Dietetyk Klaudia Sikora

Dietetyk Klaudia Sikora Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
El Iz
El Iz
2021.11.01
recommends
Miałam niebywałą przyjemność współpracować z Dietetyk Klaudia Sikora :) Jest mega sympatyczną osobą z perfekcyjnym podejściem do pacjenta. Dziewczyna z ogromną wiedzą, którą przekazuje w sposób bardzo przystępny i zrozumiały. Jadłospisy szczegółowo dopracowane do potrzeb, preferencji i jednostek chorobowych pacjenta. Z całego serca polecam osobom, które chcą poprawić jakość swojego życia, i również tym które chcą zrzucić pare zbędnych kilogramów:)
Advertisement
Magda Sikora
Magda Sikora
2021.10.04
recommends
Ogrom wiedzy, profesjonalne i bardzo indywidualne podejście do podopiecznego. Ja jestem baaaardzo zadowolona ! Jak przyjdzie gorszy dzień Klaudia potrafi zmotywować, ale wszystko z głową. Polecam ❤️❤️
Oliwia Kołkowska
Oliwia Kołkowska
2021.09.13
recommends
Początek współpracy, zapowiada się bardzo dobrze! Polecam z czystym sumieniem. Dietetyk, który przykłada się w 100% do swojej pracy ❤️
Monika Smolińska
Monika Smolińska
2021.08.06
recommends
Klaudia to ogrom wiedzy ale też umiejętność jej przrkazania. Wspiera mnie w chwilach zwątpienie i motywuje do dalszego dzialania. Jest profesjonalna w tym co robi a posiłki przez nią układane są tak pyszne że czekam tylko aż zglodnieje żeby móc je zjeść!
Karolina Zając
Karolina Zając
2021.08.05
recommends
Serdecznie polecam!:) Bardzo pomocna osoba, przekazująca ogrom wiedzy i wsparcia!:)
Advertisement
Wiktoria Ostrowska
Wiktoria Ostrowska
2021.06.21
recommends
Klaudia to bardzo cierpliwa i mądra osoba! Jej wiedza mnie na każdym kroku zaskakuje ❤️ dzięki niej, waga poszła w dół. Miałam styczność z innymi dietetykami i dietami, które niestety nie podziałały. Jeśli masz insulinooporność, a przy tym masę innych schorzeń to Klaudia Ci w tym pomoże, tak jak mi. Dieta jest bardzo smaczna, a jednocześnie prosta do zrobienia. Każdy chciał jeść mój budyń owsiany ?❤️ Zawsze byłam najedzona i pełna energii, a przy tym czułam się lekko. Co najważniejsze, wskaźnik HOMA z prawie 4 spadł mi do 2,85. Reszta wyników także się bardzo poprawiła. Polecam Klaudię z całego serca! Pełen profesjonalizm i masa pomysłów!
Magdalena Wójcicka
Magdalena Wójcicka
2021.06.12
recommends
Polecam tę Panią ?. Kilka miesięcy współpracy - kg i cm w dół ? Ogrom przekazanej wiedzy oraz smaczne posiłki dostosowane do osoby. Po otrzymaniu rozpiski nie pozostaje się samemu sobie tylko jest wsparcie i motywacja.
Alicja Żabowska
Alicja Żabowska
2021.05.24
recommends
Klaudia to nie tylko wspaniały dietetyk ale również wspaniała osoba! Potrafi słuchać ludzi i sprawia, że posiłki stają się czystą przyjemnością ☺️ Klaudia posiada szeroki zakres wiedzy, który pomaga spojrzeć holistycznie na dany przypadek. Współpraca z Klaudią to czysta przyjemność, poczucie bezpieczeństwa oraz pyszne potrawy ☺️
Margo Pigmans
Margo Pigmans
2021.05.07
recommends
Bardzo polecam wsparcie i wspolprace z Klaudia! Jest to profesjonalista w dziedzinie dietetyki, Klaudia posiadaja szeroki zakres wiedzy merytorycznej jak i znakomicie wplata ja w zycie codzienne czego owocem sa pyszne i zdrowe przepisy. Klaudia poswieca swoim podopiecznym duzo uwagi i bierze pod uwage nawet najbardziej niestandardowe zyczenia. Dzieki pomocy Klaudii w koncu udalo mi sie osiagnac zdrowy plan zywieniowy i zrzucic zbedny balast kilogramowy.
Advertisement
Marta Nowakowska
Marta Nowakowska
2021.03.21
recommends
Jeśli szukasz dietetyka, który poświęca Ci 100% uwagi, to lepiej trafić nie można! Fantastyczna osoba, pełna pasji, pomysłów i co najważniejsze, ma na Ciebie "otwarte uszy". Usłyszy każdy Twój kaprysik, prośbę i problem. Nie mogłam lepiej trafić i nie mogłam wymarzyć sobie lepszego dietetyka "człowieka". Jest z Tobą w tych radosnych chwilach jak i w tych ciężkich. Z taką osobą sukces murowany! ❤
Barbara Rogińska
Barbara Rogińska
2021.03.21
recommends
Klaudia angażuje się w swoją pracę całych serduchem. Zaproponowane posiłki są smaczne i szybkie w przyrządzeniu, dodatkowo składniki niezbedne do ich przygotowania nie nadwyrężaja mocno budżetu domowego. Na ewentualne pytania w trakcie współpracy odpowiada błyskawicznie.
Kinga Kania
Kinga Kania
2020.11.09
recommends
Z całego serca polecam! Dzięki Klaudii zrozumiałam na czym polega racjonalne odżywianie bez odmawiania sobie przyjemności. Wcześniej miałam problemy z podjadaniem i ciągłym zmęczeniem. Po zmianie diety udało mi się przezwyciężyć słabości i mimo, że nie zależało mi na zgubieniu kilogramów to zauważyłam znaczny spadek wagi i utratę centymetrów.
Marcin Białek
Marcin Białek
2020.11.04
recommends
Edukacja żywieniowa zamiast banalnie rozpisanych jadłospisów, takie podejście zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie. Miałem jakieś pojęcie na temat diety jako osoba uprawiająca sport, jednak Klaudia pokazała jak dieta może być jednoczenie prostym i skomplikowanym zadaniem. Na szczęście Ona jako dietetyk bierze na siebie skomplikowanie, a podopiecznym zostawia prostotę. Polecam! ?
Advertisement
Lucyna Piekarska
Lucyna Piekarska
2020.10.09
recommends
Klaudia jest świetnym fachowcem. Potrafi słuchać, motywuje, widać że każdy nawet najmniejszy sukces jej podopiecznych sprawia jej radość. Nie boi się wyzwań nawet takich jak ja ?
Julia Kotkowska
Julia Kotkowska
2020.10.09
recommends
Dzięki Klaudii zmieniłam swój sposób odżywiania oraz samą siebie. ❤️? Udowodniła mi, że dieta może być smaczna i wcale nie musi być to tylko sałata i kurczak z ryżem. Posiłki, które proponuje są syte i dopasowane pod osobę. PS. Słodycze też sie znajdują w jadłospisach ??