Prego deejay entertainment

Prego deejay entertainment Reviews

Excellent rating
5.0
152 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (152)
Nicolas - Annelies Decarpentrie - Verhoeven
Nicolas - Annelies Decarpentrie - Verhoeven
2024.04.02
Fantastische mensen om mee samen te werken. Heel professioneel, vlotte communicatie, correct. Ons feest was top op alle vlakken, echte aanrader!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.04.02
Bedankt voor de fijne review! Jullie zijn ook gewoon echt een fantastisch koppel!
Advertisement
Joris Snelders
Joris Snelders
2024.04.02
Ik ken DJ Prego al jaar en dag. Telkens als DJ Prego in danscafé Bar Do komt draaien ben ik van de partij. DJ Prego draait alleen maar op speciale events & feestjes in Bar Do. Als DJ Prego draait is het altijd full house en een feestje om weeral niet te vergeten. Zo professioneel en altijd een top sfeer, ongelofelijk hoe hij dat altijd voor elkaar krijgt. Je moet het maar kunnen. Van het begin tot het einde, en dan wil je nog niet naar huis. Heerlijk dansen altijd. Bedankt DJ Prego om in mijn leven af en toe een knaller van een feestje te voorzien van top muziek. Love You. Jokke
Reply from Prego deejay entertainment 2024.04.02
Ooooh, zo leuk om te horen hoe je daar alles beleefd, elke keer opnieuw doen we ons best! Bedankt voor de fijne review! Groetjes De Prego
Amelia Michiels
Amelia Michiels
2024.04.01
Woorden schieten tekort om de geweldige DJ op onze Easter party te beschrijven! Met elke beat wist hij de menigte te betoveren en de dansvloer in vuur en vlam te zetten. De muziekkeuze was fenomenaal, van aanstekelijke hits tot onverwachte remixes, elke track was een schot in de roos. De energie die de DJ uitstraalde was aanstekelijk en zorgde ervoor dat niemand stil kon blijven staan. De mixtechniek was vlekkeloos en elke overgang was naadloos. DJ Prego wist als geen ander hoe hij de sfeer moest bepalen en zorgde ervoor dat de Easter party een onvergetelijke ervaring werd. Kortom, deze DJ is absoluut een superster en ik kan niet wachten om hem weer te horen draaien op het volgende feest!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.04.02
Wauw, super bedankt voor de fijne review, was een zottekot die easter party! Tot snel weer 🥳
Top dj Gisteren Easter Party in Bar'do, Wat een geweldig feestje was het weer... merci Kim om weer kei goed te draaien, altijd topsfeer en de beste muziek.. kijk al uit naar het volgende feestje
Sophie De Ridder
Sophie De Ridder
2024.03.30
Trouwfeest Tom & Yana : wat een topavond, super vriendelijke dj, staat open voor vragen of suggesties. Zeer professioneel ! Niemand op de dansvloer stond stil, we hebben alles gegeven tot het laatste lied. Fotobooth was zeker een leuke extra om prachtige herinneringen vast te leggen.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.30
Hey Sophie, Bedankt voor de fijne review, wij hebben ons best gedaan, maar jullie absoluut ook! Tot hopelijk het volgende feest 🥳✅️
Advertisement
myrthe buyens
myrthe buyens
2024.03.25
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Bedankt voor de review ✅️
erik de cock
erik de cock
2024.03.25
Muziek voor jong en oud,dj zorgt voor goede sfeer.Top avond gehad.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Fijn dat je ervan genoten hebt. We proberen altijd met iedereen rekening te houden. Bedankt voor de review. 🥳
Harry Peeters
Harry Peeters
2024.03.25
Super leuk feest met top DJ
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Bedankt voor de fijne review Harry!
Sandy Struyf
Sandy Struyf
2024.03.25
Super leuke avond gehad. Toffe verlichting, geweldige sfeer en de muziek was top!!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Bedankt voor de review, fijn om te horen dat alles in orde was!
Advertisement
MARLEEN MEEUSEN
MARLEEN MEEUSEN
2024.03.25
Het was een geslaagd trouwfeest van Tom en Yana. Een aanrader voor al u feestjes. En goede muziek voor alle leeftijden.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Het was suuuper plezant, ook als dj om te doen! Leuke bende bijeen, bedankt voor de review!
Yana De Cock
Yana De Cock
2024.03.25
Kim was een heel vriendelijke dj heeft ons goed geholpen om onze zaal nog mooier te maken met zijn verlichting en super goede muziek waarmee er veel ambiance was en het een heel gezellige avond was op ons trouwfeest. In het kort gezegd een super dj! Super bedankt Kim!!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Met heel veel plezier! De zaal was een pareltje, hebben we met zen allen goed gedaan! Bedankt 😁💪
Tom de ridder
Tom de ridder
2024.03.25
Heel plezante avond gehad met de goede DJ. goede muziek en plezante samenwerking. De zaal met de verlichting dat hij bij hat was prachtig.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.25
Hey Tom, Fijn om te horen dat alles in orde was. Vooral de uplighting kwam helemaal tot zijn recht in de zaal! Fijn om jullie te hebben zien genieten, bedankt voor het vertrouwen. Groetjes de Dj 😁
Liesl Chantrain
Liesl Chantrain
2024.03.24
Heel goede dj! 😄 Mij goed geamuseerd op de trouw van mijn neef.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.24
Fijn om te horen, was super leuk feest. Bedankt voor de review!
Advertisement
Karin Buyens
Karin Buyens
2024.03.24
Het huwelijksfeest van onze zoon gisterenavond was geweldig. Dank aan alle aanwezigen en vooral ook aan DJ Prego. De sfeer was geweldig, de muziek zorgde voor een volle dansvloer. DJ Prego had oog voor elk detail gedurende de hele avond. Mede dankzij een duidelijke communicatie van tevoren en tijdens het feest, verliep alles super vlot. De photobooth zorgde voor een absolute meerwaarde. Dankjewel DJ Prego voor deze fantastische avond. Ouders, schoonouders van Tom en Yana.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.24
We proberen altijd alles mee te ondersteunen, fijn dat jullie dat ook zo beleven. Het was een geweldig feest, bedankt voor de review! 🤩
Femke A.
Femke A.
2024.03.24
Gisteren een super leuk feestje gehad op de trouw van vrienden! Top dj!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.24
Bedankt voor de review, stevig is helemaal het juiste woord 💪😊
Dirk Geers
Dirk Geers
2024.03.18
Mijn vrouw en ik hadden op 16 Maart 2024 een feest voor onze 25st huwelijksverjaardag, met 100 genodigden. DJ Prego kreeg van ons de opdracht om de dansvloer te vullen en gevuld te houden. En daar is hij met verve in geslaagd. Als iedereen bezweet naar huis gaat en naar de gegevens van de DJ vraagt voor hun eigen feest, dan weet je dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Dank voor de professionele begeleiding, Kim. Je hebt er een meer dan tevreden klant bij.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.18
Het was een geweldig feest, heel netjes gedecoreerd, we hebben jullie bezig gezien en elk detail werkte jullie netjes uit. We hebben dan ook graag mee nagedacht om daarop aan te sluiten met het extra uitlichten met uplighting. Alle elemtenten waren fantastisch, dat hebben jullie goed geregeld! En natuurlijk wat een fijne bende, sfeer van het begin tot het einde, bedankt voor het vertrouwen en tot zeker weer ziens!
Jens van leemput
Jens van leemput
2024.03.10
Top dj top sfeer 10/10!
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.10
Haha super bedankt!!!
Advertisement
Emma Van Tichelt
Emma Van Tichelt
2024.03.09
Wij hebben een top avond gehad met dj Prego! Heel de avond was voorzien van super goede muziek.
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.09
Hey Emma, Bedankt voor de review, leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Tot snel op het volgende event 🥳.
1 woord “TOP” Sfeer en gezelligheid 10+ Samenwerking 10+ U feest laten knallen 10+++ Wat heb je alweer voor een fantastische avond gezorgd !!
Jorinne De bruyn
Jorinne De bruyn
2024.03.08
Super DJ - altijd verzorgd 👍
Reply from Prego deejay entertainment 2024.03.08
Bedankt voor de fijne review 😊✅️