DJ Perkusista

DJ Perkusista Opinie

Opinie Doskonały
5.0
130 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (130)
Mirosław Kokoszka
Mirosław Kokoszka
2023.10.12
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Bardzo dziękuję za ocenę
Reklama
Aleksandra Przybył
Aleksandra Przybył
2023.09.23
Pełen profesjonalizm ! Łukasz dbał o każdy szczegół imprezy oraz nas o wszystkim informował. Gra na perkusji to atut, który go wyróżnia. Sympatyczny, zabawny a przy tym imprezę prowadzi na najwyższym poziomie. Jesteśmy zachwyceni współpraca, a goście oczarowani. 😊
Odpowiedz z DJ Perkusista 2024.02.07
Dzięki za te miłe słowa! To było dla mnie naprawdę fantastyczne doświadczenie współpracować z Wami i być częścią Waszej wspaniałej imprezy. Perkusja to mój ulubiony sposób, by wnieść jeszcze więcej energii i zabawy na parkiet, a Wasza pozytywna energia sprawiła, że to było jeszcze bardziej satysfakcjonujące. Cieszę się, że mogłem zadbać o każdy szczegół i sprawić, że Wasza impreza była na najwyższym poziomie. Dziękuję, że daliście mi możliwość być DJ-em na Waszym weselu i cieszę się, że wszyscy goście byli oczarowani. Mam nadzieję, że Wasze życie małżeńskie będzie równie pełne radości i zabawy, co ta wspaniała noc. 😊 Z pozdrowieniami, DJ na wesele | DJ Perkusista Łukasz Bekas
Maciej Pirko
Maciej Pirko
2023.09.23
DJ, Wodzirej, Perkusista, człowiek orkiestra! Poprowadził super zabawę i rozkręcił najlepszą imprezę jaką widziałem! Do tego miły, pomocny i skromny! Gorąco polecam!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuje za tak cudowną opinię! To dla mnie ogromne wyróżnienie być uważanym za "człowieka orkiestrę" na Waszej imprezie. Moim celem było sprawienie, żeby to było jedno z tych wyjątkowych wydarzeń, które wszyscy będą pamiętać. Jako DJ, staram się dostarczyć najlepszą muzykę i rozkręcić parkiet do szaleństwa. Jako wodzirej, naszym celem jest zapewnienie, że wszystkie elementy imprezy łączą się w doskonałą całość, a goście bawią się znakomicie. A perkusja, to moja tajna broń, która dodała energii i dynamiki całej nocy. Cieszę się, że mogłem pomóc stworzyć niezapomnianą atmosferę na Waszym weselu. Wasze miłe słowa naprawdę znaczą dla mnie bardzo dużo. Jestem również wdzięczni za Waszą gościnność i sympatię, co sprawiło, że moja praca była jeszcze bardziej przyjemna. Gorąco pozdrawiam Was jako wspaniałą parę i życzę Wam wiele szczęścia w Waszym wspólnym życiu. Jeszcze raz dziękuję za zaufanie i możliwość bycia częścią Waszego wielkiego dnia!
Julia Michalina Pińkowska
Julia Michalina Pińkowska
2023.09.14
Współpraca z Łukaszem od samego początku przebiegała bardzo gładko. Zawsze był dostępny pod telefonem, brał pod uwagę wszystkie nasze pomysły i propozycje. Bardzo profesjonalnie czuwał nad przebiegiem ślubu w plenerze. Idealnie wyczuł vibe naszego wesela, muzykę dobierał pod gości, którzy akurat byli na parkiecie. Wykorzystywał listę utworów, którą dostarczyliśmy. Prowadził imprezę w sposób nienachalny, ale widać było, że wszystko trzyma w ryzach, parkiet nigdy nie był pusty. Wszyscy goście świetnie się bawili, a my jeszcze lepiej! Światła retro zrobiły niesamowitą robotę, sala wyglądała niesamowicie! Łukasz znalazł też czas na rozmowy z gośćmi, co wielu z nich bardzo doceniło. W trakcie wesela podchodził do nas, żeby skonsultować niektóre kwestie, dzięki czemu czuliśmy się spokojniej. Z całego serca polecamy współpracę z DJ Perkusistą! Łukaszu, dziękujemy, że byłeś z nami w tym ważnym dla nas dniu ♥️ Julia i Stanisław
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuję za te piękne słowa! To była dla mnie ogromna przyjemność być częścią Waszego wielkiego dnia. Jako DJ w Poznaniu, DJ na wesele i perkusista, moim celem zawsze jest zapewnienie doskonałej oprawy muzycznej i rozrywki. Współpraca z Wami była naprawdę fantastyczna. Dziękuję, że zaufaliście nam od samego początku i za każdy pomysł oraz propozycję. Wasza lista utworów była świetnym wyznacznikiem, ale również starałem się wyczuć vibe Waszego wesela i dostosować muzykę do gości na parkiecie. Dla mnie najważniejsze jest, abyście Wy oraz Wasi goście świetnie się bawili. Cieszę się, że światła retro i moje prowadzenie imprezy dodatkowo podbiły atmosferę. Dla mnie istotne jest, aby parkiet nigdy nie był pusty i żebyście Wy, Młoda Para, byli zadowoleni z przebiegu imprezy, . Rozmowy z gośćmi to dla mnie ważna część mojej pracy, więc miło jest usłyszeć, że były doceniane. Wreszcie, jestem wdzięczny, że mogłem Was wesprzeć i skonsultować niektóre kwestie w trakcie wesela, abyście czuli się spokojniej. Dziękuję raz jeszcze za zaufanie i możliwość bycia z Wami w tym ważnym dla Was dniu. Wasze zadowolenie i miłe słowa naprawdę znaczą dla mnie wiele. Życzę Wam wiele miłości i szczęścia w Waszym życiu małżeńskim! 💖🎶
Weronika Chlebowska
Weronika Chlebowska
2023.09.11
W ostatni weekend byłam gościem na weselu, które obsługiwał Łukasz. Super facet z poczuciem humoru, wszyscy bawili się świetnie!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
To naprawdę miłe słowa! Jako DJ na wesele w Poznaniu, wodzirej i perkusista, moim celem zawsze jest zapewnienie gościom niezapomnianej rozrywki. Cieszę się, że wszyscy świetnie się bawili podczas wesela. Połączenie muzyki, humoru i perkusji zawsze ma na celu stworzenie niesamowitej atmosfery na tak ważnym wydarzeniu. Dziękuję za miłe słowa i docenienie mojej pracy.
Reklama
Latający Tost
Latający Tost
2023.08.04
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Bardzo dziękuję za pozytywną ocenę mojej pracy jako dj na wesele i perkusisty w jednym. Polecam się na przyszłość
Paulina Królikowska
Paulina Królikowska
2023.07.20
Polecam z całego ❤️‼️. Jesteśmy mega zadowoleni . Łukasz świetnie poprowadzil nasze wesele. Goście bawili się do rana 😉.
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuję serdecznie za tak pozytywne rekomendacje! Jako DJ na wesele w Poznaniu i perkusista, moim celem zawsze jest sprawienie, aby Wasza uroczystość była niezapomniana. Cieszę się, że udało się stworzyć niesamowitą atmosferę na Waszym weselu i że goście świetnie się bawili aż do rana. To dla mnie ogromna satysfakcja i motywacja do dalszej pracy. Dziękuję za zaufanie i gorąco polecam się na przyszłość! ❤️🥁🎶🎉
Tomasz Pinczyński
Tomasz Pinczyński
2023.07.08
Powiem tak To nie jest Dj To jest Magik czarodziej Impreza poprowadzona naprawde na najwyzszym poziomie. Miły oraz Wyluzowany Dj z Duża Dawka Energii😂😂😂 No i ta perkusja to byl sztos 💯🔥🔥 Polecam z Całego serca. Nie zawiedzie was .
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Wow. Nie spodziewałem się tak świetnej opinii na temat mojej pracy. Jako DJ na wesele i perkusista to była wielka przyjemność. Dziękuję za te rewelacyjne słowa! Jako DJ w Poznaniu, perkusista i DJ z muzyką na żywo, moim celem zawsze jest stworzenie magicznej atmosfery na Waszej imprezie. Cieszę się, że można to porównać do czarodzieja ponieważ moją misją jest sprawienie, że Wasza uroczystość jest niezapomniana. Polecam się z całego serca i jestem wdzięczny za miłe słowa. To dla mnie ogromna satysfakcja, że Wasza impreza była poprowadzona na najwyższym poziomie. Energia, którą staram się przekazać, ma na celu sprawienie, że wszyscy bawią się świetnie. A perkusja, to mój sekret, który dodaje ognia i emocji do muzyki na żywo. Dziękuję za zaufanie, a przyszłych klientów zapewniam, że nie zawiodę was. 💯🥁🔥🎶😄
Klaudia
Klaudia
2023.07.04
Nie mogliśmy lepiej trafić! Pełen profesjonalizm! Było pięknie. Jeszcze raz DZIĘKUJEMY ❤️
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.07.11
Bardzo dziękuję za opinię. Cieszę si, że mogłem sprawić, że moja pasja przerodzi się w Wasze zadowolenie. DJ na wesele/ perkusista Łukasz Bekas
Reklama
Oliwia Malicka
Oliwia Malicka
2023.06.25
Ciezko zapanować nad stuosobowym tłumem ludzi, zabawić ich, rozluźnić i sprawić, ze chętnie będą słuchać, ale dla naszego DJ Łukasza NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH! DJ z perkusją, wodzirej, świetny zarządca ale i słuchacz! A to bardzo ważne w komunikacji pomiędzy Parą Młodą lub gośćmi a osobą prowadzącą imprezę. Łukasz jest świetnie przygotowany i pracuje w tej branży już wiele lat, już na samym początku współpracy wysłuchał nas, podpowiedział i wytłumaczył co zrobić lepiej albo inaczej, żeby wyszło ekstra! Nasi goście powiedzieli, ze to najlepszy DJ jakiego widzieli na weselu, potrafi zagrać wszystko i bawić się do tego (jest naturalny w tym co robi, jest jak ryba w wodzie i widać, ze jego praca to po prostu jego pasja! Daje z siebie 100%!), umie rozgrzać tłum ludzi którzy sie nie znają, tak, ze pod koniec wesela są już jak starzy dobrzy znajomi!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
To cudowne słowa! Jako DJ na wesele w Poznaniu, wodzirej i perkusista, to dla mnie ogromna przyjemność być częścią takiego wyjątkowego wydarzenia. Zarządzanie stusobowym tłumem to wyzwanie, ale staram się sprawić, żeby Wasza impreza była niezapomniana. Dzięki mojej perkusji i muzyce, jestem w stanie rozgrzać atmosferę i sprawić, że wszyscy bawią się doskonale. Ważne jest dla mnie słuchanie Waszych potrzeb i sugestii, aby Wasze wesele było dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliście. Cieszę się, że goście byli zachwyceni. To dla mnie najlepsza nagroda. Praca jako DJ, to nie tylko zawód, to moja pasja, co sprawia, że daję z siebie 100%. Rozgrzewanie tłumu, który się nie zna, to dla mnie wyzwanie, ale staram się, aby wszyscy czuli się komfortowo i bawili się jak najlepiej. Dziękuję za zaufanie i możliwość bycia częścią Waszego ważnego dnia. Życzę Wam wiele miłości i szczęścia w Waszym wspólnym życiu małżeńskim! 😄🥁🎶💖
Jarek Majchrzak
Jarek Majchrzak
2023.02.01
Mega DJ, profesjonalny, kontaktowy, bardzo dobrze zorganizowany, po prostu warty polecenia. Dzięki za super muzykę
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Bardzo dziękuję za miłe słowa! Jako DJ na wesele w Poznaniu, perkusista i wykonawca muzyki na żywo, moim celem jest dostarczenie profesjonalnej i niezapomnianej rozrywki, niezależnie od rozmiaru wesela. Jestem wdzięczny za to, że mogłem dostarczyć super muzykę na Waszej małej uroczystości. Profesjonalizm i dobra organizacja to dla mnie priorytet, a Wasza satysfakcja jest najlepszą nagrodą. Dzięki za zaufanie i gorąco polecam się na przyszłość! 🎶😄🥁💖
Asia K
Asia K
2023.01.16
Bardzo dziękujemy za poprowadzenie świetnej imprezy weselnej z klasą i dużą dawką humoru 😁 Goście i my jesteśmy baaaardzo zadowoleni 😊 ❤️ Asia i Damian
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuję serdecznie za miłe słowa! Jako DJ na wesele w Wielkopolsce i wykonawca muzyki na żywo, moim celem zawsze jest dostarczenie niezapomnianej rozrywki z klasą i dużą dawką humoru. Cieszę się, że goście i Wy jesteście baaaardzo zadowoleni. Wasza satysfakcja to dla mnie najlepsza nagroda. Dzięki za zaufanie i możliwość bycia częścią Waszej wspaniałej imprezy weselnej!
Olga G
Olga G
2022.10.21
Łukasz to profesjonalista pod każdym względem. Mimo, że zdecydowaliśmy się wybrać go "w ciemno", już po pierwszej rozmowie wiedzieliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Prowadzenie wesela na najwyższym poziomie od samego początku do samego końca (Łukasz to nie tylko świetny DJ, ale również znakomity wodzirej i perkusista). Stoisko retro wraz ze światłami robi ogromne wrażenie i idealnie wpasowało się w klimat naszego wesela. Nie wspominając już o perkusji, która zrobiła robotę! Osobowość Łukasza sprawia, że bardzo dobrze dogaduje się z pozostałą ekipą, dzięki czemu idealnie zgrał się z naszym saksofonistą (goście pytali skąd mamy ten zespół, bo tak dobrze byli zgrani. NIKT NIE WIERZYŁ, ŻE POZNALI SIĘ DOPIERO NA WESELU :D). Komunikacja zarówno przed, jak i podczas wesela znakomita! Z czystym sercem możemy polecić i powiedzieć, że wybierając Łukasza nie musicie martwić się o to, czy impreza będzie udana!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuję z całego serca za tak fantastyczną opinię! Jako DJ na wesele w Poznaniu, perkusista i wodzirej, zawsze staram się dostarczyć najwyższej jakości usługi. Cieszę się, że pomimo wyboru "w ciemno", mieliście pewność, że jesteście w dobrych rękach. To dla mnie ogromne wyróżnienie. Staram się, aby prowadzenie wesela było na najwyższym poziomie, a moje umiejętności zarówno jako DJ, wodzirej i perkusista, pomogły w stworzeniu wyjątkowej atmosfery. Stoisko retro i światła to tylko dodatek, który idealnie wpasował się w klimat Waszego wesela. Perkusja - zrobiła robotę, to mój sekret, który staram się wykorzystać, by ożywić utwory. Cieszę się, że udało się tak dobrze zgrać z pozostałą ekipą, co przyczyniło się do jeszcze lepszego przebiegu uroczystości. Wasz saksofonista był znakomity! To miłe słowa dotyczące komunikacji przed i w trakcie wesela również doceniam. Dziękuję za zaufanie i możliwość bycia częścią Waszego wspaniałego dnia. Z czystym sercem polecam się na przyszłość i życzę Wam wiele miłości i radości w Waszym nowym życiu małżeńskim! 🎶🥁🎷🎉💖😊
Reklama
Dominika Banaś
Dominika Banaś
2022.10.03
Całym sercem polecam! Pan Łukasz był na weselu mojej przyjaciółki. Potrafi świetnie dobrać muzykę pod ludzi, którzy znajdują się na parkiecie. Poza tym jest to przemiły i zabawny człowiek. :)
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękuję serdecznie za rekomendację! Jako DJ na wesele w Poznaniu, perkusista i wodzirej, staram się dostarczyć niezapomnianej rozrywki. To dla mnie priorytet, aby wszyscy bawili się znakomicie. Miłe słowa na temat mojej osobowości są dla mnie dodatkowym wyróżnieniem. Dzięki za zaufanie i gorąco polecam się na przyszłość. Życzę Waszej przyjaciółce wiele miłości i radości na nowej drodze życia, a Wam wszystkim mnóstwo wspaniałych chwil na kolejnych uroczystościach! 😊🎶🥁🎉🤗
Kinga Nowicka
Kinga Nowicka
2022.09.21
Łukasz grał na naszym weselu. Nie jesteśmy w stanie słowami wyrazić naszego zadowolenia ze współpracy. Pełen profesjonalizm, elegancja i klasa a do tego doskonałe poczucie humoru :) Od pierwszego kontaktu telefonicznego byliśmy pewni, że nasze wesele z Łukaszem to będzie prawdziwa petarda! :) Goście tańczyli nieustannie, bawiliśmy się świetnie. Łukasz- jeszcze raz z całego serca dziękujemy i pijemy Twoje zdrowie ;)
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.10.12
Dziękujemy serdecznie za te cudowne słowa! Jako DJ na wesele, wodzirej i perkusista, moim celem zawsze jest zapewnienie profesjonalizmu, elegancji i doskonałej rozrywki. Cieszę się, że zdołaliśmy dostarczyć prawdziwą petardę na Waszym weselu! Twoje miłe słowa o moim poczuciu humoru są dla mnie ogromną nagrodą. Dla mnie istotne jest, abyście się świetnie bawili Dziękuję z całego serca za zaufanie i za możliwość bycia częścią Waszego wyjątkowego dnia. Pijmy więc za Wasze szczęście i udaną uroczystość! 🥁🎶🎉🥂😊
Kamil Przybylski
Kamil Przybylski
2022.09.19
Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, kontaktowy, uprzejmy i wszelkie wątpliwości rozwiązywane były w czasie rzeczywistym. Goście bawili się wyśmienicie, do białego rana. Polecamy bardzo 10/10!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2022.09.19
Dzięki za opinie. Swietna ekipa
Justyna Kulesza-Józefiak
Justyna Kulesza-Józefiak
2022.09.12
Od pierwszej rozmowy wiedziałam że Łukasz jest DJ-em dla Nas. Świetny kontakt od samego początku, takie samo podejście i punkt widzenie. Impreza poprowadzona mega profesjonalnie, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, wszystko zgodnie z ustaleniami, jakiekolwiek odstępstwa konsultowane z Nami. Nie musieliśmy się o nic martwić bo wiedzieliśmy że wszystko będzie super. Polecam z całego serduszka ❤️
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.02.13
Dziękuje za tak ciepłe słowa! To jest dla mnie naprawdę ważne i cieszy mnie, że wszystko poszło zgodnie z planem. Jestem szczęśliwy, że miałem okazję pracować z Wami, i dostarczyć Wam tak dobrej imprezy. Będę nadal poprawiać usługi, aby sprostać oczekiwaniom. Dziękuje jeszcze raz za wsparcie!
Reklama
Dominik Mąkowski
Dominik Mąkowski
2022.09.12
Odpowiedz z DJ Perkusista 2022.09.12
Bardzo dziękuję za opinie
Marcin M
Marcin M
2022.08.29
Nic dodać, nic ująć. Jesteśmy zachwyceni tym, jak Łukasz poprowadził nasze wesele. Mam wrażenie, że od początku złapaliśmy wspólne „flow”, człowiek z dużym dystansem do siebie i dobrym poczuciem humoru, przez co komunikacja była naprawdę super. Jeśli ktokolwiek waha się jeszcze nad wyborem, to niech przestanie, bo lepszego DJ’a nie można sobie wymarzyć. Z czystym sumieniem polecamy 🥳😁
Odpowiedz z DJ Perkusista 2022.09.12
Bardzo dziękuję za opinie
Mateusz Grabijas
Mateusz Grabijas
2022.08.13
Polecam!
Odpowiedz z DJ Perkusista 2023.02.13
Dzięki za docenienie mojego wkładu w imprezę. Dziękuję za opinie