DPC Solar

DPC Solar Reviews

Excellent rating
5.0
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (31)
Jesper
Jesper
2024.01.16
Don heeft ons voorzien van advies en vakkundige uitleg, waarna hij en zijn team naar volle tevredenheid zonnepanelen bij ons hebben geïnstalleerd. De communicatie was top, afspraken zijn perfect nagekomen en het zijn ook nog eens zeer aardige jongens! Kortom een aanrader!
Reply from DPC Solar 2024.01.16
Beste Jesper, wat fijn om te horen dat Don en ons team je goed hebben kunnen helpen. Goede communicatie en nakomen van afspraken vinden we erg belangrijk, dus je complimenten betekenen veel voor ons. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Jimmy Lieffering
Jimmy Lieffering
2023.11.20
Wij hebben recent een aanvraag gedaan voor zonnepanelen en vanaf moment één was het super professioneel!! We hebben meerdere bedrijven gecontacteerd maar bij Don voelde wij ons het meest op ons gemak. Toen de afspraak stond kwamen de jongens netjes op tijd, waren zeer vakkundig en meedenkend. Kortom ik kan dit bedrijf zeker aanraden!!
Reply from DPC Solar 2023.11.21
Beste Jimmy, wat fijn om te horen dat je onze service professioneel en betrouwbaar vindt. We zijn blij dat je je op je gemak voelde! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Manon Willems
Manon Willems
2023.11.08
Super bedankt voor de zonnepanelen installatie. Zeer nette jongens en goeie communicatie bedankt
Reply from DPC Solar 2023.11.09
Beste Manon, we zijn blij te horen dat de installatie van de zonnepanelen goed is verlopen. Bedankt voor de complimenten! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Mandy Van Bekkum Marks
Mandy Van Bekkum Marks
2023.11.02
Super blij met de nieuwe zonnepanelen installatie, goeie communicatie en zeer nette jongens die over de vloer komen, echt top! Bedankt DPC Solar
Reply from DPC Solar 2023.11.03
Beste Mandy, Bedankt voor de positieve woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de installatie en communicatie. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
remo verzijlbergen
remo verzijlbergen
2023.11.02
Wij zijn super tevreden met DPC Solar! Vooraf een afspraak gehad met Don om alles door te nemen en om te kijken wat er zou passenbij ons op het dak en kort er na zijn de panelen geïnstalleerd. Bedankt voor de fijne service!
Reply from DPC Solar 2023.11.03
Beste Remo, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat alles naar wens is geïnstalleerd. Bedankt voor deze mooie beoordeling! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Odile Kokernoot
Odile Kokernoot
2023.10.27
DPC Solar heeft ons het perfecte advies op maat geleverd en met het bijbehorende eindresultaat zijn wij meer dan tevreden! Absoluut een aanrader!
Reply from DPC Solar 2023.10.27
Beste Odile, dank u wel voor uw lovende woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met ons advies en eindresultaat. Veel plezier met de zonnepanelen! Vriendelijke groetjes, DPC Solar
David S
David S
2023.10.27
Ik ben vanaf begin tot het einde super geholpen door het team van DPC Solar. DPC Solar is echt een aanrader, erg blij met het eindresultaat.
Reply from DPC Solar 2023.10.27
Beste David S, dank u wel voor uw positieve woorden. We zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Puck Visser
Puck Visser
2023.10.26
Professionele en betrouwbare partij. Komt afspraken na en een correcte prijs/kwaliteit verhouding! 👍🏼
Reply from DPC Solar 2023.10.27
Beste Puck, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en prijs/kwaliteit verhouding. We waarderen uw feedback zeer. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Splinterino Elbajo
Splinterino Elbajo
2023.10.24
Ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst! Alles is vroeg en goed besproken bij een lekker bak koffie Tijdens dit gesprek viel mij op dat er 1 van jullie collega s op Freek lijkt van *Suzan & Freek* ik moest even goed kijken haha. Na de koffie zijn de mannen het strijd veld op gegaan en hebben enorm goed en mooi werk verricht. Voor dat ik het wist waren ze al klaar. Nogmaals enorm blij en harstikke bedankt ! :D
Reply from DPC Solar 2023.10.25
Beste Splinterino, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en het eindresultaat. Jouw complimenten geven ons extra energie! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Tim De kruif
Tim De kruif
2023.10.21
Reply from DPC Solar 2023.10.21
Beste Tim, bedankt voor je positieve feedback! We waarderen je steun enorm en zijn blij dat je zo tevreden bent. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Rebecca Kemp
Rebecca Kemp
2023.10.21
Reply from DPC Solar 2023.10.21
Dear Rebecca, Thank you for your positive feedback. We are glad to know you're happy with our service. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Henk Blom
Henk Blom
2023.10.21
DPC Solar heeft bij ons 16 panelen geplaatst. Wij hebben een objectief advies gekregen wat veel vertrouwen gaf. Na een akkoord hebben zij alles keurig netjes geplaatst en in werking gesteld. Goed meegenomen in het uitlezen van de app. Kortom top sales afdeling en geweldige monteurs.
Reply from DPC Solar 2023.10.21
Beste Henk, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, van advies tot installatie. We waarderen uw positieve feedback enorm! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Naomi Boxelaar
Naomi Boxelaar
2023.10.18
Het was een zoektocht om tussen zoveel bedrijven de juiste te vinden om onze zonnepanelen te laten plaatsen, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik bij DPC Solar ben uitgekomen. Hele fijne en snelle service! Het zijn vakbekwame en vriendelijke mannen! Kortom een aanrader.
Reply from DPC Solar 2023.10.19
Beste Naomi, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en ons team. Fijn dat u ons aanbeveelt! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Chiel Brunt
Chiel Brunt
2023.10.18
Kortgeleden heeft DPC bij ons zonnenpanelen geplaatst. Alles is in overleg gedaan en uiteindelijk super netjes geplaatst. Wij waren erg tevreden over de service en het vriendelijke personeel. En we kunnen direct iemand benaderen mocht er iets fout zijn. Kortom top bedrijf!
Reply from DPC Solar 2023.10.19
Beste Chiel, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over onze service en personeel. We staan altijd voor je klaar! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Ron Blom
Ron Blom
2023.10.16
Wij hebben door het bedrijf afgelopen week zonnepanelen laten plaatsen. Zij hebben echt uitstekende service geleverd, en het waren ook nog eens super vriendelijke mannen. Het ligt er netjes bij! DPC Solar is bij deze zeker een aanrader.
Reply from DPC Solar 2023.10.17
Beste Ron, dank voor je warme woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en het plaatsen van de zonnepanelen. Veel zonuren toegewenst! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Christy Nijman
Christy Nijman
2023.10.16
Onwijs goede service! Wij hebben niks te klagen over DPC. De communicatie verloopt perfect en de mannen gaan heel netjes te werk.
Reply from DPC Solar 2023.10.17
Beste Christy, hartelijk dank voor je geweldige feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en communicatie. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Rory Loughman
Rory Loughman
2023.10.15
Na meerdere bedrijven benaderd te hebben ben ik uiteindelijk beland bij de jongens van Dpc solar en kan niks anders dan m’n complimenten geven. Alles is soepel en snel verlopen en de goede communicatie van Don was erg prettig.
Reply from DPC Solar 2023.10.16
Beste Rory, wat fijn om te horen dat je onze service en communicatie waardeert! We zijn blij dat alles soepel en snel is verlopen. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Myrna Verzijlbergen
Myrna Verzijlbergen
2023.10.14
Wij zijn heel erg blij met het advies van Don voor onze zonnepanelen. Het is fijn hoe hij met je meedenkt! Echt nog een bedrijf waar je je als klant gewaardeerd voelt.
Reply from DPC Solar 2023.10.15
Beste Myrna, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies! We doen ons best voor elk van onze klanten. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
Koen de Vrede
Koen de Vrede
2023.10.14
Onlangs zonnepanelen laten installeren door DPC. Het hele traject verliep soepel, van planning en communicatie tot en met de uitvoering. Ze wisten het dak optimaal te benutten en waren eerlijk over waar de zonnepanelen een goede opbrengst/rendement zouden hebben en waar minder. Door dit advies konden wij een goede keuze maken. De installatie verliep soepel en snel en het team was vriendelijk. Na de installatie kregen we een app waarin we kunnen zien hoeveel onze zonnepanelen opwekken. Binnen enkele maanden al honderden euros bespaard, dus we verwachten dat we de investering snel terugverdienen! Door dit inzicht weten we nu dus zeker dat DPC een eerlijke prijs rekent en dat de zonnepanelen van goede kwaliteit zijn. Al met al zeer tevreden en zou iedereen die zonnepanelen wil aanraden om hiervoor DPC te benaderen!
Reply from DPC Solar 2023.10.15
Beste Koen, wat fantastisch om te horen dat alles naar wens is verlopen en je tevreden bent over onze service en producten. Jouw positieve ervaring is heel waardevol voor ons. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar
JvdL JvdL
JvdL JvdL
2023.10.09
DPC Solar heeft een jaar geleden naar alle tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd, erg blij mee en de panelen brengen op wat men voorspelde! Daarnaast fijne after sales, bij vragen staat men vlot klaar en komt met snelle oplossingen als bijvoorbeeld de verbinding tussen omvormer en WiFi is verbroken. Wij raden de mensen van DPC Solar zeker aan!
Reply from DPC Solar 2023.10.10
Beste JvdL, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de prestaties van de zonnepanelen. Wij staan altijd klaar voor u. Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met de zonnepanelen. Vriendelijke groetjes, DPC Solar