars is erg meedenkend en gaf veel extra tips wat betreft marketing en online verkoop. Samen hebben we alle stappen goed en duidelijk doorlopen, zodat ik hier zelf makkelijk mee aan de slag kan. De volgende dag zelfs al de eerste bestellingen ontvangen! Superfijn, want daar gaat het tenslotte om! Naderhand waren er vanuit mijn kant nog wat dingen onduidelijk, ook daarin weer snel en vakkundig geholpen. De samenwerking heb ik als erg fijn ervaren en het contact verloopt altijd snel en duidelijk. Ik raad iedereen DRYVE aan!
Advertisement
Kim Jacobs
Kim Jacobs
2020-03-24
Eerder verkocht ik mijn producten uitsluitend offline in mijn salon. Door de Corona crisis, en dus ook het tijdelijk sluiten van de salon, moest er snel een oplossing komen. Ik heb in deze vreemde periode erg snel moeten schakelen met mijn schoonheidssalon. Zo ben ik dan ook bij DRYVE terecht gekomen. Er is in no-time een webshop gebouwd om mijn producten online te verkopen. Lars is erg meedenkend en gaf veel extra tips wat betreft marketing en online verkoop. Samen hebben we alle stappen goed en duidelijk doorlopen, zodat ik hier zelf makkelijk mee aan de slag kan. De volgende dag zelfs al de eerste bestellingen ontvangen! Superfijn, want daar gaat het tenslotte om! Naderhand waren er vanuit mijn kant nog wat dingen onduidelijk, ook daarin weer snel en vakkundig geholpen. De samenwerking heb ik als erg fijn ervaren en het contact verloopt altijd snel en duidelijk. Ik raad iedereen DRYVE aan!
Suzanne Den Breejen
Suzanne Den Breejen
2020-02-19
Jolanda Kop
Jolanda Kop
2020-01-28
Frank Koel
Frank Koel
2020-01-27
Sinds ik contact heb met DRYVE en zij voor ons onze websites onder handen hebben genomen, zijn de aanvragen en opdrachten toegenomen. Ik waardeer de vakkundigheid en directheid van DRYVE ten zeerste. Tot nu toe ben ik dan ook zeer tevreden !!”
Advertisement
Auke Janssen
Auke Janssen
2020-01-23
Anneke Thuijs
Anneke Thuijs
2020-01-23
Heel tevreden over dit bedrijf! Communicatie verloopt fijn en alles wordt opgelost. Neemt een heleboel stress weg wanneer je als leek zelf een website probeert te bouwen.
Fresh Next
Fresh Next
2020-01-22
Bij Dryve ben je geen nummertje, Lars neemt de tijd voor je en geeft waardevolle tips & tricks om je conversie te optimaliseren. Hij heeft verstand van zaken op het gebied van online marketing. Dit beperkt zich niet tot SEO en SEA, maar gaat ook in op de user experience van je website of shop.
brenneke minicamping
brenneke minicamping
2020-01-22
super fijne samenwerking, snelle reactie en aanpassingen op wensen, erg tevreden!
Advertisement