DKGS Agency

DKGS Agency Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
9 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (9)
Rianne Bouman
Rianne Bouman
2024.04.11
Ton heeft voor mijn interieurstudio een prachtig logo ontworpen en mijn website gebouwd. Met geduld, plezier en kennis heeft Ton een fantastisch resultaat neergezet waar ik heel erg blij mee ben. Bij DKGS weet je zeker dat je altijd een mooie, professionele, veilige en up-to-date website hebt.
Antwoord van DKGS Agency 2024.04.11
Dank je wel Rianne voor je lovende woorden. Het was ook een erg leuk project om te mogen verzorgen. Ik wens je heel veel mooie opdrachten toe met je interieurstudio.
Piretti Veenendaal
Piretti Veenendaal
2024.03.14
5 sterren plus! Ton is een echte vakman. Hij luistert naar de wensen en vertaald deze in een prachtig ontwerp. Of het nu gaat om de website, flyers, stickers, het prachtige peesdoek. Precies zoals wij het voorgesteld hebben! Altijd wordt alles snel, vriendelijk en professioneel aangepakt en er wordt geen genoegen met goed genoeg genomen. Wij zijn erg blij met DKGS én Ton!
Antwoord van DKGS Agency 2024.03.14
Wow wat een mooie review. Daar zijn we echt trots op. Fijn dat jullie de samenwerking en service zo prettig ervaren. Daar doen we het tenslotte voor!
Tim Snijders
Tim Snijders
2024.03.11
Top bedrijf! Super snel en duidelijk in de communicatie. Goeie kwaliteit en er wordt goed mee gedacht. Ton super bedankt voor de klasse service. Echt een absolute aanrader.
Antwoord van DKGS Agency 2024.03.11
Hartelijk dank voor je review Tim. Jullie ook bedankt voor het vertrouwen en het mooie project dat we hebben mogen realiseren!
Frans van Beek
Frans van Beek
2024.02.20
Erg blij en tevreden met DKGS Agency. Duidelijke en snelle communicatie. Ton is erg betrokken en goed in zijn werk. Heb je zelf wat minder tijd om je te verdiepen in je eigen website, dan kan Ton je geheel ontzorgen, super!
Antwoord van DKGS Agency 2024.02.20
Hartelijk dank voor deze mooie review Frans. Jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.
Hendri Leonie Molthoff
Hendri Leonie Molthoff
2022.08.30
DKGS heeft een prachtige website en intranet voor onze kraamzorgorganisatie gemaakt. Alle tijd genomen om te kijken waar onze wensen lagen en een passende aanbieding gedaan. Ik zou DKGS zeker aanbevelen!
Antwoord van DKGS Agency 2022.08.30
Dank je wel voor deze mooie review Leonie. Het was een heel mooi project om voor jullie te mogen realiseren en een hele leuke samenwerking.
Enisa Avdic
Enisa Avdic
2022.08.23
Superblij dat ik bij DKGS terecht ben gekomen voor het maken van mijn website, hier krijg ik veel complimenten over. Een team van professionals die zich goed wist in te leven in de branche om zo het beste resultaat te leveren en zelfs veel meer waar ik zelf nooit over nagedacht heb. Met DKGS was mijn start als Rijschool top geregel: Website, Logo, briefpapier, visitekaartjes, hulp bij adverteren, het inrichten van sociaal media. DKGS een echte aanrader!
Antwoord van DKGS Agency 2022.08.30
Dank je wel voor je review Enisa. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Het was ook een erg gaaf project en zeer fijne samenwerking.
Multi Golf
Multi Golf
2022.08.18
We doen al jaren zaken met Ton van DKGS. Altijd snelle reactie en denkt heel goed met ons mee. Eerst deed hij het drukwerk maar ondertussen doet hij bijna alles voor ons. De website door DKGS laten bouwen en ook met escapemail heeft hij geweldig geholpen. Super om mee samen te werken en ik zou hem bij iedereen aanraden.
Antwoord van DKGS Agency 2022.08.18
Hartelijk dank voor deze mooie review! Super leuk om met jullie te mogen samenwerken.
Martin Apoll
Martin Apoll
2021.05.05
Positief
Professionaliteit
Kwaliteit
Ontvankelijkheid
Waarde
DKGS Agency doet wat hij belooft! Ik ben dan ook zeer tevreden met de samenwerking die nu alweer 8 jaar duurt! DKGS Agency heeft voor mij de website bedacht, gebouwd, geüpdatet en onderhoud mijn website. Daarnaast helpt dit reclamebureau mij met de ontwikkeling van banners en allerlei drukwerk. Het logo is ontworpen door DKGS Agency en zo ook onze huisstijl waarin de voertuigen zijn bekleed zijn een groot succes voor mijn bedrijf. Bedankt DKGS Agency, op naar de volgende 8 jaar.
Antwoord van DKGS Agency 2022.08.18
Dank je wel voor deze mooie review Martin. Mooi om te zien hoe je bedrijf is uitgegroeid tot wat het nu is!
Sevda van Barneveld
Sevda van Barneveld
2018.10.28
Hele fijne ervaring. Twee websites laten bouwen.